Tutorial: suoristusrautakiharat Cloud Ninella

NUDE

Iiiih! Olen ollut niin innoissani tuosta uudesta Cloud Ninen suoristusraudastani! Vähän aikaahan sitten kerroin teille, kuinka vanha ystäväni BaByliss sanoi sopimuksensa irti ja oli aika etsiä uusi suokkari tilalle. Päädyin sitten lukuisten blogipostausten ja keskustelupalstojen selailujen jälkeen GHD:n sijaan Cloud Nine -rautaan ja olen ollu tosi tyytyväinen. Hämmästelen joka kerta sitä, kuinka rauta vain liukuu hiusta pitkin ilman minkäänlaista kitkaa! Jahka kokemuksia kertyy tämän raudan kanssa lisää, lupaan kertoa ne myös teille :)

Ja tässä jutut, joita tarvitset: suihkutettava lämpösuoja (Tresemmé Heat Defence -muotoilusuihke), hiuslakka (Syoss Shine hairspray), hiuspuuteri (Four Reasons Hair powder) sekä tietysti se itse muotoilurauta :) Lisäksi mulla oli pohjalla tuota moneen otteeseen ylistämääni Paul Mitchellin Super Skinny Serumia.

Aloita sillä tärkeimmällä, eli lämpösuojalla. Suihkuta sitä kauttaaltaan hiuksiin ja harjaa hiukset kerran läpi. Ala sitten tehdä kiharoita osioittain aloittaen niskasta ja jatkaen aina päälaelle asti. Jos suoristusrautakiharrus on sinulle uutta, tsekkaa kiharrusvideo, jonka tein aikoinaan Iltalehdelle :)

Suihkauta kevyesti kiharoihin lakkaa ja anna sen kuivua. Harjaa tai käy kiharat sormin läpi. Tämä vaihe on aika ehdoton, sillä ilman kiharoiden avaamista hiukset näyttävät about tältä. Ei hieno.

Jos haluat tukasta paksun ja kiharoista entistä kuohkeammat, suihkuta pituuksiin hieman hiuspuuteria ja tupeeraa hiuksia kevyesti. Ihan lopuksi vielä suihkautus hiuslakkaa ja kiharat ovat valmiit :)

Valmiit kiharat pysyy helposti koko päivän ja henk. koht. tykkään jopa enemmän niistä seuraavan päivän kiharoista. Silloin kiharat ovat luonnolliset ja juuri sopivasti suoristuneet :)

 Mukavaa maanantaita ja koko viikkoa! :)

Kommentit

Elisa (Ei varmistettu) http://liiallisuuksia.blogspot.com

Siis mä en ole ikinä oppinut tekemään suoristusrautakiharoita! En vaan kerta kaikkiaan osaa, vaikka kampaajatkin ovat sen mulle näyttäneet tuhanteen kertaan. En ymmärrä, missä menee pieleen :(

Katya (Ei varmistettu) http://www.kkatyas.blogspot.com

Oi miten ihanat kiharat!! Mä kans aion hankkia ton Cloud Ninen nyt ehkä jopa ihan tänki viikon aikana, ku nykynen suoristusrauta vaan katkoo hiuksia ja tökkii koko ajan :/ Mutta olipas kiva nähdä millaset kiharat tällä tulee, nyt entistä enemmän odotan, että saan raudan kätösiini!

Erika Naakka
NUDE

jep, suosittelen! :)

Hellu (Ei varmistettu)

Päivän naurut sai "täältä" linkin takaa :D
Kiitos tästä, lähden ostamaan hiuspuuteria...

Erika Naakka
NUDE

haha no hyvä! :D ihanat korkkiruuvikiharat!

vee (Ei varmistettu)

Miten sellaiset carrie-kiharat saisi tehtyä?

Erika Naakka
NUDE

hmmm.. carriella on ollut niin monenlaisia kiharoita, etten ole ihan varma mitä tarkoitat. tarkennatko siis vähän? :)

vee (Ei varmistettu)
Erika Naakka
NUDE

aah! tollaiset vois saada kiharruspuikolla, esim. tällä http://fi.remington-europe.com/women/haircare/stylers/pearl-wand-ci95.html

Iitu (Ei varmistettu)

Heippa! (-:

Olen pari kertaa tehnyt nuita suoristusrautakiharoita, ja ihania tullu! Paljon luonnollisemmat kuin kihartimella! (:
Huomasin just, että en omistakkaa lämpösuojaa, ja en todellakaan halua vahingoittaa hiuksiani enempää, joten onko tuo Tresemmén lämpösuoja hyvä? Saako sitä ihan esim. prismasta tai cittarista?

Erika Naakka
NUDE

joo saa! :) mä oon aina kyllä tykännyt siitä, koska tekee hiuksista (ja joskus jopa lattiasta) ihan superliukkaat ja rauta liukuu hiusta pitkin hyvin. ja mulla kiharat myös pysyy tämän kanssa koko päivän. eli musta tässä on hyvä hinta-laatu-suhde :)

F (Ei varmistettu)

tehäänkö noi kiharat vaan sillee että kierretään hiukset tohon ympärille ja annetaan olla muutama sekuntti ?:o tai pitääkö sitä liu´uttaa jotenki jännästi ?

Erika Naakka
NUDE

liu'utetaan. katso video tuolta mun sivupalkista :)

Tiitu (Ei varmistettu) http://www.tiitula.com

Minäkään en osaa itselleni tehdä kiharoita suoristusraudalla, mutta toisille osaan. Voi osittain myös johtua hiuslaadusta, itselläni on karhea ja pörhöinen tukka. Tuntuu, että mitä sileämpi "lasisempi" hiuslaatu niin sitä paremmin kiharat onnistuu suoristusraudalla, tyyliin vähän kun suoristusrautaa pyöräyttää niin tulee kiharaa joillekin. En oikein tiedä miten paljon rautaa pitäisi pyörittää ja missä kulmassa vetää, mutta kun toisten tukkaan laitan niin tulee nätti kihara. Itselle, kun teen mielestäni ihan samalla tavalla niin ei tule kyllä yhtään kiharaa.

En ole kuitenkaan vielä luovuttanut tuolla on minun mielestä aika selkeästi näytetty myös, miten kihara pitäisi saada aikaan: Ensin pyöräytetään hiusosio suoristusraudan toisen "terän" ympärille ja sitten käännetään 180 astetta niin, että latva tulee sieltä raudan välistä ja vedetään. Ajattelin, että pitäisi harjoitella tuota kylmällä raudalla ja sitten jossain vaiheessa kokeilla kuumalla, jos se purisi. :P

Ostin muuten myös tuon Cloud Ninen. Eka rauta piti hiljaista surinaa ja epäilytti, että onko se ihan ehkä ja turvallinen. Palautin sen ja sain toisen tilalle. Se ei ainakaan pitänyt ääntä, kun sitä kokeilin.

Suvii (Ei varmistettu) http://www.likealadysups.blogspot.com

Upealle näyttää :)

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi/

Hienot! Sulle ei sentään käynyt näin: :D

Erika Naakka
NUDE

no ei kyllä oo koskaan käynyt, onneks! toi on ihan kauhee! :D

elina (Ei varmistettu)

osaatko antaa vinkkiä paksuille ja suorille hiuksille, kuinka saada kiharat pysymään? kiharat syntyvät helposti, mutta kestävät tosi lyhyen aikaa :/ onko mulla vain liian suora tukka, jossa kiharat ei yksinkertasesti pysy :D

Milla (Ei varmistettu)

upeet kiharat tuli :) mulla on kans tota tresemmén lämpösuojaa ja oon todennu ihan hyväksi. laitatko lämpösuojan pyyhekuiviin vai kuiviin hiuksiin? ite aina laitan pyyhekuiviin hiuksiin ja oon miettiny, että onko sillä merkitystä kummin laittaa?

Meeri (Ei varmistettu)

Eli ei mitään muotovaahtoa tms alle, pelkkä lämpösuoja? Ja tuota minäkin oon miettinyt, että kuiviin vai kosteisiin hiuksiin... Monta vuotta oli tosi lyhyt tukka, ja nyt on ihanaa kokeilla kaikkea uutta. Kiitos tästä postauksesta, on oikein hyvät ohjeet!

Erika Naakka
NUDE

pelkkä lämpösuoja :) koska muotovaahto tekee mun mielestä hiuksista liian kitkaiset, eikä rauta liu'u kunnolla. jos föönää hiukset, olisi siinä vaiheessa jo hyvä olla lämpösuoja, sillä kyllähän kuuma ilmakin hiuksia vahingoittaa. mä laitan yleensä föönatessa lämpösuojaa sisältävää seerumia hiuksiin ja kiharruksessa tuota TreSemmen lämpösuojasuihketta :)

Kommentoi