Uusi ripsarilemppari - KICKS Fibre Lash

NUDE

No nyt! On tapahtunut odottamaton lempiripsivärin syrjäytys. KICKSiltä saamani Fibre Lash Volume Boosting Mascara on nimittäin kiilannut kauan suosikkipaikkaa pitäneen Oriflamen 5-in-1 Wonder Lash -maskaran pois meikkipussistani.

Se miksi tämä ripsari on päässyt erityiseen suosiooni on sen antama runsaus. Okei, tuo alhaalla näkyvä kuva maskaran tehokkuudesta ei ole maailman paras ja ripsetkin näyttävät olevan normaalia enemmän klöntissä, joten joudutte luottamaan vain sanaani. Oriflameen verrattuna ripsaria tulee kerralla ripsiin enemmän ja tuote on hieman kuivempaa, jolloin sitä on myös helpompi kerrostaa. Aion miinus on ripsarin liiankin hyvä kestävyys. Vaikka väri ei ole vedenkestävää, ei se ensimmäisellä pesukerralla lähde vaan vaatii irrotakseen esimerkiksi misellivesihankauksen vielä muun meikin lähdettyä. Mutta kaikin puolin hyvä ripsiväri, joka pysyy käytössä varmasti kauan.

Tietysti myös inan helpompi saatavuus vaikuttaa ripsarin rankkaukseen Oriflamen edelle. Pysyvää ripsivärinvaihdosta en silti ole valmis vielä tekemään. Molemmat saavat siis pysyä käden ulottuvilla :)

SEURAA / FOLLOW: BLOGLOVIN' / FACEBOOK / INSTAGRAM

Kommentit

Kettunen (Ei varmistettu)

Offtopic! Mitä meikkiä on kasvoissa ja kulmissa tässä kuvassa? Hyvältä näyttää!

Riiikka

Vau ripset näyttää hyvältä! Pysyykö tuo siis ihan vaikkapa vesisateessa tai hikijumpassa? Itsellä tällä hetkellä käytössä Max Factorin False Lash Effect joka lähtee vain silmämeikin puhdistuslapuilla. Olen kyllä muuten siitä tykännyt, mutta omat ripseni ovat niin harvat ja lyhyet että runsautta kaipailisin lisää...

Susanna // Hyväksynnän hylje (Ei varmistettu) http://hyvaksynnanhylje.com

Harja ei taida olla erityisen pieni?

Kicksin omissa tuotteissa on minusta kyllä muutenkin tuntunut olevan varsin hyvä hinta-laatu-suhde.

Kommentoi