Vakkari bilemeikki

NUDE

Jotenkin vaivihkaa yksinkertainen tummanruskea smokey eye -meikki on hiipinyt bileiden turvameikikseni. Helppo meikki syntyy nopeasti IsaDoran Matte Chocolates -paletilla, ruskealla kajal-kynällä ja ripsarilla. Joskus lisään meikkiin vähän ytyä irtoripsillä ja Urban Decayn naked-paletin glitter-luomivärillä. Tämä syksyinen smokey on siis nyt pysyvästi korvannut kesän eyeliner-meikin, tykkäsitte te siitä tai ette ;)

Hopeinen käsikoru on äitini Ideakoru.fi:stä.

Kommentit

ilona (Ei varmistettu)

Ihanan näkönen meikki :)! Voisko tuosta saada tutoriaalin ?

Erika Naakka
NUDE

Voisinhan mä yrittää muistaa tehdä! Tää on niin helppokin :) Muistuta mua, jos ei ala kuulua!

Anette (Ei varmistettu) http://aboutmeandmy.blogspot.com

Todella kaunis meikki :) Sopii sinun silmillesi erinomaisen hyvin.

Erika Naakka
NUDE

kiitos kiitos :)

Tiltu Kultu (Ei varmistettu)

Sattumalta huomasin tällä viikolla, että Matte Cholocates- paletilla saa hillityn päivämeikin (käytän toisiksi vaaleinta sävyä liikkuvalla luomella), joka on helposti muunneltavissa voimakkaammaksi iltameikiksi Urban Decayn Undergroundilla. Iltameikkiin lisään vielä alarajaukset+ripsarit sekä sisäkajalin ja voilá!
Tuolla Isadoran paletilla saa oikeasti tosi kestävän meikin aikaiseksi. Ei keräänny päivän aikana luomivakoon, vaikka ehtii ennen tuunaamista olla luomilla kymmenenkin tuntia ja myös iltameikki kestää hyvin!

Heidi (Ei varmistettu)

Silmämeikki on kyllä upea, mutta huomioni kiinnittyi vielä enemmän huulimeikkiin, juuri tuollaista sävyä olen etsinyt! Kerrothan mitä tuotteita olet huulimeikissä käyttänyt :)

Erika Naakka
NUDE

Se on Rimmelin Apocalipsin sävy 500 Luna :) Täältä löytyy pari lisäkuvaa: http://nude.costume.fi/2013/08/19/nude-huulet-x-3/

Sanna (Ei varmistettu)

Hei, kokeile ruskeaan silmämeikkiin pinkkiä huulipunaa. Raikastaa mukavasti ruskeaa meikkiä :-)

Riika (Ei varmistettu)

Ihana meikki! matte chocolates on aivan ehdoton. laitan joka pv toiseksi vaaleinta luomelle tasoittamaan luomen väriä ja ripsaria, jos ei muuta jaksa/ehdi :-) Saakohan tohon settiin muuten täydennnettyä yksi nappi kerrallaan, koska siitä tokaks vaaleimmasta näkyy jo pohja!

Susannaloves (Ei varmistettu) http://www.susannaloves.wordpress.com

Ihana! Ruskea smokey-meikki on kivasti pehmeämpi kuin perus musta/harmaa:)

Taru (Ei varmistettu) http://homeatlastblog.blogspot.com

Perus ruskea smokey toimii kyllä aina, mäkin luotan siihen aika usein ulkoillessa (eli siis nykyisellään toooosi usein... ;) ). Ennen olin jotenkin kokeilevampi meikkien suhteen, mutta nyt kun arjessa ei tule hirveästi itseään laitettua, niin etenkin juhlassa sitä luottaa noihin peruskomboihin, joiden tietää aina toimivan. Huoh, tätä vauva(glamour)-arkea... :D

hen- (Ei varmistettu)

hauskaa, miten meikkaustottumukset eroaa niin paljon. mulla on arkimeikkinä vielä tästä "bilemeikistä" reippaasti tummempi varsio, luomivärin tummuus ja sävy mätsää aika tasan mutta rajaukset on voimakkaammat. :D bileisiin tosin sitte panostan enemmän ihomeikkiin, kun muuten olisin aivan panda...

(ps. tähän meikkiin sopis ihan sikahyvin make up storen microshadow sävyssä smog. näyttää napissa tosi vaalealta, mutta primerin päällä aivan ihanan koosutmuksellinen perusruskea<3)

jse (Ei varmistettu)

Tykkään tästä meikistä "eyelinereitä" enemmän. :P Muutenkin erilaset kokeilut, kuten toi hiusliitu (y). Sulle sopii hyvin toi näyttävämpi tyyli, toivottavasti vastaavaa näkyy myöhemminkin ;>

Kommentoi