Uusia mattapunia Oriflamelta - esittelyssä Lip Sensation Matte Mousse + video

NUDE

Kaupallinen yhteistyö: Oriflame

Jes! Tämä punahullu on kyllä aivan innoissaan, kun markkinoille tulee uusia mattahuulipunia. Tässä postauksessa pääsenkin esittelemään teille Oriflamen mahtavat uutuudet, joissa puna on pistettu pehmeään moussemaiseen muotoon.

The One -sarjan upouudet Lip Sensation Matte Mousset tuovat oman panoksensa alati kasvavaan nestemäisten mattapunien buumiin. Näissä jujuna on ihanan pehmeä vaahtomainen koostumus, joka levittyy niin ihanasti huulille helposti käytettävän applikaattorin avulla. Levityksen jälkeen Matte Mousset pysyvät huulilla mattapunille ominaiseen tyyliin. Eli erittäin hyvin.

Oriflamen Matte Mousseissa on yksi iso vahvuus moniin muihin nestemäisiin puniin verrattuna. Puhun siitä tuossa alhaalla olevassa videossakin. Ne nimittäin kuluvat huulilta tasaisesti. Ei siis niin, että parin tunnin päästä huulten sisäosissa on tarkkarajainen kuluma, jota on vaikeaa korjailla. Matte Moussea voi helposti kerrostaa ja lisätä kuluneille alueille päivän mittaan.

Sävyvalikoima on täydellinen tulevaan kesään. On ruskeaan taittavaa nudea, arkista roosaa, kirkasta oranssia ja fuksiaa. Kaikki ihanan pigmenttisiä ja täydellisen mattaisia. Punissa on Oriflamen tuotteille ominainen mahtava hinta-laatusuhde. Löydät nämä Oriflamen nettikaupasta 14 euron ja itseasiassa juuri tällä hetkellä 8,90 euron hinnalla!

Tässä kahdeksan valikoiman kymmenestä sävystä: 1. Toffee Cream 2. Satin Rose 3. Plush Peach 4. Coral Dream 5. Pink Velour 6. Raspberry Cloud 7. Red Velvet ja 8. Rouge Suede. Valitettavasti kaksi tumminta sävyä jäi aikataulullisista syistä postauksesta, mutta näitä kahta lintsaria voitte käydä ihailemassa Oriflamen sivuilla.

Omiksi suosikeiksini on näistä tullut täydellinen ruskea nude Toffee Cream, päivettyneeseen ihoon sopiva oranssinsävyinen Coral Dream sekä nuorekas pinkki Raspberry Cloud, jota minulla onkin tuossa kasvokuvassa.

Kaikki muut sävyt näet huulillani tällä videolla. Lisäksi kerron vinkkejä tällaisten nestemäisten mattapunien käyttöön aina pohjustuksesta levitykseen, sillä niitä on toivottu jo useaan otteeseen. Lisäksi heitän pari tärppiä tämän kesän trendikkäisiin silmä- ja huulimeikkeihin. Kerro, mitä tykkäät videosta!

Ja kaikki Instagramia käyttävät huomio! Käy osallistumassa Oriflamen kilpailuun ja voit voittaa Lip Sensation Matte Mousse -tuotteita ja mahdollisuuden päästä Oriflamen virtuaaliseksi kansikuvamalliksi. Osallistumisohjeet löydät Instagramistani (@erikanaakka).

Kommentit

Miten kuivalta nämä tuntuvat huulilla esim. NYXin Soft Matte Lip Creameihin tai muihin vastaaviin verrattuna? :)

Heh, sivusitkin tätä osittain videossa... Olisi pitänyt katsoa ennen kommentointia :D

Mamami (Ei varmistettu)

Moikka, Tämä ei nyt liity aiheeseen..
Mutta osaisitko suositella kesäksi sävyttävää päivävoidetta? Toiveena suht edullinen hinta ja helppo saatavuus.
Nyt olen arkimeikissä sekoittanut pari tippaa meikkivoidetta käyttämääni rasvaan, mutta kesäksi olisi kiva saada käyttöön vain yksi tuote.

<3 (Ei varmistettu)

Lumenen C-vitamiinisarjan BB toimii ainakin itselläni hyvin, pigmenttiä on enemmän kuin monissa edullisissa sävyttävissä voiteissa eli tarvittaessa kerrostamalla saa peittoa ja kun siinä on SPF 20, kesäksi oikein passeli. Plussaa myös matta- ja normaaliversio, itse käytän kuivaihoisena normaalia mutta normaalille tai seka/rasvoittuvalle iholle mattaversio toimii varmaan kesällä. Ja kaiken päälle löytyy myös kunnon vaalea sävy.

Kukka (Ei varmistettu)

Sellaista tuli mieleen kysyä, että etkö rajaa huulia lainkaan näiden kanssa? Onko siihen joku erityinen syy vai etkö yleensäkään rajaa huulia?

Erika Naakka
NUDE

Nestemäisten punien kanssa ei tarvitse välttämättä rajata huulia lainkaan koska rajasta tulee tarkka muutenkin :)

Kommentoi