Urban Decay x Gwen Stefani | Päivän meikki

NUDE

Urban Decayn viime viikolla myyntiin tullut uutuuspaletti on tehty yhteistyössä laulaja Gwen Stefanin kanssa. Sain paletin testiin ja ensimmäinen sillä kokeiltu meikki näyttää tältä:

1. Blonde - vaalea helmiäinen, joka taittaa inan pinkkiin. 2. Bathwater - vaalea helmiäisbeige kultavivahteella. 3. Skimp - Vaalea beige hennolla satiinihohdolla (lemppari) 4. Steady - punertava kupari kultavivahteella 5. Punk - mattainen luumunruskea. 6. Baby - Kylmä metallinen roosa. 7. Anaheim - mattainen harmaanruskea. 8. Stark - mattainen perusbeige (omalla ihollani aika turha). 9. Zone - mattainen perusruskea 10. Serious - tummanharmaa liilaantaittavalla kimalteella. 11. Pop - vaalea ja todella kimaltava 12. Harajuku - kylmä helmiäispinkki 13. Danger - metallinen syvä sininen 14. 1987 - keltakultainen helmiäinen 15. Blackout - supermusta matta.

Paletin metallikehikkoinen kuori kätkee sisäänsä 15 upeaa ja superlaadukasta sävyä - merkin kuuluisissa Naked-paleteissa sävyjä on "vain" 12. Paletin sävyt on valittu mielestäni hyvin, koska niillä voi tehdä neutraaleja arkimeikkejä ja juhlameikkivariaatioita varmaan satoja. Paletin ostajan saavat olla erityisen tyytyväisiä siitä, että Urban Decayn kuuluisa pikimusta Blackout on siinä mukana. Paras musta ikinä. Pigmenttiä riittää kyllä näissä kaikissa yllinkyllin. Ja eihän UD:lta voi muuta odottaakaan.

Paletin sävy-yhdistelmän toimivuus selviää meikäläiselle vasta parin kokeilukerran jälkeen. Esimerkiksi helmiäispinkki ei kuulu vakkarivarustukseeni, joten sen käyttö saattaa jäädä todella vähäiseksi. Olisin kaivannut mukaan myös tummempaa mattaruskeaa. Anahaim ja Zone kun eivät omaa ihoani vasten juuri edes näy. Eniten pidän paletin mustasta (tiestysti) ja kaikista vaaleista helmiäisistä, joita tulee käytettyä päivittäin.

Tähän kevyehköön juhlameikkiin käytin luomivaossa ja alaluomella sävyä Punk ja liikkuvalla luomella sävyä 1987. Silmän sisäkulmaan käytin Babya ja rajauksessa Blackoutia. Sisäluomella käytin Urban Decayn 24/7 Velvet Glide-on Eye Penciliä sävyssä Lush.

Mitäs sanotte? Onko joku jo ehtinyt ostaa tämän omakseen? :)

BLOGLOVIN' + FACEBOOK

Kommentit

Charming Nails (Ei varmistettu) http://charmingnails.blogspot.com

Sain tämän perjantaina ja siitä asti meikkaillut pelkästään tällä :D ihanan monipuolinen paletti! Tykkään kovasti, paras UD paletti pitkään aikaan :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Paljonko UD:n luomiväripaletit yleensä maksavat?

Erika Naakka
NUDE

Noin 50 € :)

Pirjo (Ei varmistettu) http://www.kahviajakosmetiikkaa.com/

Tilasin paletin Sokoksen verkkokaupasta, mutta jouduin rekloimaan rikkoutuneen paletin vuoksi (huonosti pakattu). Nyt palautus seisoo jouluruuhkassa, eikä mitään tietoa saanko uutta, ehjää palettia. Nätiltä näyttää, mutta tuntuu epätodennäköiseltä pääsenkö sitä koskaan kokeilemaan.

Erika Naakka
NUDE

Eikä! :( Toivon nyt todella että paketti pääsisi perille.

hannamariavv (Ei varmistettu) http://www.hannamariav.com

Itse yhteistyö Gwen Stefanin kanssa ei niin hetkauta, mutta kyllähän nämä sävyt on ihan törkeän kivoja! Tällä voisi lähteä yksinään reissuun, saisi niin monta eri lookkia aikaiseksi ettei muuta tarvitse :D Tai oikei, ehkä Nude Basicin ottaisin mukaan...

hanna
www.hannamariav.com

Erika Naakka
NUDE

Muuten ottaisin, mutta kun tää painaa niin perhanan paljon :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiinnostaa tietää jälleen mitä huulimeikkiä sinulla kuvissa? :) Paletti näyttää ihanalta ♥

Erika Naakka
NUDE

Ai niin unohdin kertoa! Se on Jane Iredalen huulipuna sävyssä Anette. Lumenelta löytyy myös samantapaisia sävyjä :)

ohsomanyreasons

Mä tykkään tästä paletista eniten! Ja vaikka vaaleanpunainen näyttikin vähän imelältä ensin, se olikin itseasiassa ihan kiva ja hempeä roosa. :) 

Erika Naakka
NUDE

Joo mä katoinkin sun tekemiä meikkejä tällä! Aivan ihania ja sai mut innostumaan myös siitä sinisestä ja pinkistä :)

Lillil89 (Ei varmistettu) http://lillinelamassa.blogspot.fi

Kaunis meikki ja tuo paletti näyttää kyllä ostamisen arvoiselta :).

Kommentoi