Urban Decay rantautuu Suomeen!

NUDE

Ilon päivä! Tästä jutusta on kuiskuteltu kauneusbloggaajien keskuudessa jo vähän aikaa ja vihdoin Virve varmisti, että siitä saa nyt virallisesti toitottaa. Urban Decay saapuu syksyllä Suomeen! Woop woop!

Ei varmaankaan ole jäänyt epäselväksi, että Urban Decay on yksi suurimmista suosikeistani ja esimerkiksi merkin Eyeshadow Primer Potion silmämeikinpohjustusaine on näkynyt jo vuosia jokaisessa silmämeikkipostauksessani. Siitä en luovu ikinä. Ja monen kosmetiikkamerkin kopiointiyritykset eivät ole vetäneet vertoja tämän kulttimerkin Naked-paletteihin, jotka nekin ovat varmasti tulleet tutuksi tätä blogia seuraaville.

Olen monesti valittanut, kuinka Suomen markkinoilta puuttuu niin moni huippumerkki ja suosittuja kulttituotteita on saanut metsästää ympäri ulkomaisia nettikauppoja ja Sephoroita. Mahtavaa, että UD on pian meikäläistenkin saatavilla, toivottavasti Too Faced, Nyx ja Nars tulisivat perässä ;)

Kuka on tästä yhtä innoissaan kuin meikäläinen? *riemunkiljahduksia*

 

Kommentit

hanna (Ei varmistettu) http://www.hannamariav.com

No olen todellakin innoissani! Kuulin tästä jo pari päivää sitten Virven kertomana ja ai että kun pääsi kiljahdus :D Harmi vaan että se taitaa ensin tulla vain Hesaan myyntiin, mutta eipähän enää tartte Lontooseen lentää jos hypistellä haluaa vaan paikka sille löytyy kotosuomesta!

hanna
www.hannamariav.com

Reetta V. (Ei varmistettu) http://reettavee.com

Aaa ihan paras uutinen! Vähän kyllä pelottaa, että mitä hinant tulevat olemaan Suomessa, mutta jeee silti! :)

Tiia - Littlebigthings (Ei varmistettu) http://www.littlebigthings.fi

Yes, ihanaa!! :)

Anni Jää (Ei varmistettu) http://annijaamuah.blogspot.com

Aaah jes!
Nyxiä ootan seuraavaks, vaikka sitä nyt aika helposti tilaa verkosta. Kuitenkin musta on ihaninta päästä hypistelemään... Myös Melt Cosmetics kiinnostaa (jo ihan vaan siksikin, koska Lora♥♥), sitä ei taida saada kuin suoraan jenkeistä eikä tullimaksut houkuttele.

Sweetgrass

Joo, NYXiä saa jo Suomesta pretty.fistä ja NordicFeelistä, sekä suoraan NYX Nordics -nettisivulta. Pohjoismaisin kattein, tietysti. Ja kun en asu pk-seudulla, niin en juurikaan viitsi odotella kys. merkkiä kauppoihin. Hyvällä tuurilla ne ovat tänne hyllyille päätyessään jo samassa hintaluokassa kuin L'Oréal, kuten nettikaupoissa jo ovat. :/ Saa nähdä, millaisia hintoja UD:sta saa täällä pulittaa.

Annika (Ei varmistettu)

Oi ihanaa UD on kyllä pelastanut nii monet silmämeikit ja bileillat! <3 Tiedätkö minne nämä tuotteet tulevat myyntiin? Esim. Stockalle, Kicksiin vai ihan omaan putiikkiin? :)

Erika Naakka
NUDE

Ks Lauralle antamani vastaus :)

Laura (Ei varmistettu) http://onthemoveblog.blogspot.fi

Oi, ihana kuulla! Mihin liikkeeseen nämä tulevat myyntiin? Siis pelkästään Helsinkiin vai? :)

Erika Naakka
NUDE

Aluksi ainakin Helsinkiin mutta varmasti sieltä sitten leviävät :) Liikkeestä ei ole vielä tietoa, mutta arvaisin, että Stocka tai Sokos :)

Tilda (Ei varmistettu)

Hei Erika oisko pienet ja iloiset vappumeikki-ideat vielä mahdollista toteuttaa? :)

Erika Naakka
NUDE

Voih nyt on kyllä vähän liian myöhäistä siihen :/ Mutta meikki-idiksiä voi hakea sivupalkin avainsanalistasta, esim. "Juhlat" "Meikkaus" "Tutorial" :)

anni (Ei varmistettu)

Ja hinnat suomessa tulee oletettavasti taas olemaan jotain älytöntä :S

Mariel (Ei varmistettu)

No oli jo aikakin saada edes yksi huippu merkki Suomeen :)!!!!! Onko tietoa, tuleeko se myös Tampereelle vai vaan Hesaan:/? Ja kuten Erika sanoit; toivottavasti muutkin (TooFaced❤, Nars, Marc Jacobs❤, Laura Mercier❤) seuraisivat esimerkkiä pian !!!!!!!

Essi (Ei varmistettu)

Mä ostin ton Naked 2 paletin Espanjasta ja jonkin aikaa kerkesin sitä käyttää, kunnes aloin saamaan allergisia reaktioita :(. Testasin kaikki meikit erikseen meikkivoiteesta ripsariin, että mikä sen ylettömän silmien vuotamisen voisi aiheuttaa. Reaktio tuli sitten aika nopsaa sen jälkeen kun luomiväriä laitoin. Olin jonkun aikaa käyttämättä sitä palettia ja ostin uuden luomiväripaletinkin. Nyt sitten joku viikko sitten kokeilin taas Nakedia, että josko sitä voisi käyttää, mutta ei. Taas sama silmien vuotaminen! En tiedä mikä ainesosa sen aiheuttaa, mutta ikinä ennen en ole meikeistä saanut minkäänlaista reaktiota. Harmi :( Tosi kauniit sävyt yhdessä paketissa ja olihan se kalliskin.

Tilla_se_toinen (Ei varmistettu)

Mulla vaikuttaa olevan sama juttu, harmittaa hurjasti koska paletti oli kallis Sokosella.

Kommentoi