Tutorial: Silver & black orchid

NUDE

Hopeaa ja tumman violettia huulipunaa, eli toisin sanoen mun Costume Partyjen bilemeikki ja tutorial siihen. Juhlissa mulla oli myös kampaajaystäväni Samun tekemä ihana wet-look-tukka (ei tämä suttukampaus, joka mulla näissä kuvissa on), mitkä sopivatkin mun mielestä erinomaisesti muutenkin dramaattiseen lookkiin. Kun kulmat ja huulet ovat näin voimakkaat, kasvojen ja silmien ehostus kannattaa jättää minimiin. Mulla oli kuitenkin juhlien Fashion Space -teemaan sopivaa hopeista luomiväriä, mikä sopi tähän meikkiin myös hyvin.

1. Aloitetaan taas valmiilla meikkipohjalla, mulla kasvoissa Lumenen Triple Stay -meikkivoidetta sekoitettuna L'Oréalin Infallible meikkivoiteeseen. Silmien alla Lumenen Beauty Base Dark Under Eye Concealeria ja Make Up Storen Cover All -peitevoidetta ja puuterina toimi Lumenen Touch Of Radiance meikkipuuteri. Piirretään aluksi kulmat vahvoiksi ja paksuiksi. Itse käytin IsaDoran Eye Shadow Palette Matte Chocolates -luomivärejä sekä Lumenen Blueberry-kulmakynää, sävy 2.

2. Pohjustetaan luomi (Urban Decay Eyeshadow Primer Potion) ja levitetään koko luomelle voidemaista hopeista luomiväriä. Älä levitä luomiväriä aivan kulmakarvoihin saakka, mutta kuitenkin reilusti yli luomivaon. Mulla käytössä Maybellinen Eyestudio-paletti, sävy 30 Pedal to the Metal*.

3. Tehdään seuraavaksi melko kevyt silmän rajaus geelimäisellä eyelinerilla. Käytin Maybellinen tosi hyvää Lasting Drama Gel Lineria. Rajaus saa jatkua hieman silmän ulkonurkan yli.

4. Ripsaria! Mutta aika kevyesti, ettei silmämeikistä tule liian voimakas. Mulla Maybellinen The Colossal Volum' Expressiä.

5. Seuraavaksi varjostetaan kasvot ja lisätään hieman poskipunaa. Iho saa olla aika mattapintainen ja itse käytinkin varjostamiseen tuota samaista IsaDoran luomiväripalettia, jota käytin kulmakarvoihini (kuinka monikäyttöistä!) ja poskipäille lisäsin hieman The Body Shopin All-in-One Cheek Colous Shadea, sävy 02 Ginger*.

6. Ja sitten ne dramaattiset huulet. Levitä ensin huultenrajauskynää kaikkialle huuliin, näin huulipuna pysyy huulissa paremmin. Käytin luumuista IsaDoran Perfect Liplineria, sävy 42 Plum*.

7. Lopuksi vielä se piste iin päällä, tummaakin tummempi huulipuna. Mulla käytössä juuri ostettu The Make Up Storen Creme-huulipuna, sävyssä Black Orchid. Love it!

8. Valmis! Ota dramaattinen ilme ja napsaise kuva upeasta meikistä ;) Kynsissäni on muuten Nails incin hopeiset kynsitarrat, jotka tilasin Beautybay.comista kesällä.

*Tuote saatu blogiyhteistyön kautta.

Kommentit

wtd-kantis (Ei varmistettu)

Ihan mielettömän kaunis meikki! Itsellä on niin punertavat kasvot, ettei minulle tuollaiset tummat punat sovi, joistain kirkkaista punaisistakin hyvin harvat :/

StyleC (Ei varmistettu) http://tyylicasual.blogspot.fi

Upea meikki! Mä en tajua miksi mulla kulmakarvojen meikkaaminen tuntuu niin vaikealta, siksi katselen noita sun kulmia erityisen kateellisena :)

Hallahalla (Ei varmistettu)

Mikä tuuri just ostin saman sävyisen huulipunan! Pakko kokeilla :)

Erika Naakka
NUDE

No kiva, joo kokeilemaan vaan! :)

Suvi (Ei varmistettu) http://port-coton-de-suvi.blogspot.com/

Ihastuin totaalisesti tohon hopeiseen luomiväriin - omasta meikkipussukastani vastaavia löytyy muutamia, mutta en erinäisistä syistä (mm. liikaa hileitä ja huono pysyvyys) ole ollut niihin tyytyväinen. Ehkäpä pitäisi käydä nappaamassa tuo seuraavia bileitä varten. ;) Jos siis suosittelet itse sitä? Ja mahtavat on kyllä kynnetkin! :)

http://port-coton-de-suvi.blogspot.com/

Erika Naakka
NUDE

Joo suosittelen! Silmämeikki pitää kyllä pohjustaa hyvin, että tuollainen voidemainen luomiväri ei kasaudu illan mittaan luomivakoon. Itse ostin tuon Thebos.fi:stä, en ole ihan varma saako noita kaupoista, mutta käy ihmeessä tsekkaamassa :)

Sandra (Ei varmistettu) http://regardssandra.blogspot.com

Vau mitkä kynnet! :)

elli (Ei varmistettu)

Oon aina miettinyt keneltä näytät ja tuosta huultenrajauskuvasta se tuli ilmi, sussa on paljon samaa kun Jipussa! PS. Upee meikki, inspiroiduin :)

Suvii (Ei varmistettu) http://www.likealadysups.blogspot.com

Olet kyllä upea! :)

Kommentoi