Uusi eyeliner täydellisillä ominaisuuksilla

NUDE

Yksi tuoteryhmä, johon harvoin löydän uusia lemppareita on eyelinerit. Kriteerini ovat nimittäin aika tiukat; värin pitää olla kestävä ja sen pitää levittyä tasaisesti, mustan pitää olla ihan mustaa ja lisäksi rajauskynän pään täytyy olla todella tarkka ja pehmeän sivellinmäinen, ei tussimainen, kuten useissa on.

Noilla speikseillä tulee harvoin hyviä uutuuksia vastaan, joten olen pysynyt vanhoissa ja hyviksi todetuissa eli Viva la Divan Brush Eyeliner Penissä ja Sensai Liquid Eyelinerissä. Kunnes tuli NYX Professional Makeup Epic Ink Liner.

Ainakaan minun muistaakseni NYXiltä ei ole tullut mitään vastaavaa koskaan aiemmin ja tämä sivellinpäinen silmänrajausväri on saanut meikäläisen ihan pauloihinsa. Epic Ink Liner täyttää nimittäin kaikki vaatimukseni. Se on tarkka, pehmeän sivellinmäinen, pikimusta ja kestävyyskin aika omaa luokkaansa. Vedenkestävä Epic Ink Liner voittaakin vanhat suosikkini juuri tältä osalta, vaikkei itselläni koskaan kestävyyden kanssa suuria ongelmia ole ollutkaan.

Käytän tätä NYXiltä saamaani lineria lähinnä viikonloppuisin, koska arkena linerin poistaminen iholta tuntuu vähän liian työläältä. Väriä kun saa ihan kunnolla hieroa pois tai ottaa käyttöön vedenkestävän meikin poistoaineen. Tositoimissa näet tämän linerin tässä postauksessa.

Hintaakaan tällä rajauskynällä ei ihan hirveästi ole, noin 11 euroa eli kannattaa ehdottomasti hommata tämä ennen kesän juhlia. Et tule pettymään! ;)

Kommentit

marielina (Ei varmistettu)

No nyt vaikuttaa hyvältä! Oon myös hirveen nirso eyelinereiden suhteen ja vaatimukset on aika lailla samat kun sullakin. Mun eka suosikki oli Guerlainin kultakorkkisessa pullossa oleva eyeliner, jossa on ihan mieletön sivellin mutta kolmen pullon kokemuksella korkilla on tapana haljeta ajan saatossa... seuraava suosikki oli tuo mainitsemasi Sensai, jota käytin varmaan kolme vuotta uusia musteampulleja ostellen, mutta sitten onnistuin rikkomaan tuotteen koska mustetta alkoi tulla niin sanotusti väärästä paikasta ja kärki kuivahti, vaikka mustetta oli vielä jäljillä. Nyt ostin kokeeksi Lumenen uuden tussimaisen mutta eihän sillä jäykällä tussikärjellä saa omaan makuuni yhtä hyvää! Olen siis erittäin innoissani tästä NYXistä, täytyy lähteä ostoksille :)

Erika Naakka
NUDE

Noni samis! :D Joo Sensai on ihana, mut jos puolet halvemmalla hinnalla voi saada yhtä hyvää niin kyllä mä sen valitsen :D Tsekkaa myös toi Viva la Diva, niitä saa KICKSeistä :)

Erika Naakka
NUDE

eiku omg melkein NELJÄSOSAHINNALLA! :o

Eevs123 (Ei varmistettu)

Täytyykin katsoa taas kun tulikin yhtäkkiä tarve uudelle. Luulin siis löytäneeni vihdoin sen ainoan ja oikean, kun kokeilin Kat von D:n tattoo lineria, mutta se pirulainen menikin sitten kuivumaan jossain kuukaudessa ":D". Toivottavasti tuo ei kuivu nopeasti!

Sinisentalonsatu (Ei varmistettu)

Hei! Mistäköhän tätä kannattais lähteä ostamaan, oon ihan pulassa kun YSL on lopettanut Babydoll linerinsa ja se on ollut ainoa oikea ja siinä on täydellinen sivellin. Tää on sen hintainen että kannattaa kokeilla vaikka ei oiskaan just sen mun uus jota käytän loppuelämäni :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Moi ! Kuulostaa kyllä hyvälle :) Kysyisin vielä, kun olet suorastaan meikkiguru silmissäni, että millaisen meikin voisin loihtia sitruunankeltaisen mekon kaveriksi ? Kesän juhlat lähestyvät kovaa vauhtia, enkä vielä ole keksinyt ratkaisua :D

Kommentoi