Uusi banneri!

NUDE

Nyt koitti historiallinen hetki: NUDE-blogissa vaihtui ensimmäistä kertaa banneri! Laitoin NUDEn Facebook-sivuille kyselyn ja pari eri bannerivaihtoehtoa ja tämä oli niistä ylivoimaisesti suosituin :)

Mitäs mieltä te olette muutoksesta? Risut ja ruusut tiskiin!

Kommentit

Napppi (Ei varmistettu) http://napppi.blogspot.com

Ihanan raikas ja moderni toi uus banneri! Itsekin kaipaisin mustavalkoista banneria vaan jostain syystä en millään jaksais sitä tehdä! :D

Rapu (Ei varmistettu)

Super makee uus banneri! :) Sopii tosi hyvin tän sivuston muuhun "ympäristöön" ja toi kuva susta on mieletön :)

Erika Naakka
NUDE

No kiva, että tää vaihdos ei mennyt ihan mönkään ;)

Elli (Ei varmistettu)

Tää on kiva, moderni ja jotenkin ammattimainen vaikka muistankin, että opiskelet muuta :)

Joku tuolla fb:n puolella sano, että kun on niin paljon meikkiä tässä vrt. blogin nimeen, niin mä nään tässä silti jotain mikä liittyy nudeen, jotenkin kun sun omalla naamalla ja nimellä tuut niin rohkeasti esiin sekä nyt bannerissa että blogissa yleensä, että jotenkin musta pelaa hienosti yhteen tuo kaikki! Siis kun sitten on sellaisia blogeja, missä esim. meikkejä kokeillaan kämmenselkään ja profiilikuvakin on kynsistä yms.

Erika Naakka
NUDE

oho, no sieltähän tuli kunnon analyysi! kiitos :)

Ence Boo (Ei varmistettu) http://enceboo.blogspot.com

Kovin on hieno banneri! Yleensä tykkään värillisistä (vaikka omanikin on mustavalkoinen vielä hetken :D), mutta tämä on kyllä oikein kiva.

Reija (Ei varmistettu)

superhyvä!

anskusiili (Ei varmistettu) http://lunnileipoo.blogspot.com

Kerrassaan upea!

Teemu Bling (Ei varmistettu) http://www.thingforthebling.com

Rockstar!! :) Näyttää hyvältä! Otittekste ton kuvan jossain studiossa vai ihan kotona vaan tjs?

Erika Naakka
NUDE

heh! eeei ku ihan kotona otin omalla kameralla :)

Laura-- (Ei varmistettu)

Oon lukenu sun blogia ihan alusta asti ja mulle toi vanha banneri oli sellanne itsestäänselvyys nyt oli hassu tulla blogiin ja heihei mitä uus banneri! Hieno sekin mutta noita oma naama bannereita on niin paljon :--( Erottui massasta enemmön se vanha mutta uusikin hyvä, meikkisi on upea!!

ps. ei liity tähän postaukseen muta tuli ihan sika hyvä mieli kulmakarva postauksesta! Muistan sellaista joskus toivoneeni hih...onko sulla jotain vinkkejä mikä tarttuisi parhaiten arpeen? mulla on toisen kulmakarvan alkupään yläpuolella arpi joka "madaltaa" toisen kulmakarvan alkua tyhmästi :--(( oon kokeillu kynää ja kulmapalettia mutta se lähtee tosi nopeesti arven kohdalta pois. Tulisiko kestopigmentointi siihen kohtaan tarpeeseen ja fiksuksi? Kiitos jo etukäteen mielipiteestä ja avusta!!

http://meanwhileintre.blogspot.fi/

Kommentoi