Uusi lemppari - KIKO Eyebrow Marker

NUDE

Kerroinkin jo aiemmin mieluisasta sattumasta, joka tapahtui Firenzen kadulla muutama viikko sitten. Käyskennellessämme ympäriinsä törmäsin Italian suurimman kosmetiikkabrändin, Kikon, liikkeeseen ja ai että olin onnellinen! Purkkeja tarttui mukaan pari kourallista ja tässä postauksessa haluaisinkin esitellä tille uuden lempparituotteeni Kiko Eyebrow Marker -kulmakarvatussin.

Olen jo kauan suosinut kynien sijaan tusseja kulmakarvojen ehostuksessa. Näin siksi, että mielestäni tussilla saa paljon tarkempaa jälkeä ja terävällä kärjellä lyhyitä vetoja tekemällä voi jäljitellä itselleen ihan oikeilta karvoilta näyttäviä pikku viivoja. Ja pysyvyyden kanssa ei ole koskaan ollut ongelmia ja oma mielipiteeni onkin, että kulmakarvatussit kestävät hankauksen, hiet ja vedet paljon paremmin kuin kynät.

Hehkutin joskus aikaisemmin NYXin versiota kulmakarvatussista, mutta tämä Kikolainen on nyt mennyt hujahtamalla ohi kollegastaan. Tosin lähinnä vain sävynsä ansiosta. Kikon sävy 04 on nimittäin kylmänharmaa ja sopii mielestäni itselleni paremmin kuin tuo NYXin ruskea sävy, joka taittaa aika pahasti punaiseen. Myös Kikon versio on terävämpi ja kovempi, kun taas NYX on alkanut pehmentyä, eikä lötköllä kärjellä saa ohutta jälkeä enää tehtyä.

Mutta kuten aikaisemmassa postauksessa teille totesin, Kikoahan ei tunnetusti Suomessa myydä. Ja tällaisten hypetyspostausten jälkeen sellainen tietohan vain ärsyttää, I know. Mutta Kikon nettikauppa on aina avoinna ja se kuskaa purkkeja ja putkiloita Suomeen asti noin 15 euron lisähinnalla. Niin ja tämäkin tussi maksaa peräti sen 5,90 euroa ;) JESH!

Mites on, oletteko te kynä- vai tussi-ihmisiä? Vai jotain ihan muuta?

Kommentit

Johanna Piispa (Ei varmistettu)

Mitäää, ihan täydelliset kulmat! Tarvitsen tuon tussin heti!

Erika Naakka
NUDE

Pitää tehdä kimppatilaus Kikoon! ;)

Elisa (Ei varmistettu)

AAAAAA mä en kestä, kiitos tuosta nettikauppa linkkauksesta. Oon KIKOn suuri ystävä ja niin harmissani kun sitä ei ole Suomessa :( Nyt on pakko klikkailla parit luottotuotteet (mm. tuo kulmakarvatussi) kotiiin :)

annika (Ei varmistettu)

aa pakko saada! harmi kun nettikaupassa on tuo 25€ minimitilaus. en kehtais ostaa nyt muuta kun ei ole tarvetta :D

pinkpepper (Ei varmistettu)

Kimppatilaus olisi kyllä kiva juttu! Mäkään en tarvitsisi muuta kuin tuollaisen kulmakarvatussin. Mutta mites se oli saanut niin huonot arvostelut sivuilla? Arvostelut oli vissiin italiaksi, niin en niistä sen enempää tiedä, mutta tähtiä oli vain 3 viidestä?

Hansu (Ei varmistettu) http://hassutellen.blogspot.fi

Eiiii, kuljin Espanjassa tyyliin joka päivä tän liikkeen ohi mutta koska brändi ei ollut tuttu, niin en sitten koskaan tullut käyneeksi ko. liikkeessä... Täähän on just sitä mitä tarviin ja edullinenkin vielä!

- Hansu // Hassutellen

saldag (Ei varmistettu) http://saldags.blogspot.fi

Pitää laittaa jonnekin joku ilmoitus että etsiikö kukaan Tampereelta KIKO-kimppatilaukseen kumppania :D En viittis paria kynsilakkaa tolla toimitusmaksulla tilata..

hellin (Ei varmistettu) http://sinistapintaa.blogspot.com

GOSHilla on myös kulmatusseja.

Hanna (Ei varmistettu)

Ei vitsi miten täydellinen sävy!! Mulla on aivan samansävyiset kulmakarvat kuin sulla ja on jotenkin tosi vaikeaa löytää tarpeeksi kylmää harmahtava sävyä. Tällä hetkellä käytän sensain harmaanruskeaa, mutta nyt sekin on alkanut näyttää omaan silmään liian lämpimältä, kun hiuksissa on viileämpi sävy. Ja sillä saa helposti liian tummat kulmat :/

Harmi kyllä, että kikolla on noin isot postikulut kun itse tuote on noin edullinen! Tuleeko sulla mieleen muita hyviä kylmän ruskeita kulmavärejä?

Erika Naakka
NUDE

Joo, mulla ihan sama ongelma! No olen käyttänyt myös MACin kulmakarvakynää sävyssä Stud. Mutta se taas on inan liian tumma joten sitä lisätessä saa varoa ettei tule liikaa. Ja siis oletko kokeillut ihan Lumenen kulmakynää? Sen harmaaruskea sävy 2 (muistaakseni) on myös aika bueno. Ja sitten käytän IsaDoran Matte Chocolates -luomiväripalettia :)

Hanna (Ei varmistettu)

Mulla on joskus vuosia sitten ollut käytössä tuo lumene, sitä kyllä voisin taas vaihteeksi kokeilla :) kiitos vinkistä!

Elli Keski-Loppi (Ei varmistettu)

Oi kiitos ihan superisti vinkistä! Satun just olemaan Espanjassa ja sun innoittamana kävin Kikon liikkeessä! Lähti vaikka mitä mukaan, mm. juuri tuo kulmakarvatussi ;)

Erika Naakka
NUDE

JEI! Kerro, jos itsekin tykästyt :)

Mia (Ei varmistettu)

Ostin kyseisen tussin ja toisen kulmakarvan sain värjättyä, mutta sitten tussista ei tullutkaan enää juuri mitään väriä?? Käykö sulle ikinä et tussista ns."loppuu väri"? Miten saat molemmat kulmat värjättyä kerralla? :) Yritin ravistella tussia ja pitää sitä hetken kiinnikin, mutta eipä tuntunut auttavan. Vasta 9 tunnin päästä kun kokeilin seuraavan kerran niin tussista tuntui tulevan jonkin verran väriä..
Väri on täydellinen, mutta olisihan se kiva saada väriä kumpaanin kulmakarvaan ;)

Kommentoi