Video: brunetesta blondiksi ja -20% alekoodi lukijoille!

NUDE

Instagramiani ja Snapchatiani (@erikanaakka) seurailevat ovat ehkä jo saaneet osansa meikäläisen blondiusintoilusta :D Muutuin siis vähän aikaa sitten jälleen omaksi itsekseni Johannan toimesta yhteistyön merkeissä. Enkä voisi olla iloisempi! Tunnen taas olevani oma itseni, vaikka eihän tuossa ruskeassa hiusvärissä todellakaan mitään vikaa ollut. Meikäläinen nyt vain on syntynyt blondiksi ja sellaisena aikoo tästä edespäin pysyä :)

Kyselin ennen projektin aloittamista mielipidettänne muodonmuutosvideoon. Moni innostui ajatuksesta, joten päätin kuvata ja kyhätä kasaan videon kahdesta kampaamokerrasta. Ensimmäisellä kerralla poistetaan vanha väri ja taitetaan latvan keltaisuutta. Toisella kerralla raidoitetaan latvaa ja värjätään tyvi tummemmaksi. Hiukset pysyivät hyvässä kunnossa, eikä kummallakaan kerralla tarvinnut edes tasoittaa latvoja! Kiitos Olaplexin ja Johannan ammattitaidon :)

Ja tästä te innostutte. Monihan toivoo aina kampaamopostauksieni yhteydessä alennuskoodia Johannalle ja nyt sain luvan antaa teille sellaisen!

Koodilla NUDE20 saat Johannalta loka-marraskuun aikana tehdyistä värjäyksistä (sis. leikkaus) -20% alennuksen!

Voit varata aikasi täältä tai numerosta 040 187 8987.

Tärkeää tietoa niille, jotka haluavat istahtaa Johannan käsittelyyn. Johanna on siirtynyt pois Pin Up -kampaamosta (jossa tämä video vielä ehdittiin kuvata) ja työskentelee tästä päivästä alkaen Viiskulmassa sijaitsevassa Saxcé-kampaamossa. Hinnaston ja lisätietoa kampaamosta löydät Saxcéen sivuilta.

Kommentit

iiinuska (Ei varmistettu)

Hei!
Onko tuo alekoodi siis leikkaus+värjäys paketteihin eli niihin kaikista kalliimpiin? :D
Vai voiko käyttää esim monivärjäyksessä ilman leikkausta?
Kiitos vastauksesta :)

iiinuska (Ei varmistettu)

Niin ja aivan ihanan väriset sun hiukset nyt! Haluun kans :D

Rose-Marie Lindh (Ei varmistettu)

Katselin tässä tämän vanhemman viedon ja kyllä sinun hiuksista tuli tosi kauniit ja vaaleat ! Ehkä tosiaan on niin että sinulle sopiikin paremmin vaalea hius. Jäin vaan miettimään että miksi tyvi pitää olla paljon tummempi ? Tätä värjäystapaa näkee paljon. Tiedän kyllä ettei lähelle juuria pidä laittaa voimakkaita vaalennusaineita koska saattavat katkeilla pahasti. Joka tapauksessa on nyt kauniit hiukset !

Erika Naakka
NUDE

Ei se oikeasti ole noin paljon tummempi kuin miltä se videossa ja varsinkaan kuvissa näyttää. Ja se vaalenee aina parin pesun jälkeen mulla muutenkin. En itsekään tykkää hirveän kovasta kontrastista mutta mulle toi on kätevä koska oma tukka on tummempi niin ei tarvitsi heti mennä takaisin kampaajalle kun alkaa olla juurikasvua :)

Erika Naakka
NUDE

Voi käyttää myös ilman leikkausta :)

sholttin (Ei varmistettu)

Wuhuu! Olen koko syksyn haaveillut uudesta tukasta ja Johannan käsittelystä mutta olen aina todennut, että ehkä seuraavasta palkasta sitten. Mahtavaa! Kävin Johannalla vuosi sitten ja tykkäsin kovasti, mutta budjetillisista syistä jouduin testaamaan lähikampaamoa, joka ei ollut lähelläkään Johannan tasoa.

Ja uusi tukka näyttää hyvältä! Hämmästyttävää, miten sulle voi sopia sekä tumma että vaalea noin hyvin :)

Erika Naakka
NUDE

No mutta ehkäpä tämän alekoodin myötä pääset taas Johannan käsittelyyn :)

Heh ja kiitos! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihanat hiukset, näytät taas itseltäsi :D! Mun on pakko kysyä, eikö sua yhtään pelota se kemikaalikuormitus mikä värjäyksissä oikein tuli? Kun sulla käsiteltiin niin rankalla kädellä hiuksia. Pelkäätkö ylipäänsä saavasi esim. allergisen reaktion väreistä?

Erika Naakka
NUDE

Kiitos kiitos! Ja eeeei pelota, eikä ole koskaan pelottanut. Ainoa hetki, jolloin en tällaisia värjäyksiä tekisi olisi silloin jos olisin raskaana. Enkä ajattele allergisia reaktioita. En ole koskaan saanut sellasta ja toki jos sellainen tulisi, niin väri pitäisi pikaisesti poistaa. Mutta en kyllä ole edes ajatellut moisia :)

-S- (Ei varmistettu) https://hairmoods.wordpress.com

Aivan ihana! Itselläni on sama operaatio edessä. Lähtötilanne on vain paljon tummempi. Tämä postaus antoi toivoa ja inspiraatiota.:)

https://hairmoods.wordpress.com

Kommentoi