Tuu moikkaamaan mua Sokokselle torstaina!

NUDE

Muistatte ehkäpä postaussarjani Miikkulaisen-blogin Miian kanssa, joissa meikkasimme toisemme ja teimme toisillemme kampauksetkin (postaus, postaus). Laitammekin jälleen hynttyyt yhteen, kun pidämme Helsingin Sokoksella ensi torstaina 27.4. klo 12-19 Värien juhlaa -tapahtumassa meikkikouluja yhteistyössä Isadoran kanssa!

Meikkikoulut pidetään klo 14.00, 16.00 ja 18.00 ja muuten olemme Miian kanssa paikalla Isadoran pisteellä koko päivän. Meikkikoulujen aiheena ovat siis korostukset ja varjostukset, joita opastamme tekemään Isadoran tuotteilla. Aiemman postaukseni merkin Strobing-tuotteista löydät täältä ja Face Sculptorista olen kertonut tässä postauksessa.

Koulujen aikana Miia näyttää meikäläisen pärstää mallinaan käyttäen, miten oikeaoppiset varjostukset ja korostukset tehdään ja meikkikoulun aikana 8 osallistujaa pääsee toteuttamaan saman meikin myös itselleen Isadoran tuotteilla. Tule siis opettelemaan contouringin ja strobingin salat tai muuten vain jutskailemaan meidän kanssa! :)

En ole koskaan itse järjestänyt mitään meet&greet-tapahtumaa, mutta olkoon tämä myös osaltaan sellainen. Olisi todella ihanaa, jos pääsisitte moikkaamaan meikäläistä, koska blogien lukijoita on aina niin mukavaa tavata. Nähdäänhän siis siellä! :) Hahah, luultavasti tällaistakin menoa luvassa:

Kommentit

Miia Ezen (Ei varmistettu) http://idealista.fi/miikkulaisen

Voi miten ihana postaus! Ja ihan huippu tuo vika kuva! Haha! :D

Erika Naakka
NUDE

:) 

Vierailija (Ei varmistettu)

Harmi et helsinki on niin kaukana. Olis ollu ihana tulla!!!

Erika Naakka
NUDE

Voih :( Harmi juttu!

Lotta N (Ei varmistettu)

Olis mahtavaa nyt kun tuo kevätaurinkokin on lähteny pilkottamaan et jos sais jotain vinkkejä suojakertoimen käyttöön meikin yhteydessä:) Itse haussa SPF 30 suojakerroimen sisältävä päivettävä aurinkovoide tai joku kevyt mut kuitenkin peittävä:D Jos onnistuis ni ois ihan suuri apu!

Erika Naakka
NUDE

Siis etsit aurinkovoidetta, joka olisi peittävä ja itseruskettava? Sellaiseen en valitettavasti ole ikinä törmännyt :(

Sanniijuliaa (Ei varmistettu) http://sanniijuliaa.blogspot.com/

Olen kosmetologi opiskelija ja mä olen tulossa Kuopion Sokokselle tekemään Värien juhlaa -tapahtumana Isadoran uutuus lakoilla chrome lakkauksia (ja halukkaille tavallisia lakkauksia) ! Ihan sika jännää ja odotan innolla torstaita! Ollaan tekemässä lakkauksia ja huulimeikkejä torstaista lauantaihin :)

Erika Naakka
NUDE

Ai sielläkin urakoidaan Värien juhlaa -tapahtumassa! No mukavia lakkailuja sinne :)

Kommentoi