Uutta meikkipussissa

NUDE

Olen huomannut, että ostan nykyään tosi vähän meikkejä, mutta sitäkin arvokkaampia. Vakkarimerkeiksi ovat tulleet ainakin Make Up Store, St. Tropez ja joissain määrin myös MAC. Tässä siis pari uutukaista, jotka olen viime viikkojen aikana ostanut :)

MAC Paint Pot, sävy Soft Ochre. Vihdoin ja viimein päätin ostaa sen paljon kehutun Paint Potin. Se toimii luomivärinä tai voidemaisena pohjana jauhemaisille luomiväreille. Väri on hyvin peittävä ja siksi tällainen kellertävä sävy on hyvä punertaville silmäluomilleni. Luomivärin pohjustuksessa olen käyttänyt tätä vähän aikaa ja olen tullut vain yhteen tulokseen: ei ole Urban Decayn Eyeshadow Primer Potionia voittanutta ;)

Make Up Store huulipuna, sävy Crown. Olen nyt jo muutamaan otteeseen meinannut seota KICKSin Make Up Store -hyllyillä. Kaikki värit ovat niin ihanan kirkkaita ja esimerkiksi huulipunavalikoimista löytyy sävyjä ihan joka lähtöön. Täydellisen nude-punan metsästys alkoi MUS:n Crown-punalla. Itse tuote on hyvä (niin kuin kaikki merkin punat), mutta sävystä en ole ihan varma. Hileinen koostumus on semiärsyttävä, eikä omien huulieni sävy tunnu peittyvän kunnolla. Vaatinee siis vielä muutaman käyttökokemuksen :)

Make Up Store poskipuna, sävy Apricot Sorbet. Tätä poskipunaa tulee lähes aina laitettua liikaa sen överirikkaan pigmenttimääränsä takia. Mutta kuten olen aikaisemminkin tästä sanonut, sävy on ihana ja tämä poskipuna tulee kyllä kestämään vielä vuuuuuosia eteenpäin.

Vita Liberata Intense Silken Mousse, itseruskettava vaahto. Tätä en ole itse ostanut, vaan sain sen Vita Liberatalta blogini kautta. Itseruskettavien tuotteiden suurkuluttajana olen alkanut siirtyä tosi laadukkaisiin merkkeihin, kuten Vita Liberataan ja St. Tropeziin. Voihan siitä vähän maksaa, että on kesällä kauniin ruskettunut, vaikka auringossa ei olla oltu sekuntiakaan ;) Tämä vaahto on tosi ytyä, mutta helposti levittyvän koostumuksensa ansiosta epämääräisiä rajoja ei juurikaan tule. Eli te, jotka pelkäätte itseruskettavien jättämiä rajoja, ostakaa vaahtoa ja levityshanska!

Ja hei, jos ette ole tätä vielä sivupalkista tai blogin Facebook-sivuilta bonganneet, niin nyt olisi hieno mahis saada läjäpäin Shiseidon kosmetiikkaa osallistumalla testiryhmään! Haussa on siis 12 naista, joiden tehtävänä on testata Shiseidon Ibuki-tuotesarjaa viikon ajan ja raportoida sitten kokemuksensa. Hakulomakkeen pääset täyttämään tästä linkistä.

Kommentit

Mervi (Ei varmistettu)

Itseruskettavia olen itsekin ruvennut harkitsemaan, nyt kun kesän lähestyessä loppuaan edelleenkin muistutan kalkkilaivan kapteenia. :D Voiko noita Vita Liberatan ja St. Tropezin itseruskettavia käyttää myös kasvoille? Vai onko niihin eri tuotteet olemassa?

Erika Naakka
NUDE

niihin on omat tuotteet kyllä. voisihan näitä varmaan naamaankin laittaa, mutta itse en ole uskaltanut kokeilla :)

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi/

MUS:in huulipuna näyttää ainakin puikossa ihanalta!

Jessii (Ei varmistettu)

Olen koko kesän käyttänyt Vita moussea ja sävy on keskitumma. En ole uskaltanut levittää muualle kuin jalkoihin. Kannattaa ehdottomasti olla se levityshanska ja nopea tekniikka. Aine on ytyä, niin nopealla tekniikalla saa hyvin levittymään. Kannattaa varoa levittämisen jälkeen vettä, koska jos vesi pääsee iholle, niin saattaa tulla viiruja ja jälkiä. Annan vaikuttaa yön yli ja aamulla pesen pois. Ei kannata pelästyä, kun suihkussa tulee ruskeaa vettä. Pinnasta huuhtoutuu liiat värit, mutta sen jälkeen on kyllä todella kaunis ja aito rusketus. Tällä aineella ei saa keltaista jälkeä. Jalat usein näyttää, kun ne olisivat viikon olleet etelässä :)

Tytskä (Ei varmistettu) http://beautycorner93.blogspot.fi

Sama yritys täälläkin, satsata enemmän laatutuotteisiin. Itselläkin on muuten tuo just sama sävy tuosta poskipunasta ja itse jotenkin pelkään sen käyttöä juuri sen voimakkaan pigmentin takia. :D Täytyy ehkä alkaa taas totutella hellällä kädellä!

Kommentoi