Uusi meikki-ihastus

NUDE

Tämän kuvan osa teistä on saattanut nähdä jo Instagram-tililläni (@erikanaakka). Mineraalimeikkipohja ei ollut mulle entuudestaan kovin tuttu, ennen kun pari kuukautta sitten sitten sain Feelunique.comilta BareMineralsin aloittelijakitin. Mukana tuli kaksi hieman eri sävyistä mineraalimeikkipohjaa, irtopuuteri, aurinkopuuteri (joka on muuten aivan täydellisen sävyinen) sekä siveltimiä joka lähtöön. Ja mä olen aivan myyty! Näistä kerron lisää vielä myöhemmin, nyt saatte vain tämän hehkutuskuvan ;)

Kommentit

Elsa K. (Ei varmistettu)

Mä olen käyttänyt Bare Mineralsia pari vuotta jo enkä kyllä vaihda :D nestemäistä meikkivoiteista oli vaikea valita oikeaa sävyä, mutta BM:n Fair sopii kuin nenä päähän! Feeluniquessa on myös ehdottomasti paras hinta.

Erika Naakka
NUDE

Jep! Täysin samaa mieltä kaiken sanomasi kanssa :D

Marika Loimulahti (Ei varmistettu)

Moi :) kysyisin ,että kun luin sun postuksen kasvojen piirteen korostamisesta niin millä ja mistä ne tummat kohat tehdään?

Erika Naakka
NUDE

Heippa, mistäköhän postauksesta nyt on kyse? Varjostukset teen yleensä tummanruskealla luomivärillä, aurinkopuuterilla tai tummalla meikkivoiteella pienehköä sivellintä apuna käyttäen :)

Emppu (Ei varmistettu)

Yhtä en vaihda ja se on BM (feel uniquesta) :). Iloinen käyttäjä jo neljän vuoden ajan ja välillä harhautunut testaamaan uutuusmeikkivoiteita. Tällä iho vaan pysyy tosi hyvänä ja ruskettuu hyvin ilman palamista. Suosittelen :)!

Kommentoi