Tyhjillään

NUDE
*Sis. mainoslinkkejä

Tänään päätin kertoa muutamasta aivan superista tuotteesta. Niin superista, että meikäläinen on käyttänyt osaa niistä jo montakin tuubia loppuun!

KMS California TameFrizz Smoothing Reconstructor (saatu) Tätä tuotetta en ole hypettänyt blogissa tarpeeksi, sillä tiedättekös; en ole IKINÄ käyttänyt mitään hiusmaskia loppuun saakka! Eli siis aivan törkeän hyvä tuote, jota juuri tilasin lisää alennushinnalla Feeluniquesta*. Tällä tukka ei jää klähmäiseksi tai öljyiseksi vaan täydellisen sileäksi ja kiiltäväksi. Lisäksi tämä poistaa tukasta kaiken sähköisyyden.

Sim Sensitive System 4 Oil Cure Hair Mask (saatu, löytyy mm. Pretty.fi:stä) on kulunut pikavauhtia, sillä sitä rakastaa tässä taloudessa myös miesosapuoli. Kärsimme molemmat hiuspohjan kutinasta ja tämä kuoriva ja hoitava maski rauhoittaa sen kuin taikaiskusta. Maski on siis tarkoitettu hiusten lisäksi myös hiuspohjan hoitoon, minkä tärkeydestä ei mielestäni puhuta tarpeeksi. Lisää tuotteesta tässä seborrooisesta ihottumasta kertovassa postauksessani.

Estelle & Thild Biocleanse Radiance Micro Polish (saatu, löytyy mm. eleven.fi:stä) on yksi parhaista kasvojen kuorinta-aineista ikinä. Ja Estelle & Thild on yksi lempiluonnonkosmetiikkamerkeistäni ikinä. Voide kuorii ihoa tehokkaasti, mutta hellävaraisesti niin, ettei iho ala punoittaa käytön jälkeen kuten, rajumpien kuorinta-aineiden kanssa voi käydä. Luonnonkosmetiikan tuotteiden kanssa voi myös onneksi olla varma siitä, etteivät ne sisällä ympäristölle haitallisia mikromuoveja.

Lumene Bright Now Vitamin C Hyaluronic Essence -seerumia olen käyttänyt jo kaksi pulloa. Hyaluronihappohan tunnetaan älyttömästä kosteudensitomiskyvystään ja tässä sen tuntee. Levitän tätä pestyille vielä hieman kosteille kasviolle ennen voidetta ja ai että kun pysyy iho sileänä ja kosteutettuna koko päivän! Tästä voit lukea lisää vuoden takaisesta postauksestani, jonka tein yhteistyössä Lumenen kanssa. Sikäli mikäli olen oikein ymmärtänyt, Lumenen uudistuneen tuotelinjan Glow Boost Essence on vanhan Bright Now:n seuraaja.

Meikkipuolella viime aikoina on loppunut vain nämä kaksi: Urban Decay Naked Skin Concealer ja MAC Brows-kulmakynä. Urban Decayn kuuluisa peiteaine ei riitä yksinään meikäläisen silmänalusille, mutta käytän sitä toisen peiteaineen kanssa vähän laajemmalla alueella silmien alla. Näin saan tosi paljon lisää kirkkautta kasvoille, katso vaikka täältä video :) Peiteainetta löytyy mm. Sokokselta ja Feeluniquesta*. Tosin sävyni Light Warm on hyvin usein loppu varastosta. MACin kulmakynä vain on paras kaikista. Se on täydellisen kylmänsävyinen ja siitä tulee tarpeeksi väriä ilman, että kynää tarvitsee painaa ihoa vasten. Lue lisää tästä postauksesta.

Jane Iredalen Lip Drink -huulirasvoja olen myös käyttänyt loppuun jo useita (postaus). Onneksi olen aina sattunut saamaan uuden PR-lähetyksenä, sillä en edelleenkään ole ihan varma mistä näitä esimerkiksi Helsingistä löytyisi :D Siis jälleenmyyjälista löytyy siis täältä, mutta että onko kyseisissä liikkeissä juuri tuota huulivoidetta, sitä en tiedä. Ehkäpä nyt lähde vihdoin sille huulirasvanmetsästysreissulle, kun tämäkin puikko tuli koluttua loppuun. Taaaai sitten menen siitä mistä aita on matalin ja tilaan Feeluniquesta* ;)

Ja taas yksi tuote, jota olen käyttänyt tyhjilleen jo paritkin purkit. L'Anza Healing Remedy Scalp Balancing Cleanser ei taida enää esittelyjä tässä blogissa kaivata; seborrooikon paras kaveri oli framilla esimerkiksi tässä postauksessa. Harmi vain, että suosikkishampooni hinta ei ihan pyöri siellä markettipurkkien tasolla, mutta olen silti valmis panostamaan hiuspohjaani uudelleenkin. Edullisimmin tätä taitaa löytyä idHairin sivuilta ja merkin liikkeestä Helsingin Kampista.

Löytyykö purkkien seasta joku omakin suosikkisi? :)

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Harmi vain, että uudistuneessa Lumenen linjassa tuote maksaa 10€ enemmän, vaikka sen koostumus ei ole ilmeisesti oleellisesti muuttunut. Harmi etenkin silloin, kun tuotetta joutuu käyttämään päivittäin ja sitä kuluu runsaasti. Itsellä menee aina noin 3kk välein purkki tyhjäksi, siitä tulee vuodessa jo aika iso summa kun hinta nousee kympillä.

Mmmmm (Ei varmistettu)

Linkki Urban Decay peiteaineen videoon on tainnut jäädä lisäämättä. Tai ainakaan itse en pääse mihinkään, kun yritän klikata kohtaa "täältä video" :)

Erika Naakka
NUDE

Hei kiitos tästä!! Laitoin nyt toimivan linkin :) Tuon peiteaineen käyttö näkyy noin 3:35 kohdasta eteenpäin :)

Evenyg (Ei varmistettu)

Oletko muuten tutustunut CosmEthics -sovellukseen? Itse jäin viivakoodien lukemiseen koukkuun ja harmikseni huomasin noiden Lanzan tuotteiden sisältävän kahta yleistä allergeenia - voipi olla syy mikseivät tuotteet omalla kohdallani auttaneet tuohon samaiseen seborrooiseen ihottumaan. Täydellisen shampoo-hoitoaine-kombon etsintä siis jatkuu täällä!

Erika Naakka
NUDE

Voi tylsyys! Olet siis allerginen niille ainesosille :( Olen käyttänyt kyllä sovellusta, mutta lähinnä vain mikromuovien tsekkaukseen :)

Terttunen (Ei varmistettu)

Hei, mistä ihmeestä voi ostaa MAC kulmakynän? Olen etsinyt verkkokaupoista tuloksetta. Se käyttämäsi Stud-sävy kiinnostaa, koska minäkään en pidä punaruskeista kulmista.

Erika Naakka
NUDE

Nettikaupoista ei taida saada tilattua MACia :/ Stockmannin sivuilla on jotain mutta en tiedä onko kulmakyniä. Mutta tsekkaapa nämä, nää on mun uusia kulmakynäsuosikkeja: http://www.lily.fi/blogit/nude/uusia-kulmakynatuttavuuksia

Kommentoi