Uusi Biozell vei jalat alta

NUDE

Lirutukkahuolet ovat historiaa! Sain Livboxilta heidän uusimman pakettinsa ja sen sisältämä Biozellin uutuus vei sydämeni ensimmäisellä suihkautuksella.

Meikäläisen hiuksethan eivät ole sitä paksuinta ja tuuheinta laatua. Vaikka tukkaa on paljon, yksittäinen hius on superohut ja ilman muotoilutuotteita tukka liiskautuu aivan päänahkaani kiinni. Siksi olen ollut tuuheuttavien tuotteiden metsästyskaudella jo vuosien ajan. Tähän asti Osis+ Session Label Dust It Flex on pitänyt kärkisijaa, mutta nyt taitaa paremmuusjärjestys heittää häränpyllyä.

Ykköspaikalle nousi nimittäin viikonloppuni (ja tulevan kesän) pelastanut Biozell Texturizing Spray rakenne- ja volyymisuihke, joka takaa tuuhean tukan vaikka joka päivä.

Suihke vaatinee kuitenkin hieman selitystä. Se ei nimittäin ole suolasuihke. Eikä muotovaahto. Eikä ennen föönausta suihkutettava rakennevaahto. Eikä lakka. Vaan ehkä jotain tuolta välistä. Demonstraatiokuvat jäivät ottamatta, joten saatte tyytyä tähän Snapchatistani (erikanaakka) napattuun kuvaan. Vasemmalle puolelle olen suihkinut tätä ihmetuotetta, oikea puoli on naku.

Suihke tulee painepakkauksesta täydellisen hienojakoisesti. Se ei siis kastele ja korputa tukkaa, kuten jotkut suolasuihkeet. Se ei myöskään tee hiuksista tönkköjä, kuten latvaan suihkutettu hiuslakka voisi. Lisäksi se antaa paremmin rakennetta ja tuuheutta kuin yksikään käyttämäni muotovaahto. Eikä tämä tarvitse kaverikseen fööniä, mikä on kiireisen (lue: laiskan) tytön pelastus.

Biozellin volyymisuihke sopii täydellisesti kaikkien kampauksien alle tukea ja volyymia antamaan. Lisäksi meikäläiseltä lähes mahdottomat avonaiset kampaukset onnistuvat, kun suihkutan tätä tyveen tupeerauksen pohjalle ja latvoihin tuomaan tuuheutta. Ai helkutti kun on näpsäkkä tuote. Suo-sit-te-len isosti. Osta tää! Täysikokoinen puteli maksaa peräti 6,50.

Kommentit

Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi (Ei varmistettu) http://kivipuuteri.blogspot.fi/

Voisin kokeilla, koska on aina mukava suosia kotimaisuutta ja jos on vielä toimiva tuote :)

jemppa (Ei varmistettu)

Aiettä mä rakastuin tohon kanssa! Mulla aamuföönauksen tuoma tuuheus on aivan entinen muutamassa tunnissa. Tää oli ihan ihme tuote! Jaksaa nostaa ja tuoda rakennetta mun pitkiin, runsaihin ja super liukkaisiin hiuksiin just tarpeeks rakennetta!!

Erika Naakka
NUDE

No sepä se! Föönin kanssa tukasta tulee upea, mutta ei se lopputulos pysy mullakaan kauaa.

Nina70 (Ei varmistettu)

Kiitti vinkistä! Täytyypä ehdottomasti testailla. Ostan heti huomenna :)

Pauliina A. (Ei varmistettu) http://allthelittleroyals.blogspot.fi/

Mä olisin halunnut tykätä tästä, ja tavallaan tykkäsinkin, mutta mulle tää jätti tyveen sellaisia valkoisia pikku pilkkuja joita oli tosi vaikea saada pois/piilotettua, ja siten näyttikin sitten ihan hilseeltä! :(( Mulla oli itellä käytössä vielä se iso täysikokoinen pullo, ja se suutin meni rikki ihan muutamassa viikossa... eh. En siis ihastunut. Vaikka voihan olla että kohdalle sattui joku maanantaikappale ja siinä erässä oli ollut jotain vikaa...

Erika Naakka
NUDE

Voi ei! Mulla tää taas on just siitä erilainen esim kuivashampoihin verrattuna, ettei mitään jälkiä jää. Voikohan sulla tosiaan olla ihan maanantaikappale :/

TainaLai (Ei varmistettu)

Hei,
Mulle kävi ihan sama juttu, tummanruskeisiin hiuksiini tuli vaaleita hiutaleita kuin hilsettä. Mietin myös, että oisko suuttimessa vikaa... täytyynee laittaa valmistajalle kysely, voisi selvitä miten on. :)

Vierailija (Ei varmistettu) https://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/pahan-puhuminen.html

Ojj, kiitti vinkistä!

Mahtavaa päivää!

Satuza (Ei varmistettu)

Suosittelen myös biozellin hiuspuuteria aivan mahtavaa tavaraa.

Taruhh (Ei varmistettu)

Vau, kuulostaa uskomattomalta :D mistä tätä saisi ostettua?

Erika Naakka
NUDE

No aikalailla mistä vain :D Itse olen Biozelliän ostanut aina Citymarketista :)

Taruhh (Ei varmistettu)

Anttilassa kävin, missä tiedän biozellin tuotteita myytävän, mutta siellä ei tätä ollut.. Teenpä täsmäiskun siis cittariin, jos sieltä tärppäis :D

anniinanir (Ei varmistettu) http://stoori.fi/kaikkionhetkentassa

uu, kuulostaa hyvältä! täällä kans yks lirutukka. laitetaanko tota siis kuiviin hiuksiin?

Erika Naakka
NUDE

Joo laitetaan :)

Mimi de Paris (Ei varmistettu)

Tuo Biozell taitaa olla mukavasti edullisempi halvempi versio Oriben superklassikosta Dry Texturing Spray'sta. Oribea saa kasittaakseni myos Suomesta http://www.oribe.com/dry-texturizing-spray-1.html

Oriben tuote on todellinen kulttiklassikko, jonka itse otin kayttoon vasta pariseen kuukautta sitten Paluuta ei ole. En voi koskaan enaa olla ilman tuota tuotetta. Oriben tuotteiden tuoksukin on kuin taivaasta. Oribet ovat tosi hintavia, joten kiva, etta markkinoilta loytyy vaihtoehtoisiakin tuotteita. Mutta kokeile joskus tuota Orbien vastaavaa spray'ta, se on sensaatiomaisen hyva tuote.

Taytyy kokeilla joskus tuota Biozllia myos, kiitos kivasta vinkista!

Idus (Ei varmistettu)

Mulla myös rakkautta ensisuihkaisulla. Mulla hius kihartuu helposti, mutta suoristuu vielä helpommin. Tämä pitää taivutukset, eikä tuo kuitenkaan sitä inhaa kypäräefektiä joka on lopputulos monen lakan tai hiuspuuterin kanssa. Peseytyy myös pois paremmin. Ja kun ei ole hinnallakaan pilattu, niin annan kouluarvosanan 10+. Itse tilasin juuri pari pullollista Biozell Proshopista, kun ei lähi Tokmannista löytynyt.

Emsku1 (Ei varmistettu)

Minulla myös tämä tavara näytti tukassa aivan hilseeltä. Oikein isoja hiutalemaisia könttejä. En tiedä pitäisikö sitä ravistaa enemmän? Jos kyseessä olisi ollut kuivashampoomainen valkoinen jauhe niin tuo ei blondiin tukkaan olisi haitannut, mutta tässä tapauksessa raemainen valkoinen tavara näkyi ja kauas. Aika suuri laadunvaihtelu?

Kommentoi