Uudet hiukset ja alekoodi kampaamo Pin Upiin!

NUDE

Pääsin ennen joulua blogiyhteistyön merkeissä jälleen kampaamo Pin Upin Johannan tuoliin laitattamaan kulahtanutta kuontaloani lomakuntoon. Edellisen kerran olin Pin Upissa heinäkuussa (postaus täällä) ja vaikutuin jo silloin Johannan värjäystaidoista! Menin siis mielelläni hänen tuoliinsa uudelleen :)

Hiuksiini on nyt jostain kumman syystä tullut kaksi toistuvaa ongelmaa: värin muuttuminen punertavaksi ja latvoihin ilmestyvä outo lovi. Näistä, ja haaroittuneista latvoista lähdin siis hankkiutumaan eroon Helsingin Punavuoreen.

Ja eroonhan niistä päästiin! Tilalle Johanna loihti taas aivan ihanan värin. Tyvi on tummempi ja kylmänsävyinen, mikä sopii omalle iholleni mielestäni parhaiten. Lisäksi Johanna paransi liukuvärjäystä myös toisella ruskean sävyllä. Latvoja kirkastettiin vain hieman, sillä olen suht tyytyväinen niiden nykyiseen hiekkaiseen sävyyn. Latvoista Johanna napsaisi sen verran pois, että kummallinen lovi saatiin veke. Sitä ennen yritettiin keksiä Johannan kanssa, mistä ihmeestä se olisi voinut sinne ilmestyä. Any ideas? :D

Hiuksia laittaessaan Johanna alkoi jo puhua seuraavasta kerrasta ja ideoimme vaaleampaa tukkaa ja persikkaista sävyä. Miltäs kuulostaa? Musta joku tällainen (kuvalinkki) voisikin ensi kerralla olla ihanan piristävä muutos! Mutta ennen sitä, aion ihastella tätä uutta tukkaani täysin rinnoin. Olen nimittäin lopputulokseen jälleen tosi tyytyväinen!

ALEKOODI!

Mutta nyt siihen parhaimpaan osioon! Mulla on nimittäin tarjota teille nyt alennuskoodi Johannalle Pin Upiin! Eli koodilla NUDE saat 25 % alennusta väri + leikkaus -paketista 11.2 asti (hinnasto). Ajan voit tilata TÄÄLTÄ tai soittamalla 040 9636557. Eli ajanvaraus pitää tehdä 11.2. mennessä, mutta ajan voi varata toki myöhemmäksikin. Nyt siis kaikki sankoin joukoin Pin Upiin laittamaan tukka uuteen kuosiin näin uuden vuoden kunniaksi :)

Kommentit

Laura KKK (Ei varmistettu)

Ihanku oisin lukenu Karkkipäivä blogista tuosta samasta oudosta lovi ongelmasta :o käy sieltä kattoo! :--)

sini (Ei varmistettu)

Mun muistaakseni se oli hiuslenksusta? :o

Roosa (Ei varmistettu)

Mulle on ainakin tullu tollanen lovi, kun on vetänyt ne aina tohon eteen :D

millamainen (Ei varmistettu) http://millamainen.blogspot.com

Mäkin oon pikkuhiljaa alkanut lämpeämään persikkaisille/haaleanvaaleanpunaisille hiuksille. Johtuu ehkä siitä, että mieli alkaa olla jo keväässä! ;)

Erika Naakka
NUDE

sama juttu!

Mona (Ei varmistettu) http://monasdailystyle.costume.fi

Mä meinasin tulla linkittämään saman karkkipäivän postauksen kuin Jenni!!:)
SUlla on kyllä aina niin nätit hiukset ja upeita kampauksia <3<3

Erika Naakka
NUDE

Hih no voi vitsi, kiitos Mona :) <3

marra (Ei varmistettu)

pitänee näyttää ensi viikolla siun kuvia esimerkkeinä kampaamoreissulla... yhdellä sanalla: ihanat! tosi hyvin sopii tuo kylmempi ruskee siun ihonsävyyn :)

Erika Naakka
NUDE

kiitos paljon! tai kiitos Johannalle, kun värjäsi näin kivan :)

Salla (Ei varmistettu)

Tulisko lovi siitä että kun hiukset vetää takaa eteen (niinkuin viimeisessä kuvassa) ne "pyrkivät" takaisin taakse ja pituudet hankautuvat hiljalleen paitaan ja rasittuvat. En tiedä mutta näin voisin kuvitella! :D

Erika Naakka
NUDE

hmm no tota mäkin nyt oon alkanu epäilee. tai sit suttunutturassa toi loven kohta jää just johonki kiipeliin?

Lissu (Ei varmistettu)

En kestä kuin hienot noi sun hiukset on! Täältä löytyy liukuvärjäys tummasta tukasta, jonain kauniina päivänä pääsen samaan vaaleuteen latvoissa :) Johtuisiko tuo lovi hiuslenkeistä jota käytät, kuminauhoista etc.?
Hyvää alkanutta viikkoa sinneppäin! :)

Irene / Tyyli.com (Ei varmistettu) http://blogit.iltalehti.fi/mademoisellepigalle

Hihi onks nää meillä kuvattu :)

Erika Naakka
NUDE

O :)

Kommentoi