Tutorial: klassinen silmämeikki valmistujaisiin

NUDE

Klassinen silmämeikki vaalealla helmiäisellä, ohuella rajauksella ja ripsitupsuilla sopii lähes millaiseen tilaisuuteen tahansa. Oli sitten kesä tai talvi, häät tai kotibileet, tämä perusmeikki hoitaa homman. Tällä kertaa teen teille tutorialin tulevan viikonlopun valmistujaisjuhlia varten. Olit sitten lakkipää tai vieras, tämä helppo perusmeikki kannattaa handlata :)

TUTORIAL:

1. Aloita jälleen pohjustamalla luomet hyvin. Kuumina kesäpäivinä tämä on erityisen tärkeää ja siksi kannattaakin panostaa hyvään silmämeikinpohjustajaan. Ja parashan on tunnetusti Urban Decayn Eyeshadow Primer Potion (tilattu täältä). 2. Levitä koko luomelle vaaleaa helmiästä. Tässä käytin Urban Decayn Naked2-paletin sävyä Bootycall (tilattu täältä). Raikas sävy sopii kaikkiin päiväjuhliin :) 3. Lisää vaaleaa helmiäistä myös silmän sisänurkkaan tuomaan valoa ja kirkkautta. Tässä käytin samaa Naked2-paletin sävyä sekä Ecotoolsilta saatua ihan mahtia kaksipäistä sivellintä, joka tulee kahden siveltimen Eye Enhancing Duo -setissä :) 4. Levitä helmiäistä myös kulmaluulle tuomaan nostetta ja ryhtiä kulmalinjaan.

5. Tee sitten kevyt varjostus luomivakoon.. 6. ... ja muista häivyttää hyvin! Tässä käytin Urban Decayn Naked2-paletin Tease-sävyä ja siveltiminä MAC sivellintä 217 sekä häivytyksessä Cailap by Mariela Sarkima -sarjan häivytyssivellintä (saatu). 7. Rajaa sitten myös alaluomi aivan ripsien tyvestä. Tähän voit käyttää hieman tummempaa ruskeaa tai mustaa luomiväriä. Homma hoituu parhaiten viistopäisellä siveltimellä ja omani on tuosta samaisesta Ecotoolsin Duo-setistä. 8. Tee ohuenohut rajaus mustalla geelimäisellä rajausvärillä yläripsien tyveen aloittaen silmän ulkonurkasta lyhyin vedoin...

9. ... jatkaen aina silmän sisänurkkaan asti. Viistopäinen ja hyvin jämäkkä sivellin on tässä hommassa paras. Oma rajaussiveltimeni on saatu Iberolta ja geelimäinen rajausväri on Maybelline Lasting Drama Gel Eyeliner. 10. Tällä kikalla saat rajauksen pysymään virheettömänä koko päivän ajan: levitä eyelinerin päälle mustaa mattaluomiväriä! Pysyvyys paranee ja rajauksen reunat siistiytyvät samalla :) 11. Sitten siihen meikin kinkkisimpään osioon, nimittäin ripsitupsuihin. Ripsitupsujen asettelu vaatii aikaa, mutta on monelle paljon helpompi homma, kuin kokonaisen ripsinauhan kiinnittäminen. Enemmän juttua ripsitupsujen liimaamisesta löytyy tästä postauksesta. Löysinpä muuten juuri eilen Anttilasta sen kauan himoitsemani Trio-ripsitupsusetin. Sitä testailen heti huomenna DUO-ripsiliiman kanssa, joka muuten kannattaa lisäripsien käyttäjien hankkia :) 12. Lopuksi ripsaria, jotta omat ripset sekä irtoripset kiinnittyisivät toisiinsa. Levitä ripsaria myös alaripsiin. Tässä käytin Maybellinen Colossal Volum' Expressiä.

Valmis! Mitäs pidätte? :)

Seuraa blogiani Facebookissa, Bloglovin’:ssa ja Instagramissa.

Postaus sisältää affiliate-linkkejä.

Kommentit

Belegwen (Ei varmistettu) http://belegwen.blogspot.fi

Todella hyvin tehty tutorial! Näillä ohjeilla minäkin saan EHKÄ silmämeikin onnistumaan. :D

Laura (Ei varmistettu) http://onthemoveblog.blogspot.fi

Kiitos kovasti tästä vinkistä! Tälle lakkipäälle tutorial tulikin tarpeeseen, ja pääsee varmasti testiin tulevana lauantaina. :)

Erika Naakka
NUDE

Jee ihanaa ja paljon onnea valmistumisesta!! :)

Erika Naakka
NUDE

Jeeeee hyvä! Eiku koklaamaan :)

Iris (Ei varmistettu) http://colorfulw.blogspot.com

Näyttää kauniilta! Mitä sulla on huulissa, tuo puna/kiilto näyttää nimittäin aivan ihanan pirtsakalta:)?

Emma (Ei varmistettu)

Just tommosta ajattelin itsekin tehä lauantaiksi! Tosin suunnittelin käyttäväni mattavärejä helmeilevien sijaan... Tosin oon aivan käsi kaikessa meikkiasioissa joten saa nähä miten käy :-D tuo rajausvinkki oli hyvä, kiittiiiiii!!!! Pitää muistaa käyttää vedenkestävä... Terkuin Herkkisylioppilas

Erika Naakka
NUDE

eikun se taiskin olla sävy 04 Sweet kiss!

LAA (Ei varmistettu)

Ihana meikki! Nää sun tutorialit on aina niin hyviä, että tälläseltä tumpeloltakin onnistuu niin meikkien kuin hiustenkin laitto :D

Erika Naakka
NUDE

Hmmm siinäpä taas kysymys :D Mutta vahva veikkaus on, että sekoitin keskenään Lumenen seerumimeikkivoidetta ja Lancomen Photogenic Lumessence -meikkivoidetta. Mutta tuo Lumenen seerumimeikkivoide on tosi hyvää ja sopii hyvin juuri kesäjuhliin. Ei ole mikään superpeittävä, mutta tasoittaa ihonsävyä ja antaa juuri ihanan kuulauden :)

Erika Naakka
NUDE

Se on Gina Tricotin huulikiilto, sävy 05 Lucky Lips :)

Meri-Tuuli (Ei varmistettu)

Hyvä tutorial! Ajattelin tehdä ihan häämeikiksi jos onnistun harjoituksissani :) mitä sulla on tässä iholla kun näyttää niin kuulaalta?

Kommentoi