Uusi tukka ja alekoodi Pin Upiin!

NUDE

Kävin viime perjantaina tekemässä sen, mihin te lukijat saitte minut rohkaistua eli värjäämässä hiukseni pinkeiksi! Yhden värinpoiston, kahden värjäyksen ja neljän tunnin jälkeen liukuväriblondini muuttui hattaraisen punaiseksi. Harva kampaaja selviytyisi tällaisesta urakasta, mutta onneksi kampaamo Pin Upin Johannalla on väritaju niin hyvin hallussa, ettei minua hirvittänyt edes siinä kirkkaan keltaisessa välivaiheessa :D

Kävin kampaamo Pin Upin Johannalla nyt kolmatta kertaa peräkkäin ja edelliset muutokset esittelin täällä ja täällä.

Koska perjantaina menin paikasta toiseen pää kolmantena jalkana, kuvia tuli uudesta tukasta otettua silloin vähän. Onneksi Pinni-lehden toimittaja innostui kampauksestani niin, että luultavasti tämä Johannan luomus näkyy seuraavassa numerossa! :)

Alekoodi

Sovimme jälleen Johannan kanssa, että saan tarjota teille lukijoille alennuskoodin. Eli Johannan tekemistä väri+leikkauksista saa koodilla NUDE -20% hinnasta pois! :) Tarjous on voimassa huhtikuun loppuun asti varatuista ajoista. Eli ajan voi tilata vaikka toukokuulle, kunhan varaus on tehty huhtikuun puolella. Ajan voit tilata TÄÄLTÄ tai soittamalla 040 9636557.

pinuphair.fi

Follow / Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla, Bloglovin’:ssa ja Instagramissa @erikanaakka!

Kommentit

Siiri (Ei varmistettu)

Vau, tosi hieno lopputulos! Tuollaiset kampaajat ovat todellakin harvassa. Minä en enää uskalla ottaa muuta kuin tavallisia vaaleita raitoja, koska riippumatta siitä miten hyvä kampaaja on leikkaamaan, värjätessä minun kohdalleni osuu aina sellainen, joka vain kohauttaa olkiaan tai suorastaan ärtyy siitä, että täysin yllättävä sävy (lue: kirkkaankeltainen tai munakoison kuoren värinen, kun olen pyytänyt oman maantienvärisen juurikasvun sävyä) ei miellytäkään minua. Etukäteen "kaikki onnistuu", mutta jälkikäteen "ei voi tietää, miten hius käyttäytyy". Tällaisesta ammattitaidosta sitten maksat satasen ja saat itse keksiä, miten selviät värisi kanssa tulevat kuukaudet :( Kunnioitan todella ammattitaitoista, vastuuntuntoista kampaajaa, joka etukäteen kertoo realistisesti mitä on luvassa tai millä skaalalla "yllätys" sijaitsee!

millamainen (Ei varmistettu) http://millamainen.blogspot.com

Vau! Tosi upea väri! Houkuttais itsellekin.... :DD

Reetta V. (Ei varmistettu) http://city.fi/blogit/reettavee

Tuo väri on ihana!
Itse olen haaveillut jonkun aika huurteisesta persikan väristä ja kampaajani lupasi sen jo toteuttaakin, mutta itse aloin kuitenkin vielä himmailemaan. Ehkä pian on kuitenkin pakko kokeilla!

Ilona (Ei varmistettu)

Kaunis! <3

Erika Naakka
NUDE

voi kiitos :) <3

Aamu (Ei varmistettu) http://cremedebeauteblog.blogspot.fi/

Ihana! Samalla hyvin näyttävä ja silti jotenkin neutraalin sävyinen väri.

meow (Ei varmistettu)

Just cool! Ei liian kirkas vaan hillitty :)

Jatta (Ei varmistettu)

Kaunis väri ja sopii sinulle :) Minua itseänikin houkuttaisi värjätä hiukseni juuri samanmoiseksi pinkiksi, mieltäni askarruttaa kumminkin pari asiaa ja olisi mukava kuullaa näkemyksesi. Olen värjännyt hiukaseni kerran, n. 4 vuotta sitten suht kirkkaalla punaisella kevytvärillä. Väri kesti n 6 kk ja annoin kasvaa pois ja oma maantieharmaani teki paluun. Jos siis haluan pinkit hiukset, täytyykö minun tehdä värinpoisto vai tarttuuko väri ilman toimenpiteitä? Plus onko hiuksiisi jätetty vaun tyveen omaa väriäsi vai myös alempiin hiuksiin? Olisin kiitollinen mikäli jaksay vastata :)

Kommentoi