Uutuus: White Color Bug

NUDE

Uutuutena super-suosittuun Color Bug -perheeseen on nyt saapunut valkoinen väri. P-a-k-k-o saada! Tämä ns. hiusliitu maksaa noin 19 euroa ja on saatavissa Kevin Murphya jälleenmyyvistä parturikampaamoista. Videon tämän värin käytöstä löydät muuten blogini sivupalkista ;)

Kommentit

Hanna (Ei varmistettu)

Hei haluisin nähdä kuinka tökötti tehoo mustaan tukkaan! Et kuhan saat tuotteen käsiis, nii jos mahd nii testaa mustatukkaiseen kaveriis :)

Erika Naakka
NUDE

Lupaan sen tehdä, jos saan tätä jossain vaiheessa käsiini ;)

ronjamiini (Ei varmistettu) http://ronjamiini.blogspot.fi/

Hei ostin tota samaa pinkkinä Turusta Yliopistonkadulla sijaitsevasta "kerho" kampaamosta. Ja oli kyllä aikamoinen pettymys kun sanottiin että lähtee seuraavalla pesulla, mutta jäikin sitten seuraavaksi 4 päiväksi sellainen hattaran punainen tukka :D Tykkän paljon ideasta jonka löysin yllätys yllätys sun blogista, mutta harmittaa kun en uskalla käyttää enää.. Mites itelläs toi hiusliitu irtosi hiuksista?:)

Erika Naakka
NUDE

mulla se lähti yhdessä pesussa, kun vaahdotin shampoota pari kertaa. jos hiuksia on tosi monta kertaa vaalennettu ja hius on huokoinen, väri voi imeytyä, jos se alla ei ole kunnolla esim. vahaa. tai jotain muuta, joka estäisi imeytymisen. mut hei, eihän hattaraväri haittaa, sehän on super-trendikäs! ;)

Kommentoi