Uusi tukkavillitys: Stencil Hair

NUDE

Yksi tämän hetken ihastuttavimmista Instagram-villityksistä on hiuksiin taiteillut spray-kuviot. Ne on tehty paperiin leikatun muotin ja Joicon spray-värin avulla. Väri lähtee pesussa, joten tätä voisi ehdottomasti kokeilla bilekampaukseen. Tosin avonaisissa hiuksissa väri varmasti sotkeentuu tukan joukkoon, mutta ponnarikampaukseen tämä voisi olla ihan toteutettava idea!

Kuvat koko trendin äidin, Janine Ker'n, Instagramista.

Kommentit

kiasophie
Sparks by K

Nyt tuli vahvat Nälkäpeli ja futuristinen Effie -vibat!

ysäri (Ei varmistettu)

siis tää on niin ysäriä kun olla ja voi! Lapsena sain aina parturikeikan päätteeksi hiuksiin jonkun ihanan kuvion, sydämen tai tähtiä. Parturitäti kaivoi sabloonan esiin ja spreijasi kuvion tukkaan, sitten vähän hiuslakkaa päälle ja valmista tuli! Piti tietenkin koittaa olla super siististi, jotta kuvio olisi erottunut tukassa mahdollisimman kauan!

Erika Naakka
NUDE

No tämähän jatkaa sitten ysärivillitystä joka on vallalla :D Mä en edes tiennyt että tällaisia on ollut tapana ennen tehdä! :D Ehkä oon silloin ysärinä ollut liian nuori ;)

sama kommentoija (Ei varmistettu)

oon sun kanssa luultavasti saman ikäinen! ehkä et vaan käynyt niissä oikeissa partureissa! ;-) itse kävin siinä toisessa kylän kahdesta ;-)

Erika Naakka
NUDE

Haha no ei meillä maalla tällaisia kellään nähty :D

Jossuli (Ei varmistettu)

Tämä ysärilapsi muistaa nämä kyllä! Ei vain mitään muistikuvaa millä tehtiin. Harmitus oli suuri kun hieno kuvio katosi sitten riehuessa hiusten sekaan :D Kun näin nämä kuvat tuli lämmin, nostalginen tunne :D

Erika Naakka
NUDE

Haha miten multa on mennyt tää niin ohi lapsena. Ehkei meillä maalla kukaan näitä vaan halunnut :D

TiaMariia (Ei varmistettu)

Ysärivillityksen kuviot hiuksiin tehtiin sydän ja tähti sabluunoilla. Aika vaatimattomia näihin nykyisiin verrattuna. Erika, aiotko tehdä the balmin luomiväripaletista juttua, olit tainnut tilata ko. tuotteen jostain. Toivottavasti.

Erika Naakka
NUDE

Ainiiin!! Vitsi unohdin aivan täysin! Kiitos muistutuksesta, täytyypä tehdä lähiviikkoina :) Mutta jos sitä harkitset, niin voin kyllä ehdottomasti suositella. Sain sen Feeluniquesta :)

Kommentoi