Video: arkimeikki alle 15 minuutissa

NUDE

Uuden työn myötä olen joutunut taas totuttamaan itseni meikkaamaan mahdollisimman pikaisesti ja vaivattomasti. Paluu arkimeikkaamiseen on silti ollut kiva juttu, sillä tykkään näyttää ehostetulta ja astetta vähemmän kosahtaneelta ;)

Päätinkin kuvata teille tällaisen meikäläisen 15 minuutin arkimeikkirutiinin. Toivottavasti tykkäätte! Ja mainittakoon vielä, että koko homman pystyy kyllä nipistämään parhaimmillaan jopa 10 minsaan, jos on oikein kova hoppu. Mitä te ette ikinä jättäisi pois arkimeikistänne? :)

Bloglovin' + Facebook + Youtube + Blogit.fi

Kommentit

noppe (Ei varmistettu)

Vau, vau, vau! Sain tästä videosta hyviä uusia vinkkejä meikkiini, vuorotyössä ja varsinkin aamuisin ennen viittä herätessä nopeus on valttia. :D Minä en jättäisi arkimeikistäni pois Lancômen Hypnôse Doll Eyes -ripsiväriä, joka tekee mun vaaleista ripsistä tosi pitkät ja näyttävät. Kommentoin nyt ensimmäistä kertaa sun blogiin, vaikka olen jo vuosia lukenut sitä ja tämän ollessa ainoa kauneusblogi jota aktiivisesti seurailen. Tekstisi, kuvasi ja videosi ovat todella laadukkaita, kiitos siitä! :) Videotoiveena olisi nopeita ja helppoja lettikampauksia, videoista olisi helpompi seurata perässä kuin lukea tekstistä ohjeita.

Erika Naakka
NUDE

Voi vitsi, kiitos ihanasta kommentista! Okei, kampausvideoita siis lisää :) Yritän keksiä vaikka jonkun parin arkikampauksen videon seuraavaksi, kiitos toiveesta :) Ja toivottavasti luet blogiani jatkossakin <3

Emma :) (Ei varmistettu)

Lisää videoita!! Ja voisit tehdä vaikka myday tyyppisiä missä samalla näytät sun meikin teon tms :)

Erika Naakka
NUDE

Ai niin! Sellainen on kyllä suunnitteilla. Pitäisi vain valita päivä kun ehdin kuvaamaan :D

Jehis (Ei varmistettu)

Tää oli kiva! Videoita lisää! :)

muikkuli (Ei varmistettu)

Mitä voiks ripsivärin levittää noin?! Hauska. Itse en räpsyttele :)

Erika Naakka
NUDE

Hahha no joo en tie miks teen noin :D saan jotenki enemmän painetta ja enemmän sitä väriä ripsiin :)

Krista1122 (Ei varmistettu)

Olipa tosi kiva tää postaus :) oisko sulla heittää sitä linkkiä tuohon luomivärirajaukseen mistä puhuit?

Erika Naakka
NUDE

ÄH! Mä vielä monta päivää tän videon jälkeen mietin että jotain mä kyllä unohdin :D Eli tässä on! http://www.lily.fi/blogit/nude/meikkivinkki-astetta-helpompi-rajaus-luomivarilla

Krista (Ei varmistettu)

Olipa kiva video ja mukavaa että käytit tollasia suht edullisia merkkejä. Kiva oli kattoo sun tekemää videoo kun uskoisin että mulla on aika samanmuotoiset kasvot kun sulla niin varmasti saan tästä inspiraatioo opetella meikkaamaan paremmin. Luin sun blogia nyt ekaa kertaa ja tykkäsin.:) Kiitos!

Erika Naakka
NUDE

Oi ihanaa!! Kivaa että löysit mun blogiin :) Siis joo just vähän aikaa sitten mietin, että mulla on oikeesti eniten käytössä Maybellinen meikkejä :D Mikä on jotenkin hassua kun ovista ja ikkunoista tulee testiin aika paljon luksuksempiakin tuotteita..

Kommentoi