Valmistautumista aurinkoon

NUDE

Kuten olen muutaman kerran tainnut jo mainita, matkustamme ensi viikolla Kroatian lämpöön. Vaikka siellä ei ihan hellelukemissa taideta vielä olla, aion silti varustautua siihen, että päivetystä kertyy ja iho saa shortseissa ja topissa näkyä. Näillä tuotteilla lähden talven kalpeaa ihoani puunaamaan.

Söin jo ennen viime kesää ns. aurinkokapseleita. Viime vuoden pillerit olivat Imedeen-merkkisiä, jotka taidetaankin pitää ihan huipputavarana arskakapselirintamalla. Ja tuntui tosiaan, että kevytkin arska tarttui nopeasti ja kaunis päivetys tuntui pysyvät jopa inan pidempään. Siksi aion ennen tätäkin reissua ja koko kesän ajan syödä Betamaxilta ja Puhdas+-merkiltä saatuja kapseleita. Betamax on apteekissa edullisimmasta päästä ja se sisältää erään mikrolevän betakaroteenia ja Puhdas+ sisältää betakaroteenin lisäksi C- ja E-vitamiinia sekä kollageenia.

Vaikka arskassa aion oleillakin, en silti aio sen enempää ottaa aurinkoa. Mielestäni purkista saa helpommin ja terveellisemmin ihan yhtä kauniin värin. Joten haluan suojata erityisesti helposti ikääntyvät ihoalueet aurinkosuojavoiteella (Louis Widmer, saatu) ja laittaa sääriin ja käsivarsiin kunnon rusketuksen jo ennen reissua. Vita Liberata on itseruskettavien tuotteiden aatelia ja ne ovat tulleet teille lukijoillekin monista blogeista varmasti tutuksi. Tällä kertaa aion kokeilla merkin uudehkoa pHenomenon-vaahtoa (saatu), jonka pitäisi pysyä iholla kauemmin, kuin perusitsari. Jopa kolme viikkoa! Koska Vita Liberatan muut tuotteet ovat olleen suosikkeja jo kauan, on tässäkin odotukset kyllä korkealla! Lisäksi aion käyttää samaisen merkin Illuminating Skin Finishiä (saatu), josta muuten tulee varmasti yksi kesän luottotuotteistani. Se antaa kevyen sävyn sekä ihanan hehkun iholle, vähän kuin BB-voide ;) Lisäksi siinä on SPF 25, jes!

Ja mitä olisivat etelänlomat ilman kiiltotatskoja? Viime kesänä kovaan nousukiitoon lähteneet tatskat tuntuvat edelleen olevan pinnalla ja nämä omani ovat saatu suomalaisesta Shine tattoo -verkkokaupasta. Taidan taiteilla ihoni täyteen tatskoja ja hennaa ;)

Ihoni tuntuu ainakin alkukesästä kuivuvan auringon takia. Siksi aion ottaa reissuun mukaan Bio-Oililta saamani öljyn, josta kerroin tarkemmin pari viikkoa sitten. Se sopii rauhoittamaan ihoa auringonoton jälkeen ja lisäksi se kerryttää ihon A-vitamiinivarastot takaisin normaaliksi yön aikana (ks. postaus aiheesta). Ja sama juju piilee Avène Ystheal-voiteessa, jota käytin koko viime kesän ja ostin sitä nyt lisää pariisilaisesta apteekista. Ja koska aion maalata vartalon itseruskettavalla, myös kasvot saavat ennen reissua väriä Clarinsin ihanalla itseruskettavalla Radiance-Plus Golden Glow Booster -öljyllä, jota sekoitetaan pari tippaa oman kasvovoiteen sekaan.

Myös hiukset saattavat korppuuntua etelässä, joten mukaan lähtee myös John Friedalta saamani uudet Beach Blonde -sarjan shampoo ja hoitoaine. Ne sopivat erityisesti auringossa kuumentuneille hiuksille korjaten ja siloittaen niitä. Ainiin ja ne sääretkin pitäisi saada siloitettua uusien shortien kaveriksi! Siksi valkkaan Gilette Venukselta saamistani miljoonasta höylästä jonkun tilanteeseen sopivan. Ainakin tämä aloe veraa sisältävä höylä on ollut mieleeni ja se taitaa lähteä reissuunkin mukaan :)

Oletteko te tykästynyt johonkin näistä suosikkituotteistani? :)

Muistathan, että Nude-blogi muuttaa 15.5. Lilyyn! Lisää blogi lukulistalle, jotta pysyt mukana: BLOGLOVIN' , Facebook.

Kommentit

Tiltu (Ei varmistettu)

Jaathan matkasi myös täällä blogissa? Suunnittelen myös Kroatianreissua :P

Erika Naakka
NUDE

No en ole ihan varma sopiiko reissupostaus kauneusblogiin, mutta juttua löytyy tulevaisuudessa varmasti siskoni muoti- ja lifestyleblogista :) http://blogit.iltalehti.fi/mademoisellepigalle/

Jensku (Ei varmistettu)

Hei, minne päin Kroatiaa olettekaan menossa? Itse olin Kroatiassa viime vuonna työporukan kanssa ja kohteena oli Split ja oli kyllä mitä mainioin paikka!

Erika Naakka
NUDE

Heippa! Me ollaan menossa Podstranaan ja tarkoituksena on käydä myös ainakin yhtenä päivänä Splitissä. Eli kaikki vinkit otetaan kiitollisena kyllä vastaan! :)

Eveliina (Ei varmistettu) http://www.six-feet-tall.blogspot.fi

Vita Liberata on kyllä ihan huippu itseruskettava! Voin kun vain jaksaisin levittää moussen koko kropalle, niin eihän sitä tarvisi kuin kerran viikossa ylläpitää?!

Ihanaa Kroatian reissua :)

Erika Naakka
NUDE

No älä! Aina kun jaksaa tehdä itserusketuksen niin tuntuu niin kivalle ja nätille, niin miksi sen silti jaksaa tehdä vain kerran kuukaudessa :D

Noora (Ei varmistettu)

Hei, onkohan noista aurinkokapseleista hyötyä jos aikoo kesän ihan vaan suomessa viettää? Auttaiskohan rusketuksen saamisessa? :)

Erika Naakka
NUDE

Juujuu sopii oikein hyvin suomenkin kesään! Itsehän olin koko viime kesänä ihan vaan täällä koto-Suomessa :)

Taru /HOME AT LAST (Ei varmistettu) http://homeatlastblog.com

Tolla VL.n vaahdolla tehty väri pysyy mulla ainakin heittämällä sen pari viikkoa, että jopa laiska mammakin pysyy terveen värisenä, kun käyttää tuota tököttiä! :D Ihan paras ir evö. :)

Kommentoi