Tutorial: Paris Jacksonin vihreä silmämeikki

NUDE

Sunnuntaina juhlittiin MTV Music Video Awardsit ja se jos jokin tarjoilee kauneusbloggaajille ihan älyttömästi inspistä. Selasin heti maanantaiaamuna gaalassa nähtyjä meikkilookkeja ja kampauksia ja ihastuin erityisesti Paris Jacksonin vihreään silmämeikkiin. Tämän Michael Jacksonin mallityttären upeat kirkkaat silmät korostuvat meikillä ihanasti ja pakkohan se oli kopsata! Kerro, jos säkin kokeilet :)

TUTORIAL:

1. Levitä vihreää kajalkynää silmän vesirajaan. Itse käytin tässä Ellos Eye Pencil -kynää sävyssä Petroleum Green 5, koska se tarttuu paremmin vesirajaan kuin seuraavaksi käyttämäni kynä.

2. Levitä kajalia sitten myös alaripsien tyveen. Tässä käytössä Oriflame TheOne High Impact Eye Pencil Metallic, sävyssä Sparkling Green.

3. Seuraavaksi häivytetään kalajkynän jälkeä ja lisätään päälle vihreää luomiväriä. Tämä kiinnittää meikin paremmin paikoilleen ja samalla saat aikaan kauniin häivytyksen. Käytössä NYX Ultimate Shadow Palette, Smokey & Highlight -paletin vihreä sävy ja Makiash-luomivärisivellin.

4. Pohjusta sitten yläluomet ja levitä niille neutraalia mattaa tai helmiäistä vaaleaa luomiväriä. Tähän käytin samaisen luomiväripaletin vaaleita sävyjä.

5. Tee sitten ohut rajaus. Parisin rajaus oli lähes huomaamaton, joten voit jättää rajauksen tekemisen myös pois. Tähän käytin lemppariani; NYX Epic Ink Liner -eyelineria.

6. Kiinnitä sitten halutessasi irtoripset. Tässä kohtaa käytin uusia lemppareitani; Depend Perfect Eyes Eye Lashes, Jessica (yläkuvassa väärässä paketissa!). Kiinnitä vielä omat ripset irtoripsiin ripsivärillä.

Bloglovin' + Facebook + Instagram

Kaikki tuotteet saatu blogin kautta.

Kommentit

MarikaJohannaP
Hey girl

Tää on ihana look, tekee kyllä mieli kokeilla, ja sulle tämä sopii kyllä ihan täydellisesti! Näytät upealta!

Erika Naakka
NUDE

No jotenkin tää kyllä yllätti itsenikin, en olis uskonu että näyttää jopa coolilta. Ei kun hei kokeiluun! :)

Merikukkaa (Ei varmistettu)

Samaa mieltä ed. Kommentoijan kanssa. Täydellinen!!!

Erika Naakka
NUDE

Voi kiitos <3<3

juuulia (Ei varmistettu)

Oi ihana! Tää menee ehdottomasti kokeiluun :)

Erika Naakka
NUDE

Kiitos ja joo testaa ehdottomasti, saatat yllättyä! ;)

Torey
Näissä neliöissä

Upea!

Erika Naakka
NUDE

Kiitos! <3

Ninuska (Ei varmistettu) http://classyxl.blogspot.fi

Ihastuin itsekin Parisin meikkiin :-) Meikkipussissa on just tähän täydellinen vihreä eli täytyy kokeilla :-)

Erika Naakka
NUDE

Jes hyvä! Koska sain vähän itsekin kaivella että löysin sopivan sävyn :D

Hooliina (Ei varmistettu)

Aivan ihastuttava meikki ja innosti hankkimaan vihreät meikkitarpeet:) huulillasi on myös houkuttava huulikiilto..mitähän sorttia se on?
Blogisi on muuten todella inspiroiva!

Erika Naakka
NUDE

Voi kiitos :) Ja vitsi kun en kirojittanut kiillon sävyä ylös, mutta jos nyt en ihan väärin muista, se on NYX Butter Gloss, sävyssä Angel Food Cake, joka on yksi suurimmista suosikeistani :)

Kommentoi