Uusinta: Paljon tuuheammilta näyttävät hiukset luomivärin avulla

Tänään on taas kuukauden uusinnan aika ja tällä kertaa mennään yhteen kikkaan, jota itse käytän edelleen, vaikka hiukseni eivät olekaan enää niin tummat kuin näissä parin vuoden takaisissa kuvissa. Käytän kikkaa edelleen, mutta luomivärin sävy on vain vähän vaalempi!

Joskus, kun hiukset laittaa kiinni tiukalle ponnarille tuntuu, että hiusraja vähän karkaa taaksepäin. Omat hiukseni ovat edestä todella ohuet ja siksi olen käyttänyt tätä julkkiskampaajienkin suosimaa kikkaa jo pitkään.

tuuheammat hiukset 4.jpg

Kikan ideana on huijata hiusten tyvestä paljon tuuheamman näköinen tummentamalla sitä hieman. Kyseinen tyvituuhennus onnistuu tiheällä luomivärisiveltimellä ja omien hiustesi tai astetta tummemman mattaisen luomivärin avulla. Kikka auttaa myös juurikasvuun ja voi antaa vähän lisäaikaa sinne seuravaan kampaamokäyntiin asti!

Ja tämä tekniikkahan on äärittömän helppo: ota luomiväriä siveltimeesi ja töpöttele sitten hiusten tyveen (jakaukseen ja hiusrajaan). Tai jos hiuksesi ovat ponnarilla, voit käydä luomivärillä läpi koko hiusrajan korvasta korvaan.

tuuheammat hiukset 3.jpg

Ennen käytin ikilemppariani Isadora Eyeshadow Palette Matte Chocolates -paletin tumminta mattaruskeaa, mutta nykyisin MAC Semi-Sweet Times Nine -paletin ruskeita sävyjä vähän sekoitellen. Siveltimenä toimii yleensä itseasiassa highlighterin levittämiseen tarkoitetut siveltimet, jotka on luomivärisiveltimiä astetta isompia ja jämäkämpiä. Tällä kertaa käteen osui NYXin 26-sivellin.

Toki hommaan on myös olemassa ihan omia tuotteitaan, kuten John Friedan Root Blur Colour Blending Concealerin, mutta toisaalta, miksi ostaa erikseen uusi tuote, kun mattainen ruskea luomiväri löytyy lähes jokaisen meikkipussista?

BLOGLOVIN’ / BLOGIT.FI / INSTAGRAM

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *