Uusinta: tutorial häämeikkiini

Tänään päätin julkaista viime vuoden silmämeikkitutorialini uudelleen. Se nimittäin tuli mieleeni juuri nyt, kun illalla on minun ja ystäväni järjestämät yhteiset 30-vuotissynttärit, ja meikin osalta päädyin juurikin tähän samaiseen lähes vuoden takaiseen morsiusmeikkiini. Tässä siis uusintana häämeikkitutorial ruskeasta kimaltavasta smoky-meikistäni 🙂

Häämeikki on kyllä aina sellainen, mikä kiinnostaa ihmisiä ja itseänikin vuodesta toiseen. Että mitä muut ovat valinneet ja miksi ja ovatko valinnat olleet onnistuneita. Tein aiemmin videon häämeikkisuunnitelmistani, jotka eivät sitten silmämeikkiä myöten ihan toteutuneetkaan. Päätinkin lähteä vähän eri linjalle ja vaihdoin tumman rajauksen kauttaaltaan ruskeaan silmämeikkiin, joka onkin ihan omalla mukavuusalueellani.

morsiusmeikki häämeikki 1a.jpg

1. Aloitin pohjustamalla luomet peiteaineella, kevyellä puuteroinnilla ja Urban Decayn Eyeshadow Primer Potionilla.

2. Kiinnitin silmäkulmaan palan teippiä (käytä kämmenselän kautta poistaaksesi osan liimasta), jotta saisin luomivärin reunasta skarpin. Levitin sitten lämmintä keskiruskeaa luomiväriä luomivakoon häivyttäen kohti kulmakarvoja. Käytin tähän lemppariani eli Anastasia Beverly Hillsin Modern Renaissance* -paletin sävyä Warm Taupe ja Linda Hallberg 304* luomivärisivellintä.

3. Sitten levitin kimmeltävää ruskeaa koko liikkuvalle luomelle. Etsin kauan täydellistä sävyä, mikä sitten löytyi Urban Decay Born to Run* -paletista (saatu). Sävy oli nimeltään Smog ja levittämiseen käytin sormia, jotta sain iholle kunnolla metallista pigmenttiä.

4. Seuraavaksi tein aika ohuen rajauksen. Taisin kyllä hääpäivänä käyttää nestemäistä NYXin Epic Ink Lineria* (saatu), mutta tähän tutorialiin kokeilin pitkästä aikaa voidemaista Sigman Gel Eye Lineria.

5. Sitten pehmensin eyelinerin rajaa häivyttämällä sen reunaa tummanruskealla luomivärillä. Näin lopputulokseen sai vähän savuisuutta. Tässä käytin tuon Anastasian paletin sävyä Cyprus Umber ja MAC 239*-sivellintä, jota käytin töpöttelemällä ja painelemalla rajauksen päällä.

6. Irtoripset olivat ehdottomat, mutta yllärinä en halunnutkaan käyttää niitä iki-ihania Kissin trio-ripsitupsuja vaan päädyin puolikkaaseen ripsinauhaan: Sweed Lashes By Terry Edition Tête à Tête* (saatu) ja Ardellin ripsiliimaan*. Aivan käsittämättömän kivat irtoripset! Niin ja tietysti silmämeikki piti viimeistellä vedenkestävällä ripsivärillä Lumenelta* 🙂

morsiusmeikki häämeikki 4.jpgmorsiusmeikki häämeikki 5.jpg

morsiusmeikki häämeikki 2.jpg

morsiusmeikki häämeikki 3.jpg

Pysy mukana <3 Blogit.fi + Facebook + Instagram

kauneus meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *