Uudet ripset ja alennus lukijoille!

NUDE

Eräs lukijani kysäisi vähän aikaa sitten, että miksi en koskaan uusinut viime keväänä ottamiani ripsienpidennyksiä. Kysymys jäi kaivelemaan - niin miksi en silloin uusinut niitä ja miksi minulla ei ole nyt ihania säihkyripsiä! Joten nyt, kun sain blogin kautta mahdollisuuden uusiin ripsiin, tartuin nysäripsineni heti tilaisuuteen!

Pääsin siis Reetan käsittelyyn Bio Sculpture -hoitolaan Helsingin Kampissa. Reetta on tehnyt ripsipidennyksiä jo neljä ja puoli vuotta ja aloitti itse asiassa jo ennen, kuin koko ripsibuumi oli kunnolla lähtenyt edes käyntiin. Hän käyttää Perfect Silk Lashes -sarjaa, jonka silkistä tehdyillä ripsillä saa erityisen luonnollisen lopputuloksen. Reetta käy tekemässä ripsiä Helsingissä joka toinen perjantai, mutta hänellä on myös ikioma hoitola Salossa.

Omista ripsistäni tulivat aaaaivan ihanat! Ja eihän sitä rautaiselta ammattilaiselta voi muuta odottakaan ;) Ripset ovat sopivan pitkät ja tuuheat, eivätkä liian huomiota herättävät. Säälittävät tynkäripseni saivat jatkokseen siis 8- ja 10-millimetrin ripsiä C-kaarevuudella. Kannattaa kuitenkin muistaa, että ripsien pituudet ja kaarevuudet vaihtelevat sarjoittain, joten tällä reseptillä voi toisella sarjalla tulla aivan erinäköiset ripset. Lopputuloksesta lisää kuvia vielä ensi viikolla!

Ja nyt, kun pikkujoulukausi on aluillaan, on hyvä hetki käydä ottamassa räpsyripset. Blogini nimen mainitsemalla saat nimittäin 20 % alennuksen uusista ripsipidennyksistä! Hinta on ilman alennusta 140 e (hinnasto).

Seuraavaksi Reetta tulee Helsinkiin perjantaina 22.11, joten nyt äkkiä varaamaan omaa aikaa numerosta 044 277 9646. Muut mahdollisuudet ovat 5.12. ja 20.12. Alennuksen saa siis vain Helsingissä otetuista ripsistä, mutta toki Reetta ottaa uusia asiakkaita vastaan myös Salossa Cecilissä ;) Voit olla yhteydessä Reettaan myös sähköpostilla reetta.ekst[ät]gmail.com.

Bio Sculpture Hoitola

Lapinrinne 1
00180 Helsinki (Kamppi)

Kommentit

N (Ei varmistettu)

täydelliset kulmakarvat siulla!oh x)

Mona (Ei varmistettu) http://monasdailystyle.costume.fi

Tosi upeat tuli!! :)

ella (Ei varmistettu)

Hei, mitäs punaa sulla on huulissa? tosi kiva väri (:

Erika Naakka
NUDE

Öö mitäköhän kaikkea mulla taitaa tuossa olla. Ainakin MACin pinkkiä pigmenttiä ja sen alla L'Oréalin Project Runway -huulipunaa, sävyssä 685 Audacious Amazon's pout.

Puf (Ei varmistettu) http://pufbehaviour.blogspot.fi/

Tosi upeat! Ihanan luonnolliset mutta silti näyttävät, juuri mitä itsekin pyytäisin :) 140 euroa kuukaudessa ripsiin ylittää silti kipurajani niin pahasti että jätän ripsienpidennykset toistaiseksi muille...

Erika Naakka
NUDE

Mutta se on vain noin 110 euroa kerran ja sitten vain uusimishinta noin kerran kuukaudessa ;)

Teemu Bling (Ei varmistettu) http://www.thingforthebling.com

Mulle tehdään ripset huomenna... Iiiikss!!! Jänskättää!!

Kommentoi