Värillinen sisärajaus kesäksi!

NUDE

Kesäkuun Oliviassa oli kiva juttu uusimmasta meikkitrendistä, värillisestä rajauksesta. Esimerkiksi Stella McCartneyn näytöksessä on nähty turkoosi sisärajaus ja nyt meikkityyli tuntuu leviävän ympäri muotimaailman. Eli nyt päivitetään musta rutiinirajaus kesäväreihin!

Värillisellä rajauksella voi parhaassa tapauksessa saada oman silmien värin näyttämään ainakin kymmenen kertaa kirkkaammalta ja tuohan väri silmissä kesäfiiliksen mukanaan ;) Vastaväreillä voit siis korostaa omien silmiesi väriä ja sukulaisväreillä saat luonnollisen lopputuloksen. Valkoisella saat katsetta kirkkaammaksi ja niin kuin Oliviassakin kerrotaan; sisärajauksessa vaalea kasvattaa ja tumma pienentää silmiä.

Jos oikean värin miettiminen tuottaa tuskaa, tässä Olivian jutussa olleet ehdotukset eri väristen silmien kaveriksi. Turkoosi ja liila korostavat ruskeita silmiä. Sinisilmäisten kannattaa kokeilla vaaleanpunaiseen vivahtavaa harmaata tai räväkämpää oranssia. Vihreäsilmäinen saa tehoa katseeseen liilalla ja pinkilla ja vihreään taittava rajaus on luonnollinen vaihtoehto. Harmaasilmäisille sopivat sinivihreät rajaukset, kun taas harmaansininen petrooli sopii kaikille!

Mähän kokeilin purppurarajausta vähän aikaa sitten, mutta sisäluomen rajausta en ole vielä kirkkailla väreillä kokeillut. Joten seuraavaksi kokeiluun lähtee ainakin oranssi ja turkoosi sisärajaus! :) Ja ei kun kajaleja shoppailemaan! Innostutteko te tästä kesätrendistä?

 

Kommentoi