Tutorial: kultainen pikkujoulumeikki

NUDE

Tiistaina esittelin teille uutta suosikkiani, IsaDoran Mesmerize -juhlapalettia. Samalla vilautin sillä testaamani meikin ja itseasiassa aikeissani oli myös julkaista siitä tutorial täällä blogissa. Noh... Kuvista tuli niin epäonnistuneita, että päätin jättää tutorialkuvat sivuun ja pläjäyttää tänne vain valmiin meikin kuvat. Kuivan ihon takia häivytykset epäonnistuivat vaihekuvissa täysin ja uuden kirkkaan valon takia koko meikki näytti vain niin laimealta ja kuvat väärän värisiltä.

Anyhow, joku teistä lukijoista toivoi meikkiin tutorialia ja ajattelin, että jos meikki kelpaa teille, se kelpaa minullekin. Joten tässä jo kertaalleen roskiin heitetyt vaihekuvat, mutta antakaa armoa rakkaat lukijat :D Toivotaan, että joku teistä saa tästä vähän edes inspistä tulevaan viikonloppuun :)

1. Pohjusta luomet meikkivoiteella, tarvittaessa peitevoiteella ja silmämeikinpohjustusaineella. Niin ja ihan aluksi silmänympärysvoiteella, kuten minun olisi kannattanyt tehdä ;) Levitä sitten tummanruskeaa luomiväriä koko luomivakoon ja häivytä hyvin. Lisää sitten vähän lisää luomiväriä silmän sisä- ja ulkonurkkaan, jotta niistä tulee vähän tummemmat kuin luomivaon varjostuksista. Jätä luomen keskikohta paljaaksi. Tässä käytin IsaDora Mesmerize-paletin tumminta sävyä ja primerina Urban Decayn Eyeshadow Primer Potionia (täältä). 2. Tee varjostus sitten samalla luomivärillä myös alaluomelle ripsien tyveen. Tässä apuna mahtava Sigman E30-sivellin. 3. Rajaa myös sisäluomi. Tässä käytin Maybellinen Master Drama Khol Liner -kajalia, josta muuten riittää pigmenttiä vaikka pienelle kylälle! 4. Levitä sitten kultaista luomiväriä luomen keskikohtaan ja häivyttele se yhteen tumman luomivärin kanssa. Tässä käytössä siis samaisen paletin keskimmäinen sävy. Vinkki: Saat luomiväristäsi enemmän pigmenttiä irti, jos kokeilet levittää sen sormin. 5. Sitten tärkeä huomautus. Tässä kohtaa voit tehdä rajauksen yläluomelle, minkä poisjättämistä meikäläinen nimittäin vähän katui ;) Tämän jälkeen liimaa irtoripset paikoilleen. Tässä käytössä Feelunique.comista saamani Millie Mackintosh Soho-irtoripset (täältä). Vinkkinä tähän jälleen kerran Kissin Haute Couture Trio-ripsitupsut! ;) 6. Lopuksi kerros ripsiväriä ylä ja alaripsiin ja sumusilmämeikki on valmis! :)

 

Ihan ruma ja kauhee vai ihan ok? ;)

FOLLOW / SEURAA: BLOGLOVIN’ | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Kommentit

Tanja (Ei varmistettu)

Todella upean kaunis meikki! Ja oikein hyvä tutoriaali, en mä huomaa mitään vikaa siinä :) Hyvin saa selvää mitä kuuluu tehdä, ja sehän se idea on! Kiitoksia, nyt pääsee testaamaan tätä :) En olis ikinä itse keksiny levittää ensin tummempaa luomiväriä ja vielä noin jännään muotoon (yleensä vain korosta tummalla ulkonurkkaa). Pitää heti kokeilla, toivottavasti näyttää mulla puoletkaan niin kauniilta kuin sulla ;)

Erika Naakka
NUDE

Voi kiitos :) TÄmä helpotti!

Katja (Ei varmistettu)

Hyvältä näytti. Sulla on todella kauniit kulmakarvat

Erika Naakka
NUDE

Kiitos kiitos :)

Katja (Ei varmistettu)

Kiva kun puolet mun kommentista hävisi johonkin :D senhän piti tuon jälkeen jatkua näin; <3_<3. En tiedä löytyykö sulta täältä kulmakarvatutoriaalia (puhelimella en jaksa nyt selata), mutta sellainen olisi kiva, itse kun en osaa ollenkaan tehdä mitään omieni hyväksi :D

Erika Naakka
NUDE

Joo multa löytyy jostain video (en itsekään jaksa nyt puhelimella etsiä) mut uusi on suunnitteilla :)

Ellu (Ei varmistettu)

Uh lalaa mikä beibe :P

Tiltu (Ei varmistettu)

Jos yhtään lohduttaa, niin meikä joutuu aina meikkauksen lopuksi nyppii pinseteillä kuivat ihoriekaleet veks :D

Kaunis on meikki.
Jotenkin en yhtään yllättynyt, että pidät tästä paletista :)

Kissis (Ei varmistettu) http://www.kissis.fi

Ihan TOSI nätti. Tämmösen sais joku tulla tekee mulleki joskus! :'D

Lila Syren (Ei varmistettu) http:/paastavarpaisiin.blogspot.fi

Kulta on kyllä ihan suosikki luomiväri-sävy. Kaunis meikki! Sulle sopii hyvin tuo sisäkulmankin varjostaminen!

SaR (Ei varmistettu)

Kaunis :) Ihanan yksinkertainen ohje, pitää koittaa jos vielä ennen joulua on jotain rientoja.

Annika (Ei varmistettu)

Tosi kaunis meikki! :)

tintti (Ei varmistettu)

Hyvähän tää oli! Kiitos tosi paljon, sit voin sykähdyttää ihmisiä silmilläni pikkujouluissa :)

Tanja (Ei varmistettu)

Kokeilin itselle ja tästä tuli todella ihana! Uusi lempparimeikki iltarientoihin :) kiitos ja lisää vaan inspiroivia meikkitutoriaaleja rikkomaan meidän mielikuvituksettomien rutiineja :)

Marika (Ei varmistettu)

Heippa, onko toi luomivaon varjostukseen käyttämäsi sivellin myös Sigman?

meow (Ei varmistettu)

Kommentoin tätä silmämeikkiä positiivisin sanoin jo siinä edeltävässä postauksessa, mutta kiva, että loit tästä tutoriaalin. Kuvat ovat ihan ok, no worries! :) Todellakin aion toteuttaa heti sopivan tilanteen tullen tästä jonkinlaisen version :)

Hallahalla (Ei varmistettu)

Mun mielestä tutoriaali on erittäin pätevä! Kiva että teit tämän kuitenkin. Erittäin simppeli ja näyttävä smoky eyes henkinen meikki. Eikä kaiken tarvitse olla aina niin täydellistä, nää kuvat on just hyviä näin. Eikä rajauskaan mikään pakollinen mun mielestä ole, kun Millen ripsissä ripsinauha on läpinäkyvä.

Erika Naakka
NUDE

Kiitos paljon kivasta kommentista:) ja ihan oikeessa oot noiden ripsien kanssa!

Bubbel (Ei varmistettu)

Ihan mielettömän kaunis meikki!
Sopii sulle, ja sun silmät näyttää mielettömän kauniilta tuossa meikissä!!!!
Ihan pakko testaa itselleenkin..Saas nähdä onnistuuko tuo varjostus?!!!

Sofia (Ei varmistettu)

Aivan ihana meikki! Todella kaunis, pakko levitellä samat setit omille luomille pikkujouluihin :) Mitä tuotteita oot käyttänyt pohjustukseen? On nimittäin tosi freshin näköinen pohja ja erityisesti mua kiinnostaa mitä tuotteita oot käyttänyt silmien alla? :)

anu (Ei varmistettu)

Upea meikki ja sinulla on aivan mahtavan väriset silmät. Ohimennen eksyin blogiisi :).

Erika Naakka
NUDE

hih no kiitos :)

Kommentoi