Video: Huulipuna poskipunana

NUDE

Ajattelin nyt siis laittaa tämän Maybellinen kampanjaan tekemäni videon myös tänne blogin puolelle, sillä ilmeisesti Maybellinen sivuilla on aika ajoin ollut jotain latailuongelmia. Tässä siis meikkivideo, jossa teen helpon kesämeikin ja näytän miten käytän huulipunaa poskipunana :) Näin saat juuri oikean, huuliisi sopivan sävyn helposti myös poskille! Toki punaa voi hinkata suoraan tuubista iholle, mutta mun täytyy kuivan hipiäni takia käyttää tätä vähän erikoisempaa kikkaa.

Sivupalkista löytyy muuten myös tuo äänestyspainike, jos pidit tästä videosta ja haluat voittaa meikkejä ja samalla auttaa mua vähän kasvattamaan tota mun äänisaalista :)

Kommentit

petra (Ei varmistettu)

Kommentini ei liity postaukseen, mutta tiedätkö missä olisi hyvä kuvagalleria tjs. juhlakampauksiin? Valmistujaisjuhlat lähenee, eikä ole yhtään ideaa minkälaiset teetättäis! Olisiko sulla jtn vinkkiä? :)

Carita (Ei varmistettu)

Käytäytkö muuten minkälaista silmienympärysvoidetta? Kaipaisin vähän vinkkejä minkälainen voide olisi hyvä tosi tummille silmänalusille ja laskisi turvotusta.

Erika Naakka
NUDE

mä en henkilökohtaisesti usko, että mikään voide poistaisi tummuutta silmien alla, enkä ole siitä ihan varma turvotuksenkaan kohdalla. itse käytän joskus Laveran silmänympärysvoidetta, mutta ihan vain ryppyjä ehkäistäkseni :)

Noora (Ei varmistettu)

Garnierilla on jonkinlainen BB-silmänympärysvoide, se varmaan peittäisi tummia silmänalusia :) Diorilta on kai myös tullut, enkä nyt oo ihan varma, mutta olisikohan Lumenelta tai Lorealiltakin tullu BB-silmätököttiä...

Erika Naakka
NUDE

no joo peittäminenhän on eri juttu. mutta en siis usko, että mikään voide poistaisi tummien silmänalusten ongelman :/

Kommentoi