Uusi upea Urban Decay XX Vice LTD Reloaded

NUDE

Tämä valtaisa palettijätti vilahti jo torstain postauksessa, jossa esittelin Urban Decaylta saamiani tämän kesän uutuustuotteita. Uusi Urban Decay XX Vice LTD Reloaded -luomiväripaletti on lanseerattu merkin 20. vuosipäivän kunniaksi ja se sisältää massiiviset 20 upeaa sävyä.

Palettiin on saatu mukaan historian havinaa, koska se sisältää Urban Decayn 20-vuotisen historian suosikkisävyjä. Ns. vintagesävyjä ovat esimerkiksi Gash, Acid Rain ja UV-B, viisi sävyä on edellisistä paleteista, seitsemän sävyä on Urban Decayn myydyimpiä yksittäisiä nappeja ja kolme näistä on täysin uusia sävyä.

Ja tässä kaikki sävyt inan tahmean meikkivoidekerroksen päälle swatchattuna:

Suspend (matta harmaaruskea), Oil Slick (mattamusta hopealla glitterillä), Roadstripe (hehkuva violettiin taittava valkoinen), Gash (hehkuva tiilinpunaiinen), Midnight Cowboy (shampanjansävyinen shimmeri), 501 (tummansininen kupariin ja vihreään taittavalla glitterillä), Shallow (hopea-taupe satiiniviimeistelyllä), Laced (vaaleanpunaiseen taittava mattataupe), Hot Pants (helmiäispinkki), Mildew (shimmerinen metsänvihreä).

Smog (kuparisen ruskea täyteläinen shimmer) Misdemeanor (merkin määrittelyn mukaan glitterinen oliivinvihreä, mutta omaan silmääni jadensävyinen), Freakshow (satiininen tummanlila), Asphyxia (siniseen taittava vaaleanlila shimmeri), Acid Rain (vaaleanvihreä shimmeri), Moonflower (ruusukulta kultaan taittavalla shimmerillä), UV-B (superkirkas sininen violetilla taitolla), Goldmine (kirkas kulta), Twice Baked (tummanruskea kultaisella glitterillä) and Anonymous (matta persikkaan taittava nude).

Pakko sanoa, että osa koostumuksista ei ole niin kermainen, kuin aiemmissa paleteissa. Esimerkiksi Naked 2:ssa jokaista sävyä voi käyttää vaikka ilman primeria ja väriä lähtee todella reippaasti jo yhdellä sipaisulla. Ilmeisesti UD on tehtyt joitain muutoksia luomiväriensä koostumukseen ja nykyään en enää uskalla tilata sokkona merkin luomivärejä netistä, vaan teen kunnon taustatyön Sokoksella.

Paletti on joka tapauksessa jokaisen meikkifriikin hankintalistalla. Sävyjä löytyy aika kivasti sekä juhlaan että arkeen, vaikka perusruskeita ja beigejä jäin itse kaipaamaan. Innostuin värikokeiluista tämän sävypläjäyksen myötä oikein kunnolla ja ainakin yhden meikin esittelen ensi viikolla.

Innostuitko? Palettia on tehty vain rajoitettu erä eli jos mielenkiintosi heräsi, kipitä nopsasti Sokokselle tämä ostamaan! ;)

Kommentit

Kiitos vinkistä! Laitoin tämän ihanuuden tilaukseen Sokoksen verkkokaupasta, jossa on muuten vielä tänään asiakasomistajille normihintaisista tuotteista -20% alennus! :) 

Hanna H (Ei varmistettu)

Samoin täällä. Sokkona paletti tilaukseen kun sai -20%. Hyviltä nuo sävyt kyllä näyttivät, suorastaan herkullisilta. Nyt vaan jänskättää luomivärien koostumus. viikko

Kommentoi