Tutorial: maailman helpoin pikkujoulumeikki

NUDE

**Sis. mainoslinkkejä

Esittelin tuossa tiistaina omaa viikonlopun silmämeikkiäni, joka valmistui silmiin kädenkäänteessä ja oli samalla sekä hillitty että ihanan pikkujoulumaisen kimaltava. Lumenen Nordic Noir Longwear Eyeshadow Stick eli Pitkäkestoinen Luomivärikynä on ollut nyt uusin ihastukseni ja siksi halusinkin kokeilla sitä ihan juhlameikissä. Uskomaton pigmentti pysyi yön pikkutunneille saakka ja meikäläinenhän on ihan myyty.

Tuosta meikistä toivottiin tutorialiakin, joten tässä se tulee. Ja pääosassa tietysti tuo Lumenen kynä! ;)

1. Yksi juttu, mikä tekee tästä meikistä helpon on se, ettei tätä tarvitse juurikaan pohjustaa. Okei, itse käytin silmänympärysvoiteen päällä peiteainetta ja varmuuden vuoksi primeria, mutta uskon, että meikki pysyisi hyvin ilman viimeistä steppiä eli primeriakin. Mutta pohjusta luomet haluamallasi tavalla ja levitä sitten koko liikkuvalle luomelle Lumene Nordic Noir Pitkäkestoista Luomivärikynää, sävyssä 6*.

2. Häivytä sitten luomivärikynän rajat tiheällä ja jämäkällä siveltimellä. Ja tee tämä mieluiten mahdollisimman nopeasti luomivärikynän levittämisen jälkeen, koska kuten mainitsin, tavara on hyvin iholla pysyvää, eikä sitä hetken kuluttua saa liikutettua mihinkään. Tähän kävi hyvin Makiash Small Eyeshadow Eyeliner Brush* (ellos.fi) ja myös ihan tops-puikko voisi tepsiä.

3. Häivytä rajaa sitten vielä lisää levittämällä aivan rajan päälle luomiväriä ja häivyttämällä sen hyvin ylöspäin. Jos käytätä tätä kylmänharmaata 6-sävyä, valitse myös kylmä violettiin taittava mattaluomiväri. Itse käytin tässä Tarte Tarteist Pro Amazonian Clay Palette -luomiväripaletin harmaanvioletteja sävyjä Fierce ja No Filter ja MAC 239-sivellintä.

4. Levitä samaa harmaanviolettia sävyä myös alaluomelle aivan ripsien rajaan ja häivytä hyvin.

5. Ja koska en edelleenkään uskonut, että luomivärikynä voisi pysyä aivan koko illan liukumatta ja kertymättä luomivakoon, kiinnitin sen mustalla glitter-luomivärillä. Samalla sain meikkiin vielä lisää syvyyttä ja kimallusta. Tähän käytin Maybelline The Rock Nudes -luomiväripaletin** tummaa glittersävyä ja Ecotoolsin Duo-luomivärisivellintä**, jolla ikäänkuin painelin luomivärin paikoilleen.

6. Lopuksi levitetään ripsiväri ja kiinnitetään ne ah niin ihanat Sweed by Terry Tête À Tête -irtoripset**. Ja meikki on valmis!

Seuraa: Blogit.fi + Instagram + Facebook + Bloglovin'

*Tuote saatu blogin kautta.

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Tulipa tosi kaunis! Tätä voisin itsekin kokeilla :)

Erika Naakka
NUDE

Kiitos! :) Joo kannattaa ehdottomasti testata :)

minnapa (Ei varmistettu)

Wooow tää on upea!! Pakko testata kyllä. Mulla ei vaan taida olla tuollaista violettia sävyä, oiskohan Naked2-paletissa mitään tohon mätsäävää..

Erika Naakka
NUDE

Kyllä se Tease voisi hyvin toimia ja onkin aika samanlainen! Jos se ei ole tarpeeksi tumma, voi mukaan sekoittaa iiiiihan vähän sitä mustaa.

Aisha J
Aisha

On kyllä ihana. :) Tuollaiset luomivärikynät ovat niin käteviä!

Erika Naakka
NUDE

Ei oo totta... Todella surullista :(

emmmaaaaahhh (Ei varmistettu)

Moikka ja kiitos tästä tutorialista, meikki on tosi ihana ja vaikuttaa aika helpolta tehtäväksi. Olen itse vaalea ja sinisilmäinen ja tuollainen siniharmaa-meikki kiinnostaisi tosi paljon ja uskon että Lumenen tuote on hyvä, mutta tsekkasin hinnan ja vajaa kaksikymppiä tuntuu opiskelijabudjetissa aika suolaiselta, jos kynälle ei jatkossa tulisikaan niin paljoa käyttöä. Musta glitter ja muut värit kyllä löytyvät jo meikin tekoon, mutta olisko sulla suosituksia muista vastaavista luomivärikynistä tai muista sinertävistä esimerkiksi yksittäisistä luomiväreistä, jotka olisivat vähän budjettiystävällisempiä? :) Kiitos paljon avusta jos kerkitä vastaamaan ja mukavaa viikonloppua!

Tyynyvuoren Valtiatar (Ei varmistettu)

Tulen vähän huutelemaan tähän väliin, sillä itse olen tykännyt NYXin jumbo eye pencileistä. En kyllä silmämeikkiä pelkästään niillä tekisi vaan olen töpötellyt luomiväriä päälle kuten Erikakin tuon Lumenen kynän kanssa. Lumenen kynästä itselläni ei ole kokemusta koska hyllyssä on niiden kohdalla ollut tyhjää, mutta NYXillä on värejä melkein joka lähtöön eikä ole hinnalla pilattu :)

Emmmaaaaahhhhh (Ei varmistettu)

Moikka ja kiitos, sama Emma siis taas täällä. Luinkin Erika sun silmämeikkipostauksia ja olit itsekin käyttänyt tuota Nyxin Jumbo Eye Pencilia, luin siitä kuitenkin netistä myös huonohkoja arvosteluja, että tuote leviäisi kovasti eikä pysyisi. Mikä on teidän kokemus asiasta? Pysyykö illan riennoissa paikallaan?

Erika Naakka
NUDE

Mulla se ei pysy ollenkaan yhtä hyvin kuin tämä Lumene. Ja siksi olenkin halunnut tätä Lumenea nostaa, kun on vaan niin järjettömän kestävä :D Itsekin käytän niitä Jumbo Eye Pencileitä joskus luomivärin alla, mutta silloin tosiaan tarvitaan hyvä pohjustus ja kunnolla luomiväriä kiinnittämään sen voidemaisen luomivärikynän.

Kommentoi