Uusi letitystekniikka: ohjeet 3D-lettiin

NUDE

Uskottava se on, letit eivät ole menossa minnekään. Se osoittivat muotinäytökset, joissa leteillä oli edelleenkin iso rooli. Eli ei kai tässä ole muuta vaihtoehtoa kuin opetella uusi lettitekniikka! Ja sen, joka tänään opetellaan, on 3D-letitys.

3D-letistä tulee siis ikään kuin kolmiulotteinen, kun se näyttää neljään suuntaan.. no, letiltä. Testaapa tätä vaikka seuraavissa bileissä tai ihan arkenakin, sillä kun jutun juonesta saa kiinni, 3D-letittäminen onnistuu melkein yhtä nopeasti kuin tavallinen letitys. Meikämanne otti ysärilähestymisen tuplaleteillä, mutta eleganttiutta voi lisätä tekemällä hiuksiin vain yhden ison letin.

1. Jos hiuksesi ovat supersileät, suihkauta niihin jotain rakennetta antavaa tuotetta, esimerkiksi suolasuihketta. Näin suortuvat eivät luiskahtele jatkuvasti pois sormien välistä. Kiinnitä letitettävät hiukset ponnarille ja jaa se sitten neljään osaan (1, 2, 3, 4). Ota reunimmainen osio (osio 4) ja vie se alakautta osioksi 2 eli toisiksi reunimmaiseksi.

2. Vie sama osio sitten osion 3 yli eli ikään kuin yksi pykälä taaksepäin. Näin liikkuneesta osiosta tulee numero 3. Pyri tekemään kaikki siirrot niin, että letti pysyy napakkana. Näin lopputuloksesta tulee kuutionmuotoinen.

3. Ota sitten toiselta reunalta osio 1 ja vie se alakautta osioksi 3 (eli jälleen toisiksi reunimmaiseksi).

4.  ja 5. Tuo osio jälleen yksi pykälä taaksepäin edellisen osion (osio 2) yli. 

6. Aloita uusi kierros. Eli reunimmainen osio (4) alakautta osioksi 2. Sitten yläkautta edellisen päältä yksi pykälä takaisinpäin. Sitte sama homma toiselta reunalta eli reunimmainen osio (1) alakautta osioksi 3 ja yläkautta yksi pykälä taaksepäin. Jatka hommaa kunnes tukka on letitetty. Kiinnitä kumlenksulla ja muista nyppiä lettiä kaikilta reunoilta isommaksi. Piis of keik! Kuka koklaa? :)

Värjäsin tukkani ohjeiden hahmottamista helpottavaksi Joicolta saaduilla InstaTint-suoravärisuihkeilla. Niillä voi helposti värjätä haluamansa hiusosion ja väri lähtee seuraavassa shampoopesussa. Ne ovat rantautuneet Suomeen alkusyksystä ja löytyvät kampaamoista :)

seuraa: bloglovin' + facebook + youtube + instagram

Kommentoi