Unohda ombré, nyt tulee kilpparinkuori!

NUDE

Viime vuosien suurin hiusväritrendi, latvoista vaalennettu ombré-värjäys, on menettänyt jo suurimman hohtonsa ja paikka hiusväritrendien kärkipaikalla on vielä avoinna. Sombré tuli ja meni, sitten saapui balayage, joka onkin ottanut paikan hiusten raidoituksessa. Splashlights yritti kiilata kärkeen, mutta siitähän ei tullut mitään. Mutta uusin värjäystapa tortoiseshell aka ecaille aka kilpparinkuori voisi hyvinkin olla jättiläistrendi ombrén korvaaja.

Värjäystavan keksijän kampaaja Jack Howardin mukaan kilpparinkuorta voisi pitää ombrén pikkusiskona. Se on väreiltään rikkaampi ja fressimpi. Sävyissä näkyy lämpimiä kultaisia blondin vivahteita, mahonkia, suklaata ja hunajaa. Ideana on saada hiuksiin moniuloitteisuutta värjäämällä tyvi muuta hiusta tummemmaksi ja käyttämällä kauniissa balayage-raidoissa montaa eri ruskean ja blondin sävyä.

Jos olet menossa päivittämään lähiaikoina hiusväriäsi, kannattaa vilkaista Instagramin tarjontaa hastagilla #tortoiseshellhair. Kun olet kuolanvaluttamiseltasi päässyt, nappaa kaunein kuva mukaasi ja pyydä kampaajaltasi ombrén systeriä kilpparia :) Tai ota mallia näistä trendin omanneista julkkiksista: Khloé Kardahianista, Gisele Bündchenista, Jennifer Lopezista tai Chrissy Teigenista. Tässähän alkaa itsekin himoita brunettea kuontaloa. Pitäisiköhän...

// Let me introduce you to the new up-coming haircolor trend: tortoiseshell or ecaille in French. This richer and more fresh take on the ombré hair looks multidimensional and has all the lovely tortoiseshell shades in it: golden blondes, chestnuts, mahogany, chocolate and honey. Looking at Instagram pictures with hashtag tortoiseshellhair on them makes me want to go brunette. Should I?

Kuvat: All Over Press

Kommentit

Eveliina / Six Feet Tall (Ei varmistettu) http://www.six-feet-tall.blogspot.fi

Ah tuo Gisellen tukka! Voi kun mun tukka muuttuisikin noin paksuksi ja tuuheaksi yön aikana *sydänsilmäemoji*.
Mut äh, mä en jotenkin erityisemmin syty näihin. Odotin taas jotain vähän räväkämpää!

ahahaa (Ei varmistettu)

suomeksi sanottuna siis RAIDAT on muodissa :D

Erika Naakka
NUDE

No raidat kyllä, mutta raitoja on todella monenlaisia. Tätä tukkaa ei tehdä tavallisella raidoitusmenetelmällä folion avulla vaan vaaleammat osiot maalataan hiuksiin. Lisäjujuna siis myös tumma tyvi ja vähintään kolmen eri lämpimän ruskean ja blodin sävyn yhdistäminen :)

Erika Naakka
NUDE

*Periaatteessa kyllä...

Annika S (Ei varmistettu)

Oon halunnut tollasen Chrissy Teigenin tukan jo pitkään, mutta kukaan kampaaja jolla oon käyny ei oo onnistunu! Joten hyvä jos tästä tulee trendi niin ehkä ne ymmärtää vihdoin mun vision :D

Toimitus
Toimitus

Tukkahimotus! Jaoimme tämän Lilyn Facebook-sivulla! :)

Sininenn (Ei varmistettu)

Olisikohan mitään mahdollisuuksia saada edes lähelle tämän näköistä jälkeä kotona värjäämällä? Oon onnistunut värjäämään ruskeisiin hiuksiini kauniin ombren marketin valmiilla ombre-hiusvärillä, niin voisiko vaikka sillä jotenkin kikkailla kilpparitukkaa?

Erika Naakka
NUDE

Lueskelin yhtä artikkelia tästä värjäyksestä ja siinä painotettiin, ettei tätä todellakaan kannata lähteä kokeilemaan kotona. Tarvitaan vähintään se kolme erisävyistä lämmintä ruskeaa, joista yksi laitetaan tyveen, toisella värjätään latvat balayage-raidoilla. Vaikuttaa siis vähän liian monimutkaiselta, että lähtisin kotona kokeilemaan :/

Kilpparitukka (Ei varmistettu)

Itse olen kotona kaupan väreillä saanut ihanan kilpparitkan aikaan. Aluksi oli tosi tumman ruskeat hiukset ja sitten laitoin pieninä raitoina blondiväriä ja vaaleanruskeaa. Annoin värien vaikuttaa eri aikaan joten tuli värien kirjoa hunajaisesta vaaleasta tummaan ruskeaan :)

Kommentoi