Uusi ja ihana Costume!

NUDE

Tänään se tapahtuu. Uunituore Costume saapuu lehtikioskeille myyntiin. Tätä on odotettu kuulkaas tosi kauan! Olen todella innostunut tästä, koska on korkea aika saada Suomeenkin aidosti muotiin keskittynyt julkaisu. Ja on ihan superkivaa antaa edes pieni oma panos tälle uudelle jutulle. Enpä olisi puoli vuotta sitten uskonut, että orastava bloggaajaurani saisi tällaisen käänteen! Katsokaa ja ihastelkaa ensimmäisen Costumen kaunista kantta, jossa poseeraavan mallin TE saitte äänestää Costumen Facebook-sivuilla.

Seuraavassa vähän virallista infoa uudesta julkaisusta. Costume on siis Bonnier Publications Oy:n neljäs suomalainen lanseeraus, joka on suunnattu parikymppisille muotia ja shoppailua harrastaville nuorille naisille. Se on sisarjulkaisu Tanskan ja Norjan suurimmalle muotilehdelle. Suomessa sen brändi on rakennettu uudella ja erilaisella tavalla.

Lehden kohderyhmänä on muotibloggaaja-sukupolvi, joka tunnetaan asiantuntevuudestaan ja osallistuvuudestaan. Eli lehteä luodaan yhdessä sen lukijoiden kanssa. Bloggaajien joukossa on kaksi toimituksen edustajaa ja minä ja kolme muuta osallistumme vakituisina avustajien lehden tekoon.

Muistakaa siis käydä tekin osallistumassa lehden tekoon Facebookin kautta ja tietysti sen lehden voi siis tästä päivästä lähtien käydä nappaamassa kahdella eurolla lehtikioskeista! :)

Kommentit

Irene (Ei varmistettu) http://mademoisellepigalle.indiedays.com

jeeeeeeeee!

Kommentoi