Uusi ihana huulihoito

NUDE

GlamGlown mutamaskit eivät ole pettäneet meikäläistä vielä kertaakaan ja luotto merkin uutuuksiin on siis kova. Merkki yrittää nyt uutta aluevaltausta, nimittäin huulten hoidossa.

GlamGlown uusi Poutmud Wet Lip Balm Treatment on siis yksinkertaisuudessaan vaan helevetin hyvä huulirasva. Mutta kun asiaa tutkailee tarkemmin ja tsekkaa ainesosalistan, huomaa ehkä miksi.

Itse olen hyvin nirso mitä huulirasvoihin tulee. En halua käyttää mitään mikä sisältää vaseliinia, koska se vain pahentaa tilannetta jos huuleni ovat jo rohtuneet. Ainesosalistasta sen voi bongata mm. sanoilla petroleum jelly, petrolatum ja paraffin. Näitä sanoja ei Wet Lip Balm Treatment -rasvasta löytynyt.

Lisäksi haluan huulirasvan sisältävän mahdollisimman paljon hoitavia öljyjä ja niitä GlamGlown huulirasva tarjoilee pitkän litanian: on oliiviöljyä, manteliöljyä, kookosöljyä, sheavoita, murumuruvoita, tamanuöljyä, risiiniöljyä, auringonkukkaöljyä ja lista vain jatkuu. Lisäksi GlamGlow on sujauttanut mukaan marokkolaista laavasavea. Eihän se olisi GlamGlowta, jos siinä ei olisi savea!

Wet Lip Balm Treatment onnistuu pehmittämään suorastaan koviksi rohtuneet huulet ja kosteus myös pysyy hyvin syömisen ja juomisen lomassa. Olen käyttänyt tätä aamulla ja illalla sillä jos pitäisin tätä mukanani, kuluisi kallisarvoinen purnukka heti loppuun. Sanon kallisarvoinen, koska yksi pikku puteli maksaa noin 20 euroa, mikä onkin tuotteen ainoa ja isohko miinus. Ja se, ettei purkista meinaa saada kuvaa ilman, että olkkarin nurkassa nököttävä pyykkiteline heijastuisi siitä ;)

JATKA LUKEMISTA:

Oodi Glamglow -naamiolle
Supermud Clearing Treatment - Paras ihohuokosten puhdistaja

Kommentit

Mia K.
Voi taivas

Onko se kuitenkin ns erittäin riittoisaa hintaansa nähden? 

Kuulostaa hyvältä!

Erika Naakka
NUDE

On kyllä! Päivässä ei mun tarvitse laittaa kun sen kerran tai kaksi :)

Pumpuli
Pumpulielämää

*www.sephora.com, lisää ostoskoriin, check out, complete order." 

Miksi vaseliinit pahentavat sun huulitilannetta? Mulla ne tuntuvat taas olevan ainoa joka toimii. 

Erika Naakka
NUDE

Haha :D

No vaseliininhan idea kai on suojata ihoa. Mutta jos iho on jo rohtunut ja kuiva, niin se tarvitsee enemmän hoitoa kuin suojaa. Siksi, jos laitan kuivien huulten päälle kosteutta läpäisemättömän kerroksen ilman mitään hoitavuutta, huulet vain kuivuvat siellä alla entisestään :/

Pumpuli
Pumpulielämää

Taas pääsin oppimaan sulta uutta! Käy järkeen. Mulla ei usein pääse huulet rohtumaan tai kuivumaan pahasti niin siksi Vaselin on tuntunut toimivan hyvin...

cmillaaa (Ei varmistettu)

Miten vertailisit tätä ja bebanthenia? Tuntuu, että omat huulet ovat niin kuivat että edes jokailtainen bebanthenkerros huulien päällä ei riitä :( voisiko tämä olla vastaus rohtuneisiin huuliin?

Erika Naakka
NUDE

No jotenkin mulla ei sekään auta. Ehkäpä juuri taas tuon siinä olevan vaseliinin takia, mikä mulla vain tekee lisää kuivuuden tunnetta :/ Kokeile siis säkin jotain vaseliinitonta! Myös luonnonkosmetiikkamerkki Crazy Rumours tekee hullun hyviä huulirasvoja ja on tosi edullisia :) Saa esim. Ruohonjuurista.

Kommentoi