Uusia kulmakynätuttavuuksia

NUDE

Kulmakynämeikeistä omat lempparini ovat ehdottomasti pienikärkiset ja sisältä lisää rullattavat kulmakynät sekä ihan tavalliset luomivärit. Kulmakynä-luomiväri-duo onkin jokapäiväisen kulmameikkini perusta. 

MAC Brows-kulmakynä on ehdoton ja ikiaikaisin suosikkini, mutta nyt markkinoille on tullut paljon uusia MACin haastajia. Ja erittäin hyviä sellaisia.

Ja nämä meikäläiselle uudet tuttavuudet ovat Maybelline Brow Precise Micro Pencil (uutuus), Isadora Precision Brow Pen (uutuus) ja H&M Superfine Browliner. Jokainen on äärimmaisen tarkka ja kaikista löytyy sopivia kylmiä sävyjä (ks. viimeinen kuva). Mikään ei nimittäin ole ärsyttävämpää kuin punaiseen taittavat kulmakynät! Maybellinen ja H&M:n kynissä on myös toisessa päässä kulmaharja, joka valitettavasti ja jostain ihmeellisestä syystä puuttuu Isadoran uutuuksista.

Myös jälki on kaikissa todella laadukasta. Maybellinen kynä on pehmein, joten se sopii ehkä parhaiten kulmakyniin tottuneelle meikkaajalle. H&M:n kynää saa painaa ihan kunnolla jäljen saamiseksi, joten jälki ei voi koskaan olla liian tummaa tai liian piirretyn näköistä eli se sopii parhaiten kokemattomalle meikkaajalle. Isadoran kynä on jotain tältä väliltä, ehkäpä eniten Anastasian kuuluisan kulmakynän tapainen.

Jos joutuisin valitsemaan näistä vain yhden, ottaisin Maybellinen kynän. Tykkään siitä, ettei väriä tarvitse hinkata ihoon ja vaikka Isadorasta irtoaa myös hyvin väriä, tarvitsen kynän toiseen päähän ehdottomasti kulmaharjan. Itselläni onkin nyt MACin rinnalla käytössä Maybellinen sävy Deep Brown. Maybelline voittaa kaikki myös hinnassa, sillä kynä maksaa 6,90 e, Isadoran kynällä hintaa on 14,90 e ja H&M:n 6,99 e.

1. Maybelline Brow Precise Micro Pencil, Blonde 2. Maybelline Brow Precise Micro Pencil, Soft Brown 3. Maybelline Brow Precise Micro Pencil, Deep Brown 4. Isadora Precision Brow Pen, 74 Taupe 5. Isadora Precision Brow Pen, 72 Medium Brown 6. Isadora Precision Brow Pen, 70 Dark Brown 7. H&M Superfine Browliner, Espresso Brown.

Kommentit

Samaro (Ei varmistettu)

Minulla ei aiemmin ollut lainkaan kokemusta tällaisista ohutkärkisistä ja kierrettävistä kulmakynistä, mutta koitin mainitsemaasi H&M:n kynää juuri tuossa Espresso brown sävyssä ja kertalaakista löytyi paras käyttämäni kulmatuote ikinä! Pidän juuri siitä, että värin tummuutta voi säädellä itse ja hentoisella otteella saan itselleni sen sopivimman ja luonnollisimman tuloksen, mikä kuitenkin selvästi tekee kulmakarvoista skarpimman näköiset. Aiemmin olen ehostanut kulmia luomivärillä, kulmapuuterilla, perinteisellä kulmakynällä tai värillisellä kulmavoiteella (pomade), mutta omassa käytössä tuo henkkamaukan kynä on kaikkein nopein ja helpoin tapa saada haluamani lopputulos.

elisa_annamari

Ostin viikonloppuna NYX:in microbrow pencil-kulmakynän (9€) ja oli kyllä ihan nappiostos. Siinä on kulmaharja toisessa päässä ja ainakin jotkut suosituimmat yhdysvaltalaistubettajat ovat verranneet sitä Anastasia brow wiz:iin. Itse tykkään siitä, koska se antaa luonnollisen lopputuloksen koska omat kulmat ovat jo todella tuuheat eli tartten vain vähän ehostusta. Tuolla onnistuu kyllä myös "tujummat" kulmat, koska itse innostuin viikonloppuna ehostamaan kulmiani vähän liikaakin ekalla kerralla :D

Erika Naakka
NUDE

No vitsi tota mun on pitänyt testata vaikka kuinka kauan! Pitänee aktivoitua ;)

juulis (Ei varmistettu)

nyxin microbrow pencil on iha huippu! pärjää anastasialleki :)

saarah
visual diary

Kiitos vinkistä! Ostin eilen juurikin toin H&M:n kynän ja vaikuttaa oikein hyvältä :)

Erika Naakka
NUDE

Jee no hyvä! :)

Mamami (Ei varmistettu)

Kiitos vinkistä! Kaipailenkin just kulmakynää:)
Vinkkaisitko myös hyvästä silmänympärysvoiteesta? Hinta ei saisi olla kovin paha ja voide pitäisi olla jo +35 (apua!) ikäiselle.

Erika Naakka
NUDE

Tänään tulee juttua silmänympärysvoiteista blogiin :)

Kommentoi