Tutorial: Lettinuttura

NUDE

Moni kyseli edellisen Instaweek-postaukseni yhteydessä siinä esiintyneen lettinutturan teko-ohjeen perään - no tässä se nyt tulisi :)

Lettinuttura on helppo tehdä. Aloita suihkuttamalla hiuksiin esimerkiksi kuivashampoota, jos hiuksesi ovat ohuet tai liukkaat. Näin saat hiuksiin rakennetta ja nutturaa on helpompi muotoilla. Meikähän unohti tämän kohdan kokonaan ja siltä tuloskin vähän näyttää. Mutta aloita kampaus laittamalla hiukset ponnarille melko korkealle. Letitä sitten ponnarissa olevat hiukset ja kiinnitä letti läpinäkyvällä ponnarilla.

Löysytä sitten lettiä vähän, jotta nutturasta tulisi muhkeampi. Ja kiinnitä niskavillat! Meikä unohti myös tämän kohdan ja villat sojotti mihin sattu. Seuraavaksi pyöräytetään kuitenkin letti nutturalle, kuvan nuolen mukaisesti ;) Muotoile kampausta samalla, jotta siitä tulee pyöreä ja symmetrinen.

Kiinnitä lopuksi letti pinneillä kiinni ja suihkauta vielä lakkaa pitämään kampauksen paikoillaan. Jos esimerkikis ponnaria näkyy nutturan sisältä, sen voi helposti peittää kiinnittämällä hiussuortuvan pinnillä sen päälle. Ja helppo arkikampaus on valmis! :)

Kommentit

meow (Ei varmistettu)

Kiitos tutoriaalista, tosi kivaa kun laitat näitä aina välillä :)

Erika Naakka
NUDE

Joop, yritän tehdä näitä aina kun jaksan :)

Taru (Ei varmistettu) http://homeatlastblog.blogspot.com

Ihana kampausvinkki, taas kerran! :)

Erika Naakka
NUDE

Kiitos! Hyvä jos tästä oli apua :)

Daria (Ei varmistettu) http://www.voguerka.blogspot.com

Looks lovely..although, I wish I could understand the text :( Google translate works poorly here :/

Kisses from Poland :*

http://www.voguerka.blogspot.com

Erika Naakka
NUDE

Oh, I'm so sorry :/ Some day I'll start writing in English too, I promise! :)

Riikka (Ei varmistettu)

mie oon aina tosi onnellinen kun site teet uuden tutoriaalin :) muuten onko kuivashampoo miten "hyödyllinen" kun oon miettiny et ostanko vai enkö :D?

Erika Naakka
NUDE

osta! mä käytän melkein joka päivä :) parhaat on mun mielestä four reasons, cutrin ja herbinakin on ihan ok.

JM (Ei varmistettu) http://www.sweetnsour.fi/

Onko joku noista sun mainitsemista kuivashampoista hajuton? tai hyvin miedosti hajustettu. Itsellä on jotain TODELLA kamalan hajusta eikä sitä voi siksi käyttää :/

Erika Naakka
NUDE

Ei ne hajuttomia ole varmaan mitkään kuivashampoot. Mutta noissa jokaisessa on mun mielestä miellyttävä tuoksu, eikä yhtään niin pistävä kuin joissain, joita mäkään en voi käyttää.

Kommentoi