Uusi tulokas lempihuulipunien joukkoon

NUDE

En varmasti ole ainoa, joka ei kestä huulipunia, jotka kuivattavat huulet. Etenkin mattahuulipunien käytön jälkeen iho on kuiva kuin Sahara ja tarvitaan ainakin viikon tehokuuri, jotta huulet olisivat taas entisensä. Huulipuna, jonka nyt aion esitellä tekee kuitenkin täysin päinvastaisen; käytön jälkeen huulet tuntuvat jopa pehmeämmiltä kuin aikaisemmin!

Kyseessä on siis Jane Iredalelta saamani PureMoist-huulipuna, joka tekee kyllä sen mitä nimi antaa olettaa. Se sisältää suuren määrän erilaisia öljyjä; moringa-, avokado ja auringonkukkaöljyjä, jotka kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Huulet eivät päivän mittaan ala tuntua kuivilta korpuilta ja mattainen väri pysyy hyvin ilman korjailua.

Mutta hyvä laatu tuntuu myös kukkarossa - yhdestä punasta saa pulittaa noin 37 euroa, mikä on ainakin meikäopiskelijalle aika iso siivu. Mutta uskon, että seuraava punaostokseni tulee hinnasta huolimatta olemaan PureMoist. Ja jo käytät huulipunia päivittäin ja tarvitset erityisen kosteuttavia tuotteita, suosittelen kokeilemaan tätä ihoa hellivää uutuutta. Oman punani sävy on Margi ja se sopii mielestäni hyvin sekä arki- että iltakäyttöön. Vai mitä te olette mieltä? :)

Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla, Bloglovin’:ssa ja Instagramissa!

Kommentit

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi/

Tosi raikas puna! Todellakin sopii sekä iltaan, että päivään. :)

Minna Rosé (Ei varmistettu) http://minna-rose.blogspot.fi/

Vau, ompas pirtsakka sävy! :)

ella (Ei varmistettu)

Voisitko tehä joskus sellaisen postauksen, jossa kerrot millä meikkituotteilla/voiteilla aloitat päiväsi ja millä meikkaat ja miten? Sitten vielä illalla miten ja millä poistat meikkisi? :)
Tälläisille ''osaamattomille'' tuollainen postaus olisi tosi hyvä ja varmasti kiinnostavakin!

Erika Naakka
NUDE

Hei hyvä idea! Yritän muistaa :)

LfromFinland (Ei varmistettu)

Kannatan myös tällaista postausta! :)

LfromFinland (Ei varmistettu)

Missä päin näitä kyseisiä huulipunia myydään? Hinta on aika suolainen, mutta ehdottomasti itsekkin suostuisin maksamaan moisesta! :-)

Hallahalla (Ei varmistettu)

Mä oon myös etsiskelly tätä sarjaa Turun suunilta!

Erika Naakka
NUDE

Näitä myydään kauneushoitoloissa kautta maan. Täältä löytyy tarkemmat tiedot: http://www.estelina.com/beauty/jalleenmyyjat.php ja www.janeiredale.com :)

Kommentoi