Uudet ripset ja tarjous lukijoille!

NUDE

Pohdin viime viikolla minkälaisilla ripsillä haluaisin mennä seuraavat kuukaudet. Koska ystäväni Reetta ehdotti minulle blogiyhteistyötä ripsienpidennysten merkeissä Salon Cecilissä, oli minun pakko valita tuon ripsiammattilaisen tekemät ihanat räpsyripset ;) Lisäksi tässä kuussa oli luvassa siskoni häät sekä Italian matka, joten ajattelin, että nyt jos koskaan tarvitsen helpotusta meikkaamiseen.

Olen jo useampaankin kertaan (aikaisemmat postaukset: täällä ja täällä) käynyt Reetalla ripsilaitossa ja joka kerta olen ollut äärettömän tyytyväinen. Reetta on tehnyt ripsiä jo viiden vuoden ajan, joten mitä muuta voikaan odottaa kuin täydellistä lopputulosta ;)

Aikaisemmilla kerroilla Reetta on laittanut minulle paksumpaa ja vähän pidempää ripsikuitua, mutta tällä kertaa päädyimme työni takia hieman hillitympään ratkaisuun ohuempien ripsikuitujen kanssa. Jälleen Reetta onnistui loihtimaan minulle täydellisen luonnolliset, mutta kuitenkin vähän näyttävämmät ripset :)

Alennus lukijoille!

Reetta lupasi myös teille lukijoille hyvän tarjouksen! Eli blogini mainitsemalla, saat ripsien ensilaiton hintaan 75€ (norm. 95€). Tarjous on voimassa siis Salon Cecilissä lokakuun loppuun asti. Ajan voit varata tästä numerosta: 044 277 9646. Voit olla yhteydessä Reettaan myös sähköpostilla reetta.ekst[ät]gmail.com.

 Mutta jos et asustele täällä Lounais-Suomessa muistuttaisin, että Reetta tekee ripsiä myös Helsingissä Kampissa :) Ajan Helsinkiin voit varata samaisesta numerosta.

Reetta Ekström
Cecil

Helsingintie 8
24100 Salo

Kommentit

Pauliina (Ei varmistettu) http://allthelittleroyals.blogspot.fi/

Upeat ja luonnolliset ripset! On kyllä todella kivan näköiset! :)

Erika Naakka
NUDE

no eikö ookki! siitä vaan itse varaamaan aikaa ;P

Marjo (Ei varmistettu)

Hei nyt mun pakko kysyä neuvoa! Leikkasin eilen mun pitkän tukan just ja just olkapäille ulottuvaksi polkaksi ja nyt vähän kaduttaa! Minkälaisia kampauksia tähän saa tehtyä? Oon ihan neuvoton, mulla on aina ollut pitkä tukka!

Erika Naakka
NUDE

pitänee tehdä tästä vaikka joku videovinkkipostaus, muistuta jos ei ala kuulua! ;)

Kaisla (Ei varmistettu)

Moikka! Mä nyt kysyn sulta postauksen aiheeseen kuulumattoman kysymyksen, mutta en oo kauaa sun blogiasi vielä seurannut niin en tiedä vastausta. Millä sä laitat sun kulmat?! Olen nyt hetken miettinyt mikä mun ulkonäössäni oikein mättää peiliin katsoessani, ja nyt keksin että mun kulmat on liian punertavat :D meillä on sama hiustenväri, joten ajattelin kysyä neuvoa.:)

Haluisin kovasti kokeilla tuota Anastasian Brow Wiziä, mutta sokkona en oikeen osaa oikeaa väriä ostaa. Jos sinulla on tuo Brow Wiz tai jos olet sitä joskus käyttänyt, mitä sävyä olet pitänyt?
Kiitos jo näin etukäteen :)

Erika Naakka
NUDE

Sitä en oo vielä valitettavasti päässyt kokeilemaam :/ mulla on usein myös ongelmia punertavien tuotteiden kanssa mutta näiden kanssa sitä ei tule: Lumene Blueberry kulmakarvakynä sävyssä 2 Harmaaruskea ja Isadoran luomiväripaletti Matte Chocolates (käytän siitä kolmea tumminta sävyä :) Voisin tehdä lähiviikkoina uuden videon mun kulmakarvarutiineista :)

Saara (Ei varmistettu) http://girlwithapoodle.blogspot.fi/

Kommentoi