Valmistujaismeikin ABC

NUDE

Kevään juhlissa kaiken takana (tai ainakin meikin) on kuulas iho ja kestävä ja kevyt pohjameikki. Meikki saa olla raikas, eikä pieni päivetys olisi pahitteeksi ;) Tähän postaukseen keräsin läjäpäin vinkkejä, videoita ja kuvia valmistujais- ja ylppärimeikkeihin. Kampauspostaus tulee myöhemmin :)

A: Heleä iho

Kuorinta ennen juhlia silottaa ihoa ja saa sen näyttämään kuulaammalta. Ja muista kosteuttaa hyvin! Pohjameikki repaleisen ja ahavoituneen ihon päällä on yksi pahimmista meikkimokista! Käytä meikkivoiteen seassa esimerkiksi Lumenen heleyttävää Beauty Base Crystal Radiance Primeria (joka on muuten tämän kesän ihan must-tuote!) ja lisää vielä valokynää. Puuteroi vain kevyesti. Ja päivetystä saa tietty ulkoa, mutta ihoaan varjeleville parempi tapa ovat itseruskettavat voiteet. Käytä itseruskettavaa muutaman päivän ajan ennen juhlia, ettei itse juhlapäivänä tule ikäviä rusketusrajayllätyksiä. Päivettyneeseen ihoon sopii erilaiset aurinkopuuterit.

Tässä videossa tehdään tosi kevyt ja heleä meikki, joka mun mielestä sopisi hyvin valmistujaisjuhliin :)
[youtube width="640" height="360"][/youtube]

B: Raikas silmämeikki

Kevään ja kesän pastellit ovat täydellinen lisäys valmistujaislookkiin, mutta jos vieroksut värejä, kokeile neutraaleja helmiäisluomivärejä tai paksua rajausta ja neutraalia luomiväriä. Ja muista irtoripset! Kai kaikki nyt jo osaa käyttää niitä? ;) Äläkä tee silmämeikistä liian tummaa, sillä tumma silmämeikki sopii iltarientoihin, ei freeseihin kevätjuhliin. Katso tämän postauksen videoista ohjeita silmämeikin tekoon.

Tässä videossa keskitytään vähän enemmän silmiin. Eli eyeliner on melko paksu ja huulet ovat neutraalit.

[youtube width="640" height="360"][/youtube]

C: Huulet silmämeikin mukaan

Jos silmämeikkisi on neutraali ja kevyt, voit valita huuliisi tummiakin sävyjä. Jos taas keskityt silmämeikkiin, lisää huuliin vain kiiltoa tai vaaleita sävyjä. Eli valitse vain toinen, jota korostat: silmät tai huulet. Rohkeimmat voivat kokeilla tämän kevään trendivillitystä: mattahuulia ;)

Myös tässä videossa tehdään melko kevyt meikki :)

[youtube width="640" height="360"][/youtube]
Toivottavasti saitte tästä postauksesta inspiraatiota omiin valmistujaismeikkeihinne!
Vai onko jollain jo selvät meikkisävelet tuleviin juhliin? :)

Kommentit

Erika (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/00772243836753428540

Ensimmäisen kuvakollaasin tuotteet: Lumene Beauty Base Crystal Radiance Primer, Malu Wilz Lifting Concealer -valokynä ja GOSH Precious Powder Pearls aurinkopuuterihelmet.

Toisen kuvan tuotteet: GOSH Effect Powder jauhemainen helmiäisluomiväri, Cailap by Mariela Sarkima luomivärisivellin ja MAC Paint Pot voidemainen luomiväri.

Kolmannen kuvan huulipunat: Rimmel Lasting Finish by KATE Lipstick, Isadora Perfect Moisture Lipstick ja Gosh Velvet Touch Lipstick.

Roosa (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/17852105541579626304

Heippa! :)

Ajattelin nyt kysyä, että ootko testannut sitä uutta Glissin Oil Elixir tuotetta? Se öljy jotka laitetaan hiuksiin. Ostin sen tänään ja oli kyll äsillee suht kallis (7€), mutta sitten mietin, että onkohan se ihan hyvä ja miten sitä edes pitää käyttää! oon ihan pihalla siitä.. ja kiitos, jos autat! :)

Annina (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/05909649433048296682

Onpa kiva postaus taas! Sain ideoita omaan yojuhla meikkiini :)

Fanny (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/05424744690369967649

moikka! oon kuullut muiltakin kehuja koskien tuota Lumenen heleyttävää Beauty Base Crystal Radiance Primeria:) haluaisin kesäksi unohtaa meikkivoiteet ja paksun meikkikerroksen niin voiko tuota käyttää ihan pelkästään vai olisiko sulla joitakin tuotteita mielessä joita voisi hankkia/koittaa?:) kiitos jos jaksat vastata!:)

Anonymous (Ei varmistettu)

Innolla odotan kampausideoita lakkiaisiin! Toivottavasti otat huomioon myös keskipitkät hiukset:)

Erika (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/00772243836753428540

Annina, no hyvä jos sait! :)

Fanny, voi tuota käyttää tietty pelkästäänkin, mutta se ei siis oo mitenkään peittävä ja jos iholla on esimerkiksi epäpuhtauksia, niin ton laittaminen niiden päälle vaan korostaa niitä. Mutta tietty jos et halua käyttää mitään meikkivoidetta niin tuon Lumenen sipaisu poskipäille ja otsalle kirkastaa ihanasti ihoa! Mä en myöskään tykkää käyttää arkena paksuja meikkivoiteita joten teen mun oman sekoituksen: 2/4 osaa Humektan-kosteusvoidetta, 1/4 osa Lumenen Crystal Radiance Primeria tai Illuminating and Smoothing Primer ja 1/4 Lumenen Natural Code -meikkivoidetta. Kannattaa siis kokeilla sekoittaa meikkivoiteeseen kosteusvoidetta ja primeria, ja meikkivoiteen määrää muuttamalla saa juuri oikean peittävyyden kuhunkin tilaisuuteen :) Ja voit myös kokeilla sävytettyjä kosteusvoiteita, joilla on siis periaatteessa sama idea eli kosteusvoidetta ja meikkivoidetta on pistetty sekaisin :) Toivottavasti osasin vastata sun kysymykseen :D

Anonyymi, joo osaan ku itelläniki on ;)

Anonymous (Ei varmistettu)

Kiitos vinkeistä, ihana blogi! :) Oletko itse käyttänyt noita GOSHin jauhemaisia luomivärejä enemmänkin? Mitä mieltä olet niistä? Itselläni on GOSHin luomiväripaletti, mutta tuntuu, ettei siitä lähde kunnolla väriä irti :/

Erika (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/00772243836753428540

Joo mulla on yksi GOSHin Effect Powder ja oon tykännyt siitä tosi paljon! Siis sen antamasta lopputuloksesta, en niinkään sen käytön hankaluudesta. Mutta jauhemainen luomiväri tarvitsee aina vähän näppäryyttä, ettei värit ole levityksen jälkeen ympäri naamaa. Eli jotain tahmeaa alle (esim. voidemaista luomiväriä) ja hyvä sivellin, jolla jauhetta voi töpötellä luomille. Ja silmänaluset kannattaa meikata vasta silmien jälkeen. Ja jos jauhetta tuntuu leviävän joka paikkaan, voi käyttää vettä apuna! Eli tippa vettä kämmenselälle ja jauhemaista luomiväriä perään :) Sitten vaan sekoitus ja luomille.

Kirjoitinkin joskus GOSHin luomivärinapista: http://nudeblogi.blogspot.com/2012/02/tuotepettymys-gosh-glamorous-eye-shadow.html
En tykännyt tosta yhtään enkä saanut siitä mitään irti! Ehkä ne ei vaan osaa tehdä tollasia kiinteitä luomivärejä :D

Stormayhlegj (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/08758024725057935328

Äkkiä sitä kampauspostausta! Täällä ollaan jo hermoromahduksen partaalla.

Erika (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/00772243836753428540

Hahhah no kyl se on tulon päällä :) Keräilen vasta matskua. Mut eihän sillä vielä voi kiire olla?

Stormayhlegj (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/08758024725057935328

No tää vähän reilu kaks viikkoo pitää käyttää tehokkaasti kampausten opetteluun ;)

Anonymous (Ei varmistettu)

Voisitko joku päivä kertoa että miten tehdään biitsikiharat ja millä tuotteilla, Trendi-lehdessä puhuttiin jotain sokeri- ja suolasuihkeista..

Eli jos mahdollista niin olisi kiva (:

Kommentoi