Uusi mattapunarakkaus

NUDE

Huulipunien kanssa mulla on aika tarkka seula. Uudet punat pääsevät hyvin harvoin meikkipussiin, saati sitten suosikiksi asti. Tarvitaan oikea wow-tunne, ennen kuin meikäläinen jaksaa ensimmäisen kokeilukerran jälkeen vaivautua testaamaan tuotetta uudelleen.

Vaadin etenkin mattapunilta todella paljon. Puna ei saa tuntua huulilla kuivalta, alkaa rapista päivän mittaan, levitä huulten rajojen ulkopuolelle ja pigmenttiä pitää riittää reilusti. Lisäksi punan pitää kyllä pysyä huulilla vähintään sen 6 tuntia. Jos uusi tuttavuus läpäisee kaikki nämä kohdat, on kyseessä jo todellinen löytö.

Ja sellainen tämä Isadoran uusi Ultra Matt Liquid Lipstick on! Sain suurimman osan sävyistä testiin ja ai että olen innoissani. Kokeilin näitä ensimmäistä kertaa muutama viikko sitten äitini luona, joka tietysti siskoni ohella kiinnostui punista heti minun "vau"-huokailujeni jälkeen. Vietimme sitten koko viikonlopun koko porukka eri värisissä huulipunissa ja jokaiselta tuli 10 pojoa tälle uutuudelle.

Suurin hämmästys tuli siitä, kuinka puna ei tunnu huulilla miltään. Tämä tosin meinasi koitua kohtalokseni, kun testasin ensimmäistä punaa, tummanviolettia 19 Plum Punchia kotonani ilman muuta meikkiä. Onneksi juuri ennen kuin olin astumassa lenkkeilykamoissani koiran kanssa asunnosta pihalle, vilkaisin peiliin ja huomasin sieltä tuijottavan vampyyrin vaaleine kulmakarvoineen ja tummine silmänympäryksineen :D Olisin varmasti ollut aikamoinen näky pihalla...

Kokonaisuudessaan Ultra Matt Liquid Lipstick -sävyjä taitaa tästä kuusta alkaen olla 12, joista minulla on nämä 10. Omiksi suosikeiksini ovat ehdottomasti nousseet kylmänruskea 15 Sugar Brow, tummanruskea 18 Brownberry, tummanvioletti 19 Plum Punch ja tietysti ihana peruspunainen 20 Red Romance, jollaisia ei koskaan voi olla liikaa.

Jos nyt jotain miinusta voisi tälle kokoelmalle antaa, se on sävyjen samankaltaisuus. Esimerkiksi 03 Posh Pink ja 07 Dolce Rose ovat lähes identtiset ja muidenkin sävyjen välillä on mielestäni liikaa samankaltaisuutta. Mutta muutoin, pigmenttisyys, huulituntuma, pysyvyys ja levittyvyys ovat näille noin 14 euron punille aivan huippuluokkaa!

Bloglovin' + Facebook + Youtube + Instagram

Kommentit

Jjj (Ei varmistettu)

Oisko sulla suositella jotakin EI mattaista huulipuna sarjaa missä ois hyvin värivalikoimaa ja pysyis hyvin :)

Erika Naakka
NUDE

No Lidlistä loytyvät Cienin punat on oikeesti tosi hyviä vaikka ei heti uskoit! :D

Essimmm (Ei varmistettu)

Mulla on joitakin meikkisarjoja, joita on aina karttanut ja jostain syystä isadora on just sellainen. Mut cool mauve näyttää sellaiselta sävyltä, jota oon ettinyt. Ehkä löydän vielä rakkaden isadoraa kohtaan :'D

Erika Naakka
NUDE

Mulle taas Isadora on ihan yks lemppareista! :D

HHH (Ei varmistettu)

Sävyvalikoimasta tosiaan miinusta. Ei yhtään sopivaa arkipunaa keltapohjaiselle iholle. Kaikki ovat viileitä sävyjä ja Red romance ei ole ihan tavalliseen arkeen.

Vierailija (Ei varmistettu)

Oletko rajannut huulet jotenkin näissä kuvissa? Voisin ajatella jopa ostavani jonkun näistä, paljon helppoja arkisävyjä. :)

Erika Naakka
NUDE

Nestemäisten punien kanssa ei huulia tarvitse rajata, ne rajautuvat oikeastaan itsestään. Eli mitään rajauskynää ei ole käytetty :)

NelliM (Ei varmistettu)

Moi! Aiheeseen liittymättä, mutta kysymys mielessä, olisin kiinnostunut kuulemaan, mitä volyymiripsiväriä suosittelisit rasvoittuvalle iholle, joka ei varise päivän aikana alaluomille? :)

Erika Naakka
NUDE

Mä en kyllä tiedä volyymiripsistä mitään :/ Mutta muistaakseni Joe Blascolla oli ainakin öljytön ripsari, joka sopii ripsipidennyksille?

paulahelena
ALUAP

Voih, mulla on täydellinen oranssinpunainen huulipuna ikuisuusetsinnässä mut ei taida tällä sävyvalikoimalla näistä olla apua :(

Erika Naakka
NUDE

Voih. Mutta tsekkaapa NYXin Soft Matte Lip Creamit, ne on myös ihan parhautta! Ja ainakin sävy Morocco on oranssinpunainen :)

Kommentoi