Uudelleen ostettu - paras kulmakynä

NUDE

Saan todella usein meikkikuviini kehuja kulmista. Suuri kiitos niistä :) Moni myös kyselee, millaisia tuotteita käytän kulmien meikkaamiseen. Yksinkertasesti näitä kolmea tuotetta: kulmakynää, ruskeaa luomiväriä ja kulmakarvageeliä. Ja ehdottomasti paras kulmakynä on mielestäni tämä MAC Eye Brows.

MAC Eye Brows -kynän löysin kaksi vuotta sitten lehtijutusta, joissa meikkitaitelijat olivat valinneet sen kaikista parhaimmaksi kulmakynäksi. Ja ihastuin siihen heti itsekin. Väriä tulee omaan makuun sopivan paljon, eikä ihoa tarvitse hinkuttaa minuuttitolkulla tarpeeksi tumman lopputuloksen saavuttamiseksi. Kynän kärki on juuri sopivan tarkka ja aina tarpeeksi terävä. Lisäksi sävy Stud on tähän mennessä kaikista parhaiten omiin kulmiini sopiva sävy. Se on kylmä tummanruskea, joka ei taita milliäkään punaiseen. Punasävy kulmissa on nimittäin meikäläisen kammo.

Saatan välillä innostua eri meikkaustavoista, esimerkiksi Anastasia Beverly Hillsin kulttituotteesta Dipbrow Pomadesta, mutta vähän ajan päästä palaan tähän tuttuun ja paljon helpompaan kulmakynään. Muutamissa meikkitutorialeissani, esimerkiksi tiistain meikkivideossa näkyi myös Anastasian kuuluisa  Brow Wiz -kulmakynä, jota oikeastaan käytin vain, koska en ollut vielä käynyt ostamassa lisää MACia. Tämä siis peittoaa myös kuuluisan Brow Wizin in my opinion.

Kulmameikkaamisesta olen tehnyt muutaman videon Youtube-kanavalleni. Uusimmassa videossa näkyy ajantasainen rutiinini ja pelkästään kulmien meikkaamisesta löytyy myös oma vähän vanhempi video.

Mikä on sun ehdoton kulmalemppari? :)

Kommentit

Heinz (Ei varmistettu)

UD:n Brow beater! Tai olisi jollei tummin sävy olisi vähän liian harmahtava omaan väritykseen. Mutta lätkin päälle vielä ruskeaa luomiväriä niin avot! Lähinnä tuossa parasta se tarkkuus ja terävyys, inhoon kun kynät lässähtää ja pehmenee. Ja Anastasian Dipbrow pomadella en oikein osaa toimia, joko tulee liikaa tai liian vähän :D Harjotuksen puutetta ehkä. Mutta nyt alkoi tuo Mac kiinnostamaan, ulos ei lähdetä ennenkuin kulmat on kondiksessa.

Erika Naakka
NUDE

Hmmmmm nyt kun sanoit niin aloin miettiä onks mulla joskus peräti ollut se :D Mut silti tää on peitonnut! Ja siis todellaki, kulmat on tärkeimmät!

saarah
visual diary

Mulla on toi sama kynä, IHAN PARAS. Miltään muulta merkiltä en oo löytänyt tarpeeksi vaaleeta kynää, mut tän vaalein sävy on ihan huippu. Ainoa miinus siitä et toi on aika kallis ja se katkeilee tosi helposti eli vähän kalliiksi tulee :(

Pumpuli
Pumpulielämää

Anastasia Beverly Hillsiltä tuli hiljattain uusi kynä "Brow Definer" , jota netissä hehkutettiin paljonkin, mutta jouduin vähän pettymään! 

Erika Naakka
NUDE

Mäkin olen kuullut pettymyksistä :/

Vierailija (Ei varmistettu) http://islakahdenkesken.blogspot.fi/
Delle (Ei varmistettu)

Mun kulmiin sopii Chanelin kulmakynä, vaalein on paras, välissä käytin yhden kakkos-sävynkin. Päälle Lumenen kulmavahaa. Vaalean ruskeana. Nyt olen lisännyt arsenaaliin Shiseodon kahden saävyn kulmakarvavärin. Se on näppärä, kun vaalealla väritän kulman 2/3 osaa ja tummemmalla loput. Tämä on myös vaalein sävy, paletti vaihtoehdoista. Harmi, kun Chanelin kynät katkeilee teroitettaessa ja Kulmakarvaväri paletti alkoi itsekseen murentumaan.

Roosaan (Ei varmistettu)

Pakko tulla vinkkaamaan myös Smashboxin Brow tech Matte-kynästä, jota käytän itse vaihtelevasti tuon MAC:in Eye brows-kynän kanssa! Smashboxin tummin sävy toimii omissa tummissa kulmissa mielestäni myös aivan loistavasti, ja sävykin on sopivan tuhkainen. Plussaa vielä toisessa päässä olevasta harjasta jolla saa nopeasti kulmakarvat ojennukseen ennen varsinaista piirtelytuokiota. Suosittelen tutustumaan, mikäli ei ole vielä tuttu! :)

Hauskaa loppuviikkoa!

tinky (Ei varmistettu)

Moi Erika!
Osaisitko vinkata viileän harmaalle tukalle sopivaa kulmakynää?? Tuntuu että oon kolunnu kaikki paikat ja löytyy vaan ruskeita sävyjä joka puodista. Näyttää vähän hassulta kombolta lämpimät kulmat ja kylmä tukka :o
Kiitos paljon jo etukäteen vinkistä!!

Kommentoi