Uusi lempiripsari - vanhan suosikin uudet harjakset

NUDE

Hyvin harva ripsari on tehnyt muhun sellaista vaikutusta, että edellisen (yleensä blogin kautta saadun testituotteen) loppumisen jälkeen ostaisin uuden samanlaisen, mutta Maybellinen Volum' Express Colossal -ripsarista on tullut tällainen meikkipussin vakkarituote.

Nyt Maybellinelta on tullut Volum' Express The Colossal -sarjaan uusi Big Shot Washable Mascara, joka sekin on onnistunut voittamaan meikäläisen puolelleen.

Ripsarissa on hyvin samanlainen koostumus eli sopivan kuiva, että tavaraa saa kerralla tarpeeksi ripsiin, mutta ei niin kuiva, että ripsiin muodoistuisi mitään klönttejä. Molemmissa versioissa on isohko harja, mutta tässä uudessa Big Shotissa se on vähän pienempi ja kärkeä kohti kapeampi, joten ripsarin levittäminen silmäkulmiinkin onnistuu hyvin.

Varisemista tai muutakaan leviämistä ei ole, mutta toisaalta mulla tällaisia ongelmia on todella harvojen ripsarien kanssa yleensäkään. Lisäksi tykkään siitä, ettei Big Shot Mascara ole ns. kosteudenkestävä eli pesuun riittää tavallinen meikinpuhdistusaine, eikä vedenkestävän meikinpoistoainetta tai lämpimällä vedellä lotraamista tarvita. Ripsari maksaa noin 13 euroa ja löytyy mm. Eleveniltä.

Kommentoi