Uudenvuoden meikit ja kampaus

NUDE

Uutta vuotta juhlittiin ystävien kesken hengaillen ja pelaillen (hävisin musavisan TAAS argh!). Otin pienen riskin alkaessani letittää hiuksiani "cornrows"-leteille, sillä mulla on muutaman kerran mennyt hermot kun sorminäppäryys on loppunut kesken. Mutta nyt se onneksi onnistui hyvin ja kampaus pysyi täydellisesti koko illan.

Silmämeikiksi valitsin suklaisen smoky eye -meikin, joka saikin illan aikana kehuja :) Ja Urban Decayn silmämeikinpohjustaja osoitti taas ylivertaisuutensa, kun meikkiä ei tarvinnut parannella kertaakaan koko illan aikana! Ohjeet meikkiin löytyvät tästä postauksesta.

Rauhaa ja rakkaut vuodel 2014! ;)

Kommentit

make up by riina (Ei varmistettu) http://makeupriina.blogspot.fi/

Tosi nätti meikki! (:

Make up by Riina

Erika Naakka
NUDE

Kiitti! Sullakin ihania meikkejä blogissa :)

Anni (Ei varmistettu)

Wau, tosi upea tukka ja meikki! pakko kokeilla itekin :)

Karo (Ei varmistettu)

kauniisti tehty meikki, mutta vähän hämää mua tuon viimeisen kuvan perusteella, kun silmämeikki, kulmat ja juuret hiuksista on ihan saman sävyiset - antaa vähän lattean eikä ainakaan moniulotteista vaikutelmaa.

Erika Naakka
NUDE

Todellisuudessa silmämeikki oli kyllä hiuksia tummempi, salamavalolla todellisia sävyjä on vaikeaa saada esiin. Ja pitäähän hiusten tyven ja kulmakarvojen olla samansävyisiä ;)

Jutta (Ei varmistettu)

Vau mikä meikki ja varsinkin mitkä hiukset! Olen kuolannut niitä vaikka kuinka kauan. Pitää kuitenkin kysyä että kun olet vaaleahiuksinen omalta väriltäsi(?) niin kuinka useasti täytyy kampaajalla käydä ehostamassa tuota värjäystä? Ja kuinka "hankalaa" tuon ombren ylläpito siis on? :)

Erika Naakka
NUDE

Itseasiassa en ole enää ihan blondi omalta väriltäni. Ehkä sellainen tummahko maantienharmaa ;D Eli siksi tällainen tummemmaksi värjätty juuri sopii mulle parhaiten, kun voin olla suurimmaksi osaksi vaaleahiuksinen, mutta tukkaa ei tarvitse koko ajan käydä värjäämässä juurikasvun takia :) Ainoa ylläpitoa vaativa juttu on hiusten värin lämpötila. Itse tykkään eniten kylmistä sävyistä ja koska tukkani alkaa helposti kellastua, käytän paljon hopeashampoita ja joskus syväpuhdistavia. Eli tämä on kyllä ylläpidoltaan paljon helpompi, kuin esim. platinablondi, joka mulla joskus oli. Silloin sai käyttää vielä enemmän hopeatuotteita ja koko ajan sai olla vaalentamassa tummaa tyvikasvua!

Kommentoi