Uusi meikkaustrendi: klovnimaski!

NUDE

Eräs hyvin erikoinen meikkaustyyli valtaa kovaa vauhtia sosiaalista mediaa ja kauneusblogien postauksia. Nyt klovnin maskiin itsensä maalanneet meikkaajat näyttävät videoillaan, kuinka pinkillä, persikalla ja beigen sävyillä saa varjostukset ja sävyjen korjaukset todella hauskalla tavalla paikoilleen.

Juttu lähti siitä, että tubettaja ja meikkiguru BellaDeLune halusi vähän näyttää sentteriä kaikille häntä ilkkuneille anonyymeille. Hän postasi Intagram-tilillään lyhyen videon ja kirjoitti kuvatekstiin osuvasti: "Idk how many times Ive been called a clown. Well, I'll show you what a real payasa looks like." eli "En edes tiedä, kuinka monta kertaa minua on haukuttu klovniksi. No, tältä näyttää kunnon pelle!"

Video ja kuvankaappaukset lähtivät leviämään ympäri maailman. Nyt video on saanut yli kaksi miljoonaa katselukertaa ja sadat meikkaajat ovat jakaneet omat pellekuvansa Instagramissa hastageilla clowncontour ja clowncontouring.

Mutta mahtaako tämä kasvojen muotoilu pellesilmineen ja kakkapökäleineen ihan oikeasti toimia? Videoita ja kymmeniä kuvia katsellessani olen huomannut, että kyllä tämä kreisi tapa taitaa oikeasti korostaa ja varjostaa ja vieläpä korjata ihon värisävyjä. Ja myös koko jutun keksijä kertoi, että homman takan on vanha väriteoria, vain vähän uudessa muodossa. Vastavärejä käyttämällä ja hyvin häivyttämällä meikkaus voi olla näinkin hauskaa! Jopa otsalla möllöttävällä kakkahymiöllä on oma merkityksensä: "Negativity could be around us all the time. But guess what. I can just brush it away." Well said, BellaDeLune, well said :)

Tässä vielä BellaDeLunen tekemän pellemeikin pidempi versio. Kuka kokeilee tätä viikonloppuna, käsi ylös! o/ 

SEURAA / FOLLOW: BLOGLOVIN' + FACEBOOK

// I'm sure some of you guys have heard about this crazy clown contouring. It's a really FU for the anonymous haters and I think it's brilliant. I think I just have to try this out next weekend!

Kommentit

matildaselin (Ei varmistettu)

Aivan ihana postaus, jälleen kerran  Sinulla on kyllä ihania ja laadukkaita kuvia täällä
http://matildaselin.blogspot.fi/2015/07/qa-and-10-things.html

Reija (Ei varmistettu)

Oon ehkä kamala, mutta tommonen määrä pakkelia sopii vain ja ainoastaan drag queeneille :'D

Erika Naakka
NUDE

Juurikin tällasten kommenttien takia tämä juttu tehtiin ;)

Lullah

No mutta pitää tuommostakin määrää pakkelia toisinaan käyttää ja on hyvä oppia käyttämään hyvin. Itse olen teatterimaskeja tehnyt, eikä sinne mitkään heleät ja ohuenohuet meikkivoiteet ja pikkuset aurinkopuuterin ja poskipunan sipaisut vaan riitä.

Lisäksi nuo on ihan huikeita vinkkejä siihe, mihin kohtiin mitäkin kannattaa laittaa eri efektien luomiseksi, vaikkei käyttäisikään nuin paljon. 

Kommentoi