Uudenlainen kiharruspuikko

NUDE

Sain viime viikolla Remingtonin bloggaajaillasta mukaani Silk Ultimate Styler -kihartimen ja tukkalaitefriikkinä sitä oli pakko päästä kokeilemaan heti seuraavana päivänä. Silloin ei kuitenkaan tullut napsittua mitään kuvia, mutta nyt viikonloppuna päätin kokeilla sitä uudemman kerran ja ottaa teille tuloksesta muutaman kuvankin :)

Laite on näin suoristusrautakihartajan silmissä aika ufon näköinen. Kiharrin on oikeastaan, kuin kiharrinpuikko, jossa on rako keskellä.. tai ehkäpä tämä on suoristinrauta, jota ei saa auki? Tai ehkäpä tämä on jotain suoristimen ja kiharruspuikon välistä.. No joka tapauksessa, tämä muotoilu toimii!

Hiukset ujutetaan siis ensin muotoilijassa olevaan rakoon ja pyöräytetään ympäri, kuten suoristusrautakiharoita tehdessä, ja liu'utetaan pitkin hiusta latvaan saakka. Rakosen ansiosta hiukset pysyvät paremmin kihartimen ympärillä, kuin tavallisen puikkokihartimen ja koska rautaa liikutetaan hiusta pitkin, kuten suokkarikiharoita tehdessä, kuumuus ei ehdi kuluttaa niin paljon hiusta yhdestä kohtaa.

Itse olen tehnyt tällä kiharoita vain tuon "lisäkkeen" kanssa, joka siis tekee puikosta paksumman ja myös kiharasta isomman ja löysemmän. Ilman kuumenevan osan päälle laitettavaa päällystä, kiharoista tulee tiukemmat. Olen etsinyt täydellistä laitetta tehdä isoja kiharoita, eikä isolla kiharruspuikolla tehdyt kiharat ole tuntunut pysyvän hiuksissa kuin pienen hetken, mutta tällä laineet pysyivät hiuksissa paljon paremmin.

Ainoa miinus laitteessa on se, että kun siihen asettaa tuon lisäosan, laitteen painopiste muuttuu siten, ettei se enää pysy pöydällä osumatta sen alla olevaan tasoon. Sitä varten tarvitaan jokin kuumuuttakestävä palikka pöydän ja raudan väliin. Mutta homma hoituu, kun raudan alle laittaa esimerkiksi joidenkin suoristusrautojen mukana tulevan suojan.

Laitteen mukana tulee suojahanskan, mutta mulle se ainakin on aika tarpeeton, sillä kahta kättä tarvitaan vain lähinnä siinä vaiheessa, kun hiukset laittaa raudassa olevaan rakoon. Siksi tämä on myös vähän kiharruspuikkoa turvallisempi vaihtoehto, kun näpit eivät pala yhtä helposti :) Loppujen lopuksi olen aika täpinöissäni tästä uudesta vehkeestä! Seuraavaksi aionkin koittaa tehdä tällä laineita ja pienempiä kikkuroita ilman lisäosaa. Lisää kuvia tulossa siis varmasti vielä tulevaisuudessa :)

Ps. toimiiks napapaita? :P

Follow / Seuraa:  Facebookissa, Blogilistalla, Bloglovin’:ssa ja Instagramissa!

Kommentit

anni (Ei varmistettu)

ompa kyllä ihanat kiharat! ostin kesällä juuri semmoisen hieman isomman kiharruspuikon/piippiraudan, mutta jostain syystä sillä tekemät kiharat eivät vain yksinkertaisesti pysy hiuksissa kunnolla, mikä on todella outoa koska multa löytyy jo luonnostaan hieman kiharat hiukset joissa kiharat pysyy yleensä useamman päivän eivätkä lähde pois ennenkuin ne kastelee! löytyykö tämä jo kaupoista? :)

Erika Naakka
NUDE

jep, sama homma, sillä isolla ei pysy kiharat yhtään! :/ mutta tällä kyllä pysyy paljon paremmin :) mullakin pysyi hyvin, vaikka pidin lämpötilan tosi matalana, noin 150:ssä asteessa. voi nyt pistit pahan! en kyllä osaa sanoa, mutta ainakin tämä on jo gigantin nettikaupassa, eli varmasti tulee kohta kauppoihin ellei ole jo :)

Erika Naakka
NUDE

sain lisää infoa, laite tulee kauppoihin lokakuussa! :)

ida (Ei varmistettu)

Tuleepas tolla kivat kiharat! :)

riikka (Ei varmistettu)

Vaikuttaapa aika kivalta laitteelta! Mä oon niin tumpelo tekemään kiharoita itselleni sekä suoristusraudalla että kiharrinpuikolla, että tää laite vois ehkä jopa mun tapauksessa toimia! :)

Erika Naakka
NUDE

niinpä! ainakin tämä on varmasti helpompi, kuin suoristusraudalla tekeminen :)

Laura (Ei varmistettu) http://uudenedessa.blogspot.com

Tukka ainakin toimii! Harmi että mulla on jo liian monta kiharruslaitetta siihen nähden miten usein jaksan kihartaa tukkaani, joten taitaa jäädä tän ostaminen väliin :P

Minna Rosé (Ei varmistettu) http://minna-rose.blogspot.fi/

Sinulla on kyllä ehkä kauneimman värinen tukka, mitä olen ikinä nähnyt! Juuri sellainen mihin itse pyrin kampaajakäynneilläni. Omassa tukassani värit kuitenkin tuppaavat nopeasti värjäyksen jälkeen kellertämään hopeashampoista ja muista huolimatta. Etenkin nuo latvat ovat aivan ihanat väriltään. Olen myös innostunut noista syksyn tummista huulipunista ja käyttänyt sinun innoittamana viininpunaista punaa jo useaan otteeseen syksyllä :)

Kampaajani teki minulle myös chignon -nutturan ohjeesi mukaan viikonloppuna, käy kurkkaamassa lopputulos ja postaukseni syksyn meikkitrendeistä :)

http://minna-rose.blogspot.fi/

Erika Naakka
NUDE

no voi kiitos :) mullakin alkaa tosi nopeasti aina kellertää tukka ja oonki hopeashampoiden suurkuluttaja! mulla ne kyllä auttaa, pitää vain laittaa kuivaan tukkaan ja antaa olla hetken aikaa, ennen kuin pesee pois :) värjäsin just hiukseni vahingossa melkein sinisiksi Fudgen hopeashampoolla ;D

ja kiva kuulla, että oot saanut inspistä blogistani :) ja sulla on tosi kaunis blogi!

Ilona (Ei varmistettu)

Hei! =) Voisitko kertoa enempi tuosta hopeshampoon käytöstä? Tosiaanko kuiviin hiuksiin? Oon niin kyllästynyt, kun keltasuus vaan tuntuu vievän aina voiton. =(

Erika Naakka
NUDE

joo, kaikista eniten hopeashampoostaan saa irti, kun levittää sitä kuivaan tukkaan ja menee saunaan hiukset kiinni! mutta ilman saunaakin saa tosi hyvän tuloksen ;) eli kuivaan tukkaan ja hetken päästä suihkuun ja normaali shampoopesu ja hoitoaine :)

Kommentoi