Uusi hiusmuusani: Hailey Baldwin

NUDE

Met-gaalan ja Cannesin elokuvajuhlien julkkiskuvia selaillessani jämähdin molempien kohdalla Hailey Baldwiniin. Olen ennenkin pitänyt hänen tyylistään ja meikeistään, mutten ole ennen tajunnut, että muidun tukkatyylitkin iskevät todella kovaa! Haileyn staili on trendikäs ja sopivan rento jopa punaisella matolla. Tykkään!

Olen muutenkin himoinnut viime aikoina polkkapituista tukkaa, mutta täytynee odottaa yli tulevien syyskuisten häidemme ;) Sitten vedän Baldwinit ja huitaisen tukan lyhyeksi ja pinkiksi, ah!

Onko sulla joku tietty hiusidoli? :)

Kuvat: All Over Press ja Haileyn Instagram.

Kommentit

Essimm (Ei varmistettu)

Vaimotukka on paras tukka :D ja on pitänytkin onnitella naimisiin menosta, eli siis onnea paljon! Kuinka paljon aiot kertoa häistä täällä? Hääinspispostaukset on ihan mun lemppareita! :)

Erika Naakka
NUDE

No en oikein tiedä vielä :D Ainakin nyt jotain kampausinspistä ja ehkä meikkivideo. Ja sitten tietysti esittelen itse lookin sitten syyskuussa :)

MarikaJohannaP
Hey girl

Haileyn tyyli on kyllä aina 10+. Mun hiusidolit ovat aina olleet Jennifer Aniston sekä Cindy Crawford. Kim Kardashianin viimeaikaiset hiustyylit ovat olleet tosi inspiroivia.

Mil (Ei varmistettu)

Hei vinkkivitonen toiselle ruskeahiuksisesta vaaleahiuksiselle siskolle ;) Biozellin rasperry hoitonaamio, joka on siis nimensä mukaisesti vadelman väristä. Tätä kun laittaa pikkurillin kynnen kokoisen määrän shampoon ja hoitoaineen sekaan, niin se taittaa super hyvin keltaisuutta pois. Tuo jopa sellaista beigeä sävyä miedosti. Silver/lilat shampoot usein taittaa sinertävyydessään hiuksia liian tummaksi ja tunkkaiseksi. Keltaisuutta poistaa kyllä, mutta pahimmassa tapauksessa taittaa vihreään (väriopillisesti ymmärrettävää). Tää on ollut ihan ahaa elämys itselle, ja saa käytettyä silti niitä lempi shampoita ja hoitsikoita :) Suosittelen, ainakin stokkalta löytyy. Ja musta tää on vaaleehiuksisen game changer silvershampoiden rinnalla!

Erika Naakka
NUDE

Hei kuulostaa hyvältä! itsekin oon joskus käyttänyt jotain KC:n Pearl-hopeashampoota, joka siis taittoi aikalailla pinkkiin ja raikasti sävyä just kivasti!

Kommentoi