Valmistautumista kesäreissuun

NUDE

Tässä postauksessa kerron vähän niistä jutuista, joita mä aina teen ennen kesän matkoja, esimerkiksi mökki- tai festarireissuja. Ja myös tämän juhannuksen mökkireissua varten olen valmistautunut jo hyvissä ajoin ;)

Ennen itseruskettavan käyttöä yritän aina ehtiä kuoria ihon kunnolla. Kuoriminen on kannattavaa, sillä ihosta tulee ihanan sileä, itseruskettava levittyy hyvin ja väri myös pysyy pidempään. Käytän kuorintaan joko FLOW Kosmetiikan himalajansuolakuorintaa tai uutta ihanuutta, KICKSiltä saamaani Sugar Scrubia.

Ennen itseruskettavaa iho ei saisi myöskään olla rutikuiva, joten kevyt rasvaus etenkin kropan kuivimmissa kohdissa, ei ole pahitteeksi. Mä olen aika pahasti lätkässä tähän LUSHilta saamaani vartalahoitoaineeseen. Suihkussa levitettäviä vartalohoitoaineita alkaa nyt näkyä muillakin merkeillä ja ei ihme, aineen läträäminen suihkussa on paljon nopeampaa ja helpompaa, kuin suihkun jälkeinen voiteiden levitys. Ja brändinsä mukaisesti, myös tässä LUSHin tuotteessa on aivan huumaava tuoksu.

Ja sitten mun lemppari alue: itseruskettavat ;) Tiedättekin varmaan, että olen St. Tropezin rusketusvaahdon suurkuluttaja ja just tulikin ostettua taas uusi purkki. Tuote kyllä kestää tosi pitkään, mutta aurinkoa välttelevän kylppärissä vaahtoa kuluu aikamoinen määrä. Kasvoille käytän erinäisiä tuotteita, juuri nyt käytössä on Lumenen Natural Bronze itseruskettava kasvovoide. Se on hyvin mieto, enkä mä ainakaan saa sillä rajoja aikaiseksi, vaikka kuinka läträisin. Kevyen koostumuksen ja miedon tuoksunsa ansiosta tätä on miellyttävää käyttää useinkin.

Ja sitten sellainen juttu, johon aion opetella niin, että teen sen rutiinisti parin viikon välein - kulmakarvojen värjäys. Näitä välineitä olen nyt lainannut Irene-siskolta, mutta omat aineet ovat ostoslistalla. Värjätyt kulmat helpottavat huomattavasti aamurutiineja, eikä ns. huonoja kulmakarvapäiviä ole juurikaan, kun kunnon pohjaväri on valmiina. Ja tietysti nätit kulmat pelastavat myös elähtäneen festarinaaman ;)

Kesällä kynsien pitää tietysti olla kirkkaanväriset, joten tämän juhannuksen lookini taidankin viimeistellä Lumenelta saamallani Gloss & Care -kynsilakalla. Pirteä sävy on myös nimeltään kesäinen; Voikukkia. Ja mukaan reissuun lähtee tietysti myös kunnon aurinkosuojavoiteet. Kasvoille voisinkin kokeilla tänään Body Shopilta saapunutta Moisture White -sarjan UV-suojavoidetta.

Mökkihöperö toivottaa kaikille hauskaa ja aurinkoista juhannusta! Elekää palako.

Kommentit

Irene (Ei varmistettu) http://mademoisellepigalle.indiedays.com

Haha kauneusbloggaajan juhannustoivotus on älkää palako. Muuten vois toivotella kyllä että älkää hukkuko :D

Erika Naakka
NUDE

Kyl mää sanoisin et nuorilla naisilla riski palaa on paljon suurempi ku riski hukkua. Pitää kato valistaa oikeassa asiassa :D

Cloetta (Ei varmistettu) http://www.lily.fi/blogit/cloetta

Hei kaunokainen!
Minun on pakko tulla kiittämään sinua ammattitaitoisesta blogistasi. Olen saannut sieltä monen monta vinkkiä. Kävin eilen ostamssa tätä St. Tropez bronzing moussea ja voilá - tänään minulla on upeat päivittyneet sääret. Asun Skotlannissa, joten täällä tuon keltaisen mollukan näkeminen on aika haastavaa :) Ja toinen sinulta bongaama tuotteeni on Benefitin high beam - sekin aivan huipputuote.
Mukavaa kesää sinulle Erika! Kiitos blogistasi.

Erika Naakka
NUDE

Vautsi, kiitos ihanasta kommentistasi :) Ja kiva, että postauksistani on ollut sulle apua. Toivottavasti saat jatkossakin hyviä vinkkejä täältä!

Tällä kiitosviestilläsi jaksan pakertaa jo monta blogiviikkoa :)
Ihanaa kesää myös sulle ja kiitos vielä kivasta kommentista.

Kommentoi