Vahinkovärjäys

NUDE

Tai eihän tämä nyt ihan vahinko ollut, mutta en vain osannut odottaa, kuinka nopeasti (alle 5 min) ja vahvasti Davinesin Alchemic Conditioner -hoitonaamio värjää hiukset (ja sormet ja juuri lakatut kynnet ja vessan lattian).

Esittelin tämän hoitoaineen teille noin vuosi sitten ja olen siitä lähtien kerännyt rohkeutta värjätä sillä hiuspidennysten lisäksi myös omaa tukkaani. Mahdankohan koskaan rohkaistua värjäämään hiuksiani latvoja pidemmälle.. se jää nähtäväksi ;)

Haha sorkke toi mun tuima ilme! Ei mulla eilen ollut oikeesti tuima olo ;) Kuvissa näkyvät sormukset ja paita ovat H&M:stä ja toivomusluukoru on äitini Ideakorusta.

Kommentit

Rapu (Ei varmistettu)

Ihanat hiukset!! <3:)

Erika Naakka
NUDE

kiitos :)

mari (Ei varmistettu)

Hyvän näköisethän noista tuli:)!
Oliko vielä helppokäyttöinenkin väri?

Ja Iso Kiitos myös Tuotepettymykset osiosta, virheostokset kun ei ikinä varsinaisesti pelasta päivää..

Erika Naakka
NUDE

Joo on tosi helppokäyttöinen. Se on oikeastaan vain hoitonaamio, joka levitetään pestyihin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa vähän aikaa :)

P (Ei varmistettu)

Näyttää tosi ihanilta! Oisko sulla tietoa voiko kyseistä tuotetta ostaa jostakin kaupasta ettei tarvitsis lähteä tilaamaan? :)

Erika Naakka
NUDE

en usko, että näitä mistään peruskaupoista saa, mutta kampaamoista kannattaa kysellä! :)

riiu (Ei varmistettu)

Hieno lopputulos! :) Kauanko värin pitäisi pysyä päässä?

Erika Naakka
NUDE

muutamien pesujen ajan. mä olen pessyn hiukset nyt kaksi vai kolme kertaa ja vielä on hento pastelli latvoissa :) riippuu varmasti myös hiusten laadusta, miten ne imaisee värin. ja syväpuhdistavalla shampoolla tän saa aika nopeasti pois kokonaan.

Kommentoi